Onu da düşündük. :) Abim cepten girecek ben pc'den.Forumu coşturucaz :D
Printable View
Yap bi güzellik banlat abini :D
Neyse ben kaçar, ödevler var. :D
Ahaha :D Düşünsenize bunlar ikisi futbol bölümünde kavga ediyorlarmış :D Birisi Fenerli biri GS li :D Ne gülerim ya :n:
Zaten uyarı puanları baya fazla Aygün'nün. Sana güveniyoruz :cool:
Her GS-FB derbisinde gol attığımızda ağlayan çocuk gelmiş burda neler diyor :D
aygün baban niye girmiyor foruma eskisi gibi? özledik futbol konusundaki yorumlarını.
Bu daha başlangıç. Eğlence çıktı bize de :D
Geçen hafta milli takımın aldığı malubiyetler futboldan soğuttu beni umarım gsyımız ve fbm kazanır da bi şevk gelir
Armstrong'un dopingli cikmasi, bir cocugun pamuk sekerin pamuktan yapilmadigini ogrendigindeki hayal kirikligiyla ayni etkide :(
beşiktaş'daki turksportal buluşmamızda halısaha maçı yapalı olmuş 5 yıl.. o zaman ki buluşma üyeleri dağılmış hep.. selamın aleykum :)
ben yinede armstronga inanmak istiyorum çünkü bir kişii bu kadar şeyi planlamış olması imkansız senede 100e yakın test yapılıyordur adama ve hepsinden de başarıyla geçti geçmese zaten direkt kariyerini bitirirlerdi ama armstrong 7 kere kazanarak bitirdi..
Ama eğer tam tersi olduysa da yine helal olsun o kadar insana yutturmak çok zor bir şey ve onun yanı sıra binlerce insanında kanseri yenmesini sağladığı için helal olsun
az once izmirde zelzele oldu, cok hafifti. tam olarak nerde oldugunu bilemiyorum. hafif de olsa biran yuregim hopladi (:
Annesi Süreyya Ayhan'ı eski atlet diye yer bezi yapmış.
:n:
KPSS açıklandı.Sözel 60 soruda 29 doğru 30 yanlış 1 boş.Tarih çoğrafya hocaları duysa döverler beni.Neyse Türkçe hocalarımız iyiydide Allahtan orda sıkıntı yaşamadık.Matematik zaten yok 18 yanlışta ordan.Puanımızda 74 yine.Çok tutarlıyımdır geçen sınavla aynı puan.Az daha dikkatli olsam demekki çok daha iyi puan alırdım.Sıralamada 1.800.000 kişide 260.000 civarı.
88.5 almışım ben de :)
Çok iyi muhammet hemen olmasada 3. yerleştirmede falan atanırsın o puanla biryere.Hatta doğru tercih yaparsan 2.de bile atanırsın.
Zaten rüyamda yine Nedved'i gördüm canım sıkıldı. Bu kadar gerçekçi olmasın yahu :uzgun:
Sağlık olsun, yalnız sınavdan sonra da konuşmuştuk Tarih ve Coğrafya sorularının aşırı bilgiye dayalı olduğundan ve Türkçe'nin ona nazaran biraz daha daha klasik olduğundan. Doğru yanlış oranını bunlar da muhakkak şekillendirmiştir.
Tebrikler, ben de 87 almışım bir şeyler gelir mi acep ilk kez sınava giriyorum hiç bir fikrim yok.
Ben de ilk kez girdiğimden bilmiyorum ama bir yerler gelir bence. Zaten puan saklama olayı varmış ben bu sene kullanmayı düşünmüyorum.
Bu arada hayırlı olsun herkese.
Aynen İbo sözel bölüm öğrencisiyim bu kadar yanlış bana fazla geldi sıkıntım orda.Matematik çok yaptım bilmeden yaptım 18 yanlış bilemedin 15 yanlış olsun 3 tanede sözelden olsun.Oda fazla aslında.Neyse birşey olacağını sanmıyorum ama yinede çepte dursun.
ÖSYM'ce yapılan merkezi alımlarda şansınız olmaz düşük puan nedeniyle. Kurumların açıktan yaptıkları alımlarda genellikle istenen KPSS puan barajı 70 olduğu için 70'in üzerinde puan alanlar sınav (varsa) sonucu da yeterli ise mülakat sonucu atanabilirler.
Mülakat mı?Ben AKP'li değilim oralarda şansım olmuyor ne yazıkki.Bundan önce birkaç kez başımıza geldi.Çok orlarsam belki Gardiyanlıkta olur.
4-5 sene önce bu puanla çok şey olunabiliyordu şimdi 95 ve üstü almak gerekiyor.