Aleyküm selam.
Printable View
Aleyküm selam.
Beyler Sony NWZ-B173B ile Sandisk Sansa Clip arasında kaldım... Bir de Clip mi yoksa Clip + mı ses yüksekliği ve kalitesinde iyidir tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kanka benim NWZ-B162 geçen yıl doğum günümde almıştı abim gayet iyi ve kullanışlı ki senin üstte verdiğin apayrı bir mp3 Sony al bence.
Sony'nin şarj durumu beni cezbediyor. 3 dk şarj ile 90 dk kullanılıyormuş. Ama genelde melodik death metal / speed /trash tarzı dinlediğimden kalitesine ve sesine önem veriyorum. Ekşide vs. Sansa çok övülüyor. Fakat Sansa Clip internette yok, ses kalitesi daha kötü denilen Clip + var. Kısacası çok kararsız kaldım şu an.
Olm hiç mi bilgisi olan biri yok yav :D
http://c1211.hizliresim.com/13/j/fzlt3.png
Kahroldum. İşsiz başlayayım dedim. Daha önce hiç bu kadar uzun süre sabretmemiştim.
Düşürmüşler lan takımı. Fm'de olsa koydu be..
[YOUTUBE="R2RxBU9J5ME"]..[/YOUTUBE]Ne gol olmuş be abi :D
Ölmüş abi buralar ne ses var ne soluk.
Aynen TSI ölmüş ağlayanı yok.
Sınav dönemleri olur böyle şeyler bir de çalışanlarımız var Pazartesi sendromu kolay değil : )
Selamun Aleyküm Reyizler...
Aleyküm Selam (biraz geç olsada)...
Müslüm Babanın durumu kötüymüş yahu, kalbi 2 dakika durmuş :( Yoğun bakımda, solunum cihazına bağlıymış, doktorlar uğraşıyormuş. Allah acil şifalar versin, atlatır inşallah.
http://haber.gazetevatan.com/son-dak...3820/8/Magazin
Update geldi gençler 13.1.3..
FM 2013 ne mübarek bir oyundur ya. Abim oyunu oynamaktan foruma giremiyor. :schaf:
Selamın Aleyküm ağalar ben geldim :)
Aleykum selam hoş geldin : )
Eyvallah İbo :) ne var ne yok görüşmeyeli nasılsınız :)
Her zaman ki gibi bir yanda hayat bir yanda futbol : )
Sonunda Askerlikte bitti..
Facebook'a bende başka giremeyen var mı ?
beyler 03.12.1993 dogumluyum kutuk erzincan . Ben ne zaman askere gıdıcem bilen bi arkadas yardımcı olabılırmi kafayı yicem yoksa. Ek olarak tecil suresı geçtimi
20 yaşından sonra gidiliyor diye biliyorum.
tecil icin hangi belgeler gerekiyor
4 adet vesikalık resim, diplomanın aslı ve arkalı önlü 4 tane fotokopisi, kimliğin ve onunda 4 tane arkalı önlü fotokopisi,sabıka kaydı yeterli oluyormuş.
Süper Loto'da çıkan sayılar 5, 22, 28, 38, 46, 48
Benim oynadığım sayılar 6, 22, 27,38, 42, 44
Doğru mantık gütmüşüm ama biraz direkten dönmüşüm, gitti güzelim 22 milyon Lira 3 tutaydı bari : )
COMPANY OF HEROES TALES OF VALOR
orjınal alcaz 2 pc ye kurulurmu beyler bu arada s.a
Selamun Aleyküm kahve milletinin insanları
VeAleykümselam Kardeş.. Nasılsın..
İyidir Mehmet, vizeler falan yardırmaca (: sen nasılsın ?
Aynı bea.. Vizeler.. Ama bitmiyo vizeler bizde tabi, sen bitirdin rahatladın.. Bizde her hafta 1 tane.. Çin işkencesi resmen..
Yemek almaya giderken yaşlı biri durdurdu.
-50'nin 700 katı kaç eder genç dedi.
Bende valla bilmiyorum abi dedim açıkcası çok takmamıştım bi de üzerine matematik sorunca zaten açım hemen gitmek geldi içimden.
5-6 adım sora cevabı kafada türettim ama geri dönmeye üşendim valla.
Televizyona çıkmayalım şimdi :D
5. 700 = 3500
3500 + 0 > 35000 :icon_cool:
İyi Geceler Ahali, Görmeyeli Nasıl Gidiyor Hayat :) Var mı Ölen Kalan? Barto Falan Ölmüştür Heralde :]
Vizeler dolasıyla kapalıyız. İsyeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn !!!!!!!!!