evet.Quote:
En iyi teknik direktör, en çok kazanandır
Kendisi buna inanıyor çünkü.
Printable View
En çok kupayı kazanmış olabilir gerçekten ama bence en iyisi Mourinho..
Mourinho bir fenomendir , o farklıdır herkese antipatik gelsede seviyorum adamı :)
Mourinho-Wenger-Ferguson en iyi 3 hocadır gözümde...
Mourinho gözümde değerin düştü bak şimdi nerede o kendini beğenmişlik seni öyle seviyoruz biz :D
Guardiola'nın en iyi olduğunu kanıtlayabilmesi için başka takımlarda da başarılı olması gerekiyor bence.Mourinho'ya da versen bu takımı,ve ya başka iyi bir hocaya onlarda bu başarıları elde edebilirdi.
Inter affetmedi
Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı 3-1 yenerek Katalan ekibine sezonun en ağır yenilgisini yaşatan Inter, Serie A'da da yoluna devam ediyor.
Lacivert siyahlılar, Atalanta'yı 3-1 mağlup ederek Roma'yı şampiyonluk yarışında yalnız bırakmayacağını gösterdi. 5. dakikada Tribocchi'nin golüyle konuk ekip öne geçerken Inter, Barcelona maçının yıldızı Milito ve devre arasında Parma'dan transfer edilen Mariga'nın golleriyle devre arasına 2-1 önde girdi. İkinci yarıda Chivu ile 1 gol daha bulan lacivert siyahlılar, 3-1'lik galibiyetle Roma'yla giriştiği şampiyonluk yarışında sonuna kadar olacağını gösterdi.
LigTv
İnter affetmedi Roma'da Sampdoria'ya 1-0 dan 2-1 maç verdi ve İnter 2 farklı lider oldu.
Son iki haftadır Sampdoria'ya olan sempatim tavana vurdu resmen, önce Milan,sonra Roma.:D
Ama Roma çok pozisyon harcadi.
Serie A'da 35. haftaya lider giren Roma, sahasında Sampdoria'ya 2-1 kaybederek, hem yenilmezlik serisinden hem de zirveden oldu.
İtalya ligi Serie A'da 35. hafta nefesleri kesen bir maçla kapandı. Geçtiğimiz yılın ekim ayından bu yana yakaladığı seriyle zirveye yerleşen Roma, 35. haftada Sampdoria karşısında bu unvanlarını kaybetti.Inter'in Atalanta'yı 3-1 yenmesiyle tıklım tıklım dolu Roma Olimpiyat Stadı'na mutlak 3 puan parolasıyla çıkan sarı-kırmızılılar, öne geçtiği maçtan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.
Hızlı başladığı maçın 15. dakikasında kaptan Francesco Totti'nin golüyle öne geçen Roma, ilk yarıyı da bu skorla kapadı. İkinci yarıda roller değişirken, 52 ve 85. dakikalarda sahne alan Pazzini, Roma'yı yıkan isim oldu.
28 Ekim 2009'daki Udinese maçından bu yana ilk kez mağlup olan Roma'nın 24 maçlık serisi son bulurken, liderlik koltuğu da yeniden Inter'e geçti.
Son 3 haftaya Inter 73 puanla ilk sırada girerken, Roma 71 puanda kaldı.
Maçın son yarım saatine bakabildim.Son 20-25 dakika Roma tek kale oynadı ki spikerin dediğine göre ilk yarı çok fazla fırsattan yararlanamamış.Aynen atamayana atarlar mantığı tekrarladı.Tam bi kontratak golüyle yıkıldı Roma.İnter'in puan kaybedeceği zorlukta bi maçı yok.Şampiyonluk gitti benim gözümde.Dilekolay, 28 Ekim'den beri ligde hiç yenilme, 24 maç-18 galibiyet-6 beraberlik.Böle bi seriye şampiyonluk yakışırdı, yazık oldu.
İnter başka oynuyor. Maicon çok sağlam bir oyuncu. Roma'yı izlemedim bu sezon.
Roma çok bastırdı. 80. dkda Riise'nin şutu vardıki Storari imkansızı başardı veya şansı yardım etti. O gol olsa çok farklı olurdu maç. Pazzini geçen hafta Milan'a uyguladığı tarifeyi bu hafta Roma'yada uyguladı, İnter'e yaradı.
Roma'ya helal olsun yine de :) 24 maçtır yenilmemek büyük başarı İtalya liginde... İnter de ne biçim bir takımdır arkadaş :D Fırsatları anında değerlendiriyor...
Sampdoria Inter'e çalışıyor =)
Totti bir gol attı... Roma bu işi bitirdi diye düşünüyordum... 2.yarıyı izlemedim; çünkü NBA Tv.'de CLEVAND CAVALIERS-CHIGAGO BULLS maçı vardı... Daha sonra aklıma gelip dönmedim de açıkçası... Şimdi Roma'nın mağlup olduğunu görünce epey şaşırdım...
Sampdoria 3.olursa şaşırmam.
Sampdoria artık ŞL'yi bırakmaz bu saatten sonra...
Mexes'in maç sonu ağlaması ve Totti-Ranieri'nin yıkılışı beni de duygulandırdı yahu...:p:(
inter yıkacak tek takım Roma'ydı ama olmadı
Basında çıkan haberlerde iki taraf arasında anlaşma sağlandığı belirtiliyor ancak henüz resmi bir açıklama gelmiş değil...
Tuttosport'un haberine göre Juventus, Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez ile anlaştı.
Haberde siyah beyazlıların, İspanyol teknik adamın menajeri Manuel Quillon Garcia ile görüştükleri ve üç yıllığına anlaşma sağladıkları belirtildi.
Juventus Başkanı Jean-Claude Blanc'ın, bu hafta sonunda Liverpool'a giderek, olayı resmileştirmesi bekleniyor.
Ancak bu iddialara rağmen, ne İspanyol teknik adamdan ne de menajerinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi.
Diğer yandan La Stampa gazetesi ise, Benitez'in İtalya'ya gelirken yanında da birçok oyuncuyu getireceğini iddia etti. Bu isimler arasında Fernando Torres, Javier Mascherano, Dirk Kuyt ve Martin Skrtel gibi oyuncuların adı geçiyor.
O kadar para varmı ki Juve'de yahu o adamalrın bonservisleri el yakar.
mascherano'yu alıp nerde oynatacak acaba. Melo - Sissoko var takımda. Melo'ya verilen eşşek yüküyle parayı hiçbir kulup karşılamaz satmak istesen bile.
Bu iddia ciddi anlamda dillendiriliyor Bu iş olacak büyük ihtimalle
Gerrard'ı unutmuşlar ya onu da verelim paketin içinde =)
Hayırlı olsun Benitez...Başarısız olacağını sanmıyorum,umarım dediğim gibi olur :)