Milan’ın son gözdesi Berbatov
Hücum hattına takviye yapmak isteyen Milan, rotayı Manchester United’ın golcü oyuncusu Dimitar Berbatov’a çevirdi.
Goal.com İngiltere’nin haberine göre, Manchester United’de beklentileri karşılayamayan ve yüksek bonservis bedelinin altında ezilen Dimitar Berbatov, sezon sonunda İngiltere’ye veda edebilir.
Klaas-Jan Huntelaar’dan istediği verimi alamayan ve sezon sonunda takımdan uzaklaştırmaya hazırlanan Milan, Hollandalı golcünün yerine Dimitar Berbatov’u getirmeye hazırlanıyor.
Milan kulübüne yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre, Milan, Berbatov’u kadrosuna katabileceğine inanıyor. İtalyan devinin yöneticileri Manchester United’da kötü bir dönem geçiren Bulgar golcünün yeteneklerinden kuşku duymuyor.
Balotelli: "Dünyanın en iyisi olabilirim"
Inter'in yaramaz çocuğu, insanların hareketlerini yanlış anladığını iddia etti.
Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli, Barcelona maçından sonra takım arkadaşlarıyla sevinmemesini insanların yanlış anladığını savundu.
Sky Sport 24'e konuşan Balotelli, "Bence insanlar yaptıklarımı yanlış anlıyor. Hayatımın büyük bölümünde insanların umrunda değildim. Ama işler kötüye gittiğinde gülümseyemiyorsunuz. Eğer insanlar beni arkadaşları olarak görürlerse hakkımdaki görüşleri değişebilir. Sorunlarımı aşacağıma eminim. Ben iyiyim, dünyanın en iyi oyuncusu olmak için çalışacağım. Bu benim çocukluk hayalim!" ifadelerini kullandı.
19 yaşındaki Balotelli, daha önce teknik direktör Mourinho ile sorunlar yaşamış ve kadro dışı kalmıştı. Genç oyuncu dün akşam formasını yere atmış ve takım arkadaşlarıyla galibiyeti kutlamamıştı. Bunun üzerine Marco Materazzi, Balotelli'ye tünelde saldırmıştı.
Benitez, Sammy Lee ve Torres ile birlikte geliyor
İspanyol teknik adam Juventus ile anlaşırsa köklü değişiklikler yapmayı planlıyor...
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Liverpool Menajeri Rafael Benitez, Juventus'a gelmesi durumunda radikal kararlar alacak.
Il Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre İtalyan devine de 4-4-2 oynatmak isteyen teknik adam, Juventus'un forvet hattını oluşturan Trezeguet, Amauri, Giovinco ve Iaquinta ile yolları ayırıp sadece Del Piero'yu takımda tutmayı ve Torres'i almayı planlıyor.
Juventus'a imza atması durumunda 90 milyon avroluk bir transfer bütçesine sahip olacak olan teknik adam, 4-4-2'ye uyum sağlayabilecek 2 üst düzey kanat adamı da almak sitiyor.
İspanyol çalışıtırıcının listesinde Torres'in yanı sıra Pazzini ve Dzeko'nun da bulunduğu iddia ediliyor.
Tuttosport'ta yer alan habere göre Benitez, Torino ekibiyle anlaşırsa yardımcı koltuğunda Sammy Lee'yi görmek istiyor.