İns. gonLüne gorebulursun kardeşim korkma git sole ben koruodum kiloda vardı korkmadan gittim soledim kardeşim:D
Printable View
serkan abiye katılıyorum.. aşk mı? pehh :p
seko senin için fesat :n:Quote:
İç güzellik derken neleri kastettiğini sanırım anladım hatta bütün forum anladı.
abim damat oluyor sırada bana geliyor :zuhahaQuote:
İnşallah Mustafa. Haziranda okulu bitirelim kasımda askere gidelim mayısta bir gelelimde Allah büyük.
bazıları buna fukara avuntusu diyor ya neyse. :DQuote:
cekilırmı be
ben gittim bu sefer kesin. :p
Mustafa abi Alanziho ne yapar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yavas Yavas gece kuşlarına gidiyoruz :D
ızlemdım daha once vıdyoyla konusulmaz kı :D
ama attıgın mesaj23:59:D
bak benımkıye 00.00:D
Ozman saat bozuk :D:D:D
South Park izlemeye gittim birde ne göreyim bugün South Park Yok neyse pazartesini bekliyecez artık.
zaten bir türlü yakalayamadığım uyku düzenimi hepten yitirdim.. bakalım okul açılınca ne etcez.
saat doldu doluşun..:p
günaydın millet bugun ılk musterı ben olayım :D
Günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl ?
günaydın kardesım ıydır be ne olsun,senı sormalı?
iyiyim sağolasın yeni bi güne uyandık bakalım Allah sonumuzu hayretsin :D
Bir selamda benden.. :) Nasılsınız?
günler kısa ya çabuk gecıyor ne ara cumartesı oldu anlamadım bos bos gıdıyoruz ılerıye dogru
Günaydın Oğuz iyiyiz sağol sen nasılsın ?
valla çabuk geçiyo günler bırak cumartesiyi bu kadar sene nasıl gecti ben onu anlamıyorum ki :D
idare eder abi hayat gayesi.. :p
Hiç bişe yapmıyorum herhalde erken gidecem Kayseri'ye koca evde tek başıma kalırım artık..
gunaydın oguz
oda doru yıllar nasıl gectı onu cozemedık kı gunlerı cozssek :D
git oğuz git simdi evde tek basına oturmak keyifsiz gelebilir ama iş hayatına atılınca görcem seni :D 15 kişi küçücük ofiste çalısır bide üstüne aksama kadar telefon susmaz işte o zaman evde tek kalmak için 3 maaş heba edebilirsin :D
ooo o telefon sesı adamı gıcık eder ya :D
Valla ben severim tek yaşamayı ilerde iyi bir maaşım olursa tek evimide tutarım..
Hoşbulduk tekrardan..
Selam cafe ahalisi :).
Herkese günaydınlar....
günaydın enes :).