Nasihatlara başladı, uygulanacağı yok ama insan ediyor işte..
Ah vah dememek içinmiş sen ne diye ah vah dersin ki ? Milyonlar gözünün içine bakıyor, paran yatıyor.
Printable View
Nasihatlara başladı, uygulanacağı yok ama insan ediyor işte..
Ah vah dememek içinmiş sen ne diye ah vah dersin ki ? Milyonlar gözünün içine bakıyor, paran yatıyor.
Sonra okul günlerini hatırlar ve keşke hiç tatil olmadan hep okulda olsaydım dersiniz.O nedenle her günün kıymetini bilerek okula gidiniz.
dedi demin
Hadi iyi geceler millet çantamı hazırlıyıp yatıyorum herkeze Allahısmarladık.
Vali döktürüyor halen bu arada :D
Bana inanmak istemeyen,yok Vali amca ne özliyeceğim diyen bu tweetlerimi muhafaza etsin 20 yıl sonra tekrar okusunAllah hepinize ömür versin
Size asla nasihatler vermek için yazmıyacağım.Zaten hepiniz çok akıllı gençlersniz.Tatil için attığınız tweetler zeka kıpırtılarıyla doluydu
Flood yapmayalım :)
Facebook'ta Bil ve Fethet diye çok süper bir bilgi yarışması oyunu var. Eğlenceli ve Genel Kültür seviyenizi arttıracak güzel bir yarışma tavsiye ederim.
Vali yüz vermiş, astar istiyosunuz.. Öğrenci milletinden korkacaksın arkadaş :)
2 gün öncesine kadar Valinin Hüseyin Avni Mutlu olduğunu bilmiyodunuz, yazmış biri haklı :)
Hepimiz geçtik o yollardan, boşverin arkadaşlar yaşasın bu tarz şeyleri :D
S.a nasılsınız millet
2 günlük tatilin ardından bugün 3 tane yazılı olduk, acısını çıkartıyorlar tatilin. :D
Karabük Valiliği 2 gündür tatil yapıyor , bugün tatildi , yarında tatil :)
Bugün valilik saolsun 4 sınava girdik birde Sneijder kardeşimizi yüzünden sınava falan konsantre olamadık.
millet birşey sorcam bizim sınıfın yoklama fişi kayboldu yada çalındı belli degil 1 kerede olmadı 3-4 kere olmuş öyle dediler disiplin kurulu başkanı sınıfın ifadesini aldı herkezin dedigine göre eger yapan ortaya çıkmazsa tüm sınıfa ya 1 gün uzaklaştırma yada kınama ceza verilecek millet yapıyo ama benim bizim başımız yancak bunun başka yolu yokmu m.e.b. na dilekçe yazsam birşey olurmu sicil e işleniir diyolar kınama haksız yere sicilimi ve ilerde olabilecek olaylara karşı temiz tutmak istiyorum hakkımız yokmu bundan kurtulmak için
bir kere kınama cezası sicile geçilmez.bu kınamayı bundan sonra bir ceza alırsan diye veriyorlar.kesinlikle tüm sınıfa 1 gün uzaklaştırma veremezler.için rahat olsun.
Öyle bir olayda benim bildigim sınıf baskanından bilirler.
Selam beyler.
Selam endoooop ve TSI ahalisi
turksportal bitmiş bitmiş.
Selamlar beyler.Kuzenim kutulu oyun aldı... cd keyi de elimde var şu anda. satın falan almadan nasıl oynayabilirim bu oyunu yardımcı olabilir misin? serbest mi bir de böyle birşey sormak? zamanında sıkıntı oluyordu ama? gerçi oyun orjinal...
Yazın coşar buralar
15 tatilde de coşar
Twitter'da #RefiyeYILMAZ TT olmuş. İnşallah bu kardeşimiz için gerekli para bulunur. Daha 23 yaşında çok moral bozucu bir durum. Bir insan parası yok diye ölmemeli.
http://gundem.milliyet.com.tr/1-mily...40/default.htm
günaydın beyler ortam şenlensin biraz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10577715/detay
Bu daha bomba. :n: :n:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...eti-puff/detay
Link açılmıyor. :D Ters dönmüş eti puf 500 Tl. :D
Şafak Demiş 000000002 Ben Hala Burada Ne Arıyorum...
Çok asosyal bir insan oldum, eskiye de dönemiyor insan.
Eski arkadaşlarım falan hepsiyle aramda istenmeyen mesafe oldu bir anda görüşmeyi kesince ..
Bende çok sosyal oldum bu aralar. Foruma giremiyorum adam akıllı :(
Evet eskiden her girişimde görürdüm nedvedmania yazısını son mesajlarda
Dış güçlerin esiri olduk napalım :D