Burdada kar yağıyor :p Ulen forumda işlek bi yer yokmu yahu :) Kırk yılda bir 3-5 saat oturuyoruz pc başında mesaj yok bişe yok :)
Printable View
Burdada kar yağıyor :p Ulen forumda işlek bi yer yokmu yahu :) Kırk yılda bir 3-5 saat oturuyoruz pc başında mesaj yok bişe yok :)
Ti-Ti naber :D
Herkese günaydın :)
Merhabayın...
günaydın millet :).
selamlar...
selam melam kelam günaydın
Herkese hayırlı sabahlar...
Nasılsınız ?
Eh işte be Oğuz ne olsun bildiğin gibi:)Sen nasılsın?
iyiyim Enes.Napıyorsun ?
Herkee selamlar Çok iyiyim :D:D
Günaydın..
Günaydın.. Kahvaltı hazırlamaya kaçar.
günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl ?
İyidir Turgut abi. Seni sormalı
iyiyim valla hatta bayaa neşeliyim bugün hayırdır inşallah :D bi tek grip başlangıcı gibi bi durumum var başlamadan bitirmem lazım mereti :D
Hadi bakalım hayırdır inşallah :D Valla abi bol bol meyve ye bol bol ama buraya dikkat çekerim :D vitaminler gribe karşı koyar :u:
Selamlar..
Selamlar beyler keyifler nasıl
?
iyidir,sizin ?
Ohhh gıcır olsun :)
Selam olsn herkese :)
Ooo Maradonyo nasılsın :D Güzel yurdun hangi köşesinden sesleniyorsun bize :)
Hahaha iyiyim Emre sen nasılsın :D
Aydındayım hala (: Cumartesi İzmire gidiyorum :p
Bu crespo her yere gidiyo bi İstanbul'a gelemiyo :p
O sıcak yerlerde takılıyo daha çok keşke buralarada uğrasa ama yazlık mekanları seviyor :D
Kafayi yiyecem yaa. Fotograf makinasina memory cardi takiyorum, memory card error please check card diyor. Bunun uzerine gittim bi sd card daha aldim onda da hata var. Nedendir bilen varmi? Panasonic foto makinasi kullanip bu sorunu yasayaniniz varmi. :)
kafe hakaten karaktere bürünmüş krizin vurdugu her kafe gibi sadece öğle yemegi arasında ve aksam üstü bi iki saat muhabbet dönüyor :D