maret demeyeceğim :D
Printable View
maret demeyeceğim :D
iyi aksamlar genclik selamlar saygılar :D
selamlar bizden turgut abi..
video alanına video paylaştım kesin tavsiye..
selam mıllet herkse ıyı aksamalr
5. sezon 3. bölümü seyrettim şimdi Lost'un :) Desmond çıktı yine meydana. Artık Charlie ve Mr. Eko'yu da bekliyoruz. :D
Buralar terkedilmiş yine...
@ GeDiZ'den selamlarr (: Ohh bee sonunda döndm :d
O yazıyı yazdığımda marketten dönmüştüm.
Neyse abur cubur almak için markete girdim. Öyle raflara bakarken tatlı bir kız kasada market sahibi ile konuşuyordu. Kendi kendime ne tatlıymış; kim ki lan bu diyordum?! Ara ara bakarken birden o da döndü baktı ve tebessüm etti.
İyi dedim ben de dalayım sohbete diye kasaya yöneldim ki o talihsiz sözlerini duydum kızın! Benim ilkokulda yaptığım espriyi yapıyordu:
".. saçmalanmaz; taranır!" tabi ne olduğumu şaşırdım :D Hemen elimdekileri bıraktım bir tane bitter tutku almıştım... Tabi market sahibi sordu ne oldu Oğulcan diye. Abi dedim ben normal Tutku istiyorum çok canım çekti diyerek koşarak marketten çıktım :D
Çok kötüydü:uzgun:
Olsun canım önemli olan iç güzelliği bugün bir muhabbette adı geçmişti :D
Kız sarışın mıydı? :n:
Sarısın,Kumral,Esmer fark etmez scar face affetmez :n:
Selamlar..
Off sey geldi yine :D
Merhaba, arkadaşlar.
selam vereyim ve kaçayım :).
Selamlar hepinize
bugun kimse konuşmuyor kafede yaw :D
Kuşlar göçüyor heralde. Hayret ya uykum geldi benim :uzgun:
pes 09 da bu Türkiye Ligi yamasını yükleyince become a legend modunda oyundan attı herşeyi ayarladıktan sonra sizde de oldu mu böyle birşey..
Selamlar .. ben gideyim artik..
Ben de artık yavaş yavaş yatayım dün 6 bugün 4 bakalım uyku düzenim ne olacak. Hepinize iyi geceler iyi rüyalarr..
Açıl cafe açıl
Saat 12:26da ilk mesaj gelmiş (:
merhaba ey ahalı nasılsınız?
Yahu bu flash ne kadar karışık bir programmış :D
S@lamlar .
:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7 ::7: çaylar gelsin artık dmi ;).Madem kimse koymuyor patornda yok ;;).Mustafa sende tostları getir :).