Arkadaşım nasıl yani takım kuruyorum açar mısın :D
Printable View
Arkadaşım nasıl yani takım kuruyorum açar mısın :D
Fredy guarin, Bojinov, Vitti, Vukcevic, Gioda, malik fathi, matias fernandez
Bunlardan ihtiyacın olan bölgelere al kardeş hepsi süper.
para sorun değilse kafana göre oyuncu al.beğenmediğini satarsın takıl kafana göre oyunda..
takımla bu 3. sezonum olacak 2. sezonda Man Utd ye 3-0 yenildim finalde bu sezon da cl deyim kadrom aşağıda yorumlarınızı bekliyorum
kaleciler: Volkan demirel ve babacan + Aykut
defans: sol-m polat,ergün orta: barzagli,servet,çağdaş atan, ozan(gelecek vaad eden) sağ: vanden borre , uğur uçar , halim kurtulul
orta sol: van persie, volkan bekçi orta orta: emre,yıldıray,oğuz s. , zafer
orta sağ: u.yıldrım,halim kurtuluş
forvet: özgürcan, fred,tevez,defoe
:p :p :p
işte böyle bazı genç oyuncuları buraya yazmadım arada görev veriom
kadrom için takviye gerekir mi para çok ama yabancı sınırlaması beni zorluyo ..
yerli transferde önerdiğiniz var mı:D :D :D
şimdiden teşekkür....:D :D :D ;) ;) ;)
Kardeş hakkaten nerlere ihtiycın varsa oralara söyle.Sırf transfer yapmakiçin transfer yapma.İhtiyacın olan bölgelrei söyle ona göre önerelim.Şimdi ne desek boş...:D
trnsfer fln gerekmiyor hatta sana önereceğim Ergün bayağı yaşlanır 2008 gibi onu sat yada başka birşey yap ama elinden çıkar.Maksat ona vereceğin maaş boşa gitmesin :D Gerisi süper bir kadro bu arada imzanda gördüm oyuncuları :D Kariyerini bizle paylaşırsan sevinirix :) Bu arada ergünle yeni sözleşme yapıp yuncu antrenör koy 1 yıllık sonra antrenör yaparsın minik gslileri çalıştırır :D
Keşke detaylı bilgi verseydin ona göre sana oyuncu yazabilirdik ama ben bir kaç oyuncu genede yazayım;
Farfan, Tuncay, Carlos Mango, Marcelinho, L**uinta, İbrahimoviç vb...
CL için bence aynı kadro ve sistemle dvm et nede olsa 3. sezondaymışsın bu saatten sonra değiştireceğin sistem bütün emeklerinin tek maçta mahvolmasına neden olabilir.Kadronda oldukça iyi.Herhalde 3lü forvetle oynuyosun.Sakın bana 2 li oynuyorum o mükemmel 3 forveTTTen biri yanımda oturuyo deme:confused: .Bide sol beke Malik i alabilirsin.Kadronun zenginleşmesi açısından yani.Yabancı sorunu ile ilgilide Hamit i sağa alıp Borre u satabilirsin illa kontenjan açman gerekiyosa.Tabi bunlar bizim nacizane önerilerimiz sonuçta o takım senin...:D
Arkadaşlar önceki sayfayı okudunuzmu bilmiyorum ama guarin i Fiorentina almış.
Quote:
Originally Posted by FuLL_MaNiAc
hangisi dostum???
daha ne istiyorsun kardeş yaw kadro iyi
arkadaşımın dediği gibiQuote:
Originally Posted by miharbi
oynarlar merak etme zaten vitti yi herkes bilir süper bi genç:D:D:D:D
kardeş kadro iyi daha bişey isteme bunla yenersin ama sana iyi bi taktik lazım
:D:D:D:D
resimdeki futbolcuyu alabilirsin mesela
http://img367.imageshack.us/img367/7...okmessihu7.jpg
abi sen dmc ye ya klebersonu alcan yaa da guarin başka çaresi yok baktın olmuo o zaman sen patrick vieria yı almak zorundasın onuda alamassan sen istifa et yeni oyun aç bence
Bunuda albilirsin
http://www.myehost.de/resim/images/tn_9f691027.jpg
fabio grosso
madem para mühim değil diyorsun kaleye stekelenburg defans sola grosso veye fabio aurelio defans sağa van den borre defans ortaya kompany ve gioda ortasaha sağ kanata govou sol kanata tuncay şanlı defansiv ortasahaya guarin ofansif ortasahaya juninho forvetede fred-ibrahimovic ikilisini al
Arkadaşlar bildiğiniz Atletico madride gelebilecek 15 milyon doların üstünde gelmeyecek iyi takıma uyan iyi bir amlc varmı?
federico insua
simon vukcevic
daniel carvalho
takımını bi görsek... veya yazsan da ona göre bizde öneride bulunsak... nasıl konu açıosunuz anlamıom yaw...
fahriyi almışlardır ama o da DMC'de çok iyi. yabancı kontejyanın warsa biglia yada denilson.. ;;)
PlayMaker ile oynamak istiyorum tavsiye edermisiniz:confused:
İnsua-Alex-romagnoli
bence oyun baslangıcındaki en ii playmaker tümer metin...
adamın ayagı sihirli gibi yahu..
değen her topa bişeyler oluyor sihirli bir şekilde gol olma yolunda ilerliyor
onun dısında: yıldıray, arkadasın belirttiği gibi romagnoli....
ama bence isim aramaktansa oyuncu arat creativity+passing+flair 15 ve üzeri olsun karsına daha ekonomik ve güzel sonuçlar cıkar..
van der vaart tan daha ii yok...
paul scholes..
alex de souza
(konu yanlış yerde....)
Aynen böyle Rafael Van der Vaart ın üstüne playmaker tanımamQuote:
Originally Posted by sercan_cavdar
lampard abi bence.