Ben daha seviyeliyim. :0:
Printable View
Abi sümkür o geri gelir ya :D :D
Tamam yeter.
http://www.amazon.co.uk/Football-Man.../dp/0956497179
Bu nasıl kitap yahu :D
Buyur abi...
http://youtu.be/gFjBw30AA_4
bide foruma video naıl konuluyor ya bi koyamadım...
Yahu yine 40 defa oyunu açıp kapıyorum. Bana takım önerin yahu. Onlarca sayfa okudum yok, yok yok. Seçemiyorum. :(
Güzel fikirdi. İlerisi için aklımda :)
Fm 2013'ün başında çok ağır bir tercih olur :D
Bir arkadaşıma aklına gelen ilk ülke hangisi dedim. Slovenya dedi. Bende Slovenya Ligi'nden bi takım alacağım. İlginize teşekkürler... :)
Yeni imzamı çok beğendim...
Abi üzülme ya sen beleşçilik görmemişsin bizim sınıftak ice tea nin dibini kapmak haraç kesenler var :D
Quote:
Doktorum programının sunucusu Zahide Yetiş, bir dernek yararına poz verdi. Bunlar panolara asılacaktı. Belediye ‘omzu açık’ dedi, reddetti.
Bir TV kanalında yayınlanan ‘Doktorum’ programının sevimli sunucusu Zahide Yetiş, Omurilik Felçlileri Derneği’nin kampanyası için ücret almadan kamera karşısına geçti. Amacı halkı bilgilendirmekti.
Sözcü gazetesinin iddialarına göre Yetiş, felç olmamak için yapılması gerekenleri anlatan fotoğraflar çektirdi. Halkı uyarıcı bilgilerle afiş haline getirilen fotoğraflar, İstanbul’daki reklam panolarına asılacaktı. Ama belediye izin vermedi…
Belediye yetkilileri ‘Sunucunun omuzları açık. Bu afişleri sokaklara asamayız’ deyip yeni çekim yapılmasını istedi.
Bu fotoğraflarda herhangi bir müstehcen durum yok, yalnız ben dernek yararına veya yardım amaçlı vs gibi soyunanları bir türlü anlayamamışımdır : )
Senin dediğin olaya karşıyım, bana da anlamsız geliyor normalde. Ama birde şu açıdan bak; Femen, Peta gibi derneklerin isimlerini ve amaçlarını biliyoruz değil mi bir çoğumuz. Peki soyunmasalar varlıklarından hangimizin haberi olacaktı? Yani -tasvip edersin etmezsin o ayrı- bir şekilde seslerini duyurup amaçlarına ulaşmış oluyorlar sonuçta. Yani bizim zayıflığımızdan faydalanıyorlar. O yüzden burada soyunanları yadırgadığımız (yadırgıyorsak) kadar biz erkeklerin ne durumda olduğunu da görmeliyiz. Soyunmanın amacı ne? Dikkat çekmek... Kimin dikkatini çekmek? Tabi ki erkeklerin... Başka türlü dikkatimizi çekemiyorlar mı? Çok zor :)
Otomobil fuarlarında niye manken getiriyorlar mesela? Otomobilleri değil sırf mankenleri görmek için fuara gidenler var çünkü. Hadi onu bir derece anlarsın da üstteki resimde kadının omuzları açık diye tahrik olanlar varsa durum içler acısı gerçekten.
haber bana inanirici gelmedi. Eger belediyenin boyle bir tutumu olsaydi daha onceki reklamlara da izin vermezdi. Panolarda ben cok gordum boyle resimler.
keske tamamen ciplak olsaydi, sadece is guvenligi aksesuarlari olsaydi diyeceklerine omzu acik denmis ha :D
bu tip seylerde ciplaklik dikkat cekmek icindir ama muhafazakar toplumlar maalesef sapkinliklarini kontrol icin bu tip seyleri kapatma, yasaklama egiliminde. soyle bogazina kadar bir bluzla cikmali degil mi, en guzeli :n:
esas soylemek istedigim seyi soyleyecekken gene dellendim, neyse. esas bunu soylemek icin girmistim. forumun takip edeni yeni oyunla birlikte patlama yapti. bu sene cok daha fazla ilgi cekti gibi FM oyunu.
Merhabalar, arkadaşlar. Keyifler nasıl?
Nasıl olalım reyiz. FM'deki garip ve birbirinden farklı sorunları yorumlamakla uğraşıyoruz :D
Gözüme çarpan hataların az olması, oyunu pek fazla oynayamamış olmamdan kaynaklanıyor sanırım. Ama evet, maç motoru sorun çıkartacak gibi biraz (herkesin yorumlarından gördüğüm kadarıyla).
ben 2d oynuyorum maclari, son guncellemeden sonra cok daha iyi gorunuyor mac motoru. hata aramak icin ugrasmiyorum, oynayip keyif almak icin oynuyorum ;) zaten hatalari inceleyen bir ekibi vardir, onlar incelesin duzeltsin. simdilik 12 ye gore daha hos buldum 13u...
Benim gibi hisseden var mı bilmiyorum zamanında genç yetenek diye aldığım adamlara bakıyorum kimisi jübilesini yapmış, kiminin yaş kemale ermiş.Resmen şu CM/FM serileriyle büyüdük :D
Yok arkadaş,Duman gibisi yok.
“Messi cocugunu ilk kez kucagina alinca Xavi'ye vermis. Xavi Iniest'ya, Iniesta tekrar Xavi'ye. Aliskanlik iste ”
CM'de bi Todorov vardı, o nerde şimdi acep :)
Emma Stone doğum günü imiş bugün iyi ki doğdun güzelim :uzgun:
WikiQuote:
Kariyeri
Profesyonel futbol kariyerine Septemvri Sofya'da başladı. 17 yaşında, Litex'e transfer oldu. Ocak 2008'de teknik direktör Rodopa Smolyan'ın kararıyla serbest bırakıldıktan sonra Lokomotiv Plovdiv'le üç yıllık sözleşme imzaladı. Lokomotiv forması altında ilk maçına 1 Mart 2008'de, Lokomotiv Sofya karşısında çıkan Todorov, 2009-10 sezonunu Lokomotiv Mezdra'da geçirdi. 2010 yılından itibaren Vidima-Rakovski Sevlievo'da top koşturmaktadır.
http://vliegendenederlander.blogspot...i-todorov.htmlQuote:
Birçok CM yıldızı gibi Todorov'un da kaderi gerçek hayatta oyundaki gibi gitmemiştir. Bir kere Todorov aslen bir forvet değil, hücuma dönük orta saha oyuncusudur. 17 yaşındayken Septemvri Sofia'dan Litex'e 200 bin euroya transfer olmuş, Litex'de 2002-05 yılları arasında forma giymiş ancak bekleneni veremeyince Lokomotiv Plovdiv, Lokomotiv Mezdra gibi takımlarda oynamış ve bugün Vidima Rakovski forması giymektedir. Takımı Bulgar 1. Ligi A PFG'de son sırada. 25 yaşına gelmiş oyuncunun kariyerinin asla sanal alemdeki gibi olmadığını söylememize gerek yok herhalde. Oyundaki değişmez partneri Georgi Kakalov'un da kariyeri ondan farklı olmadı. Bugün 26 yaşında, geçtiğimiz yıl iflasını açıklayan ve şu an Bulgar 3. liginde mücadele eden Botev Plovdiv forması giyiyor.
yapma be todorov :( ah eskiler ah. Ne günlerimiz geçti şu Fm-Cm başında. Biraz duygusala bağladım da bugün.