Welsh Cup Final Mücadelesi
Bu sezonda Galler Kupası bizim!!Ligde şampiyon olamasak da diğer 2 kupayı bu sene de alma başarısını gösteriyoruz
Welsh Cup Final Mücadelesi
Bu sezonda Galler Kupası bizim!!Ligde şampiyon olamasak da diğer 2 kupayı bu sene de alma başarısını gösteriyoruz
Yönetim antrenman tesislerinin planlanandan 2 ay daha önce bitirileceğini açıkladı.Bu iyi bir haber.Sezon açıldıktan kısa bir süre sonra açılacak antrenman tesislerimiz
Bu sezona kadar ligde 2 ile 6.sıra arasındaki takımlar maçlar bittikten sonra UEFA playoff-u oynuyordu.Bu sene ise bizim başarılarımız sayesinde 2. ve 3. takım direkt UEFA'ya gidiyor.Yani play-off oynamadan UEFA'ya katılmaya hak kazandık.Bunun yanında zaten kupayı da kazanmamız bizi UEFA'ya götürüyordu
Sezonun en iyi 2. ve 3.genç oyuncusu genç golcülerimiz Sidibe ve Richards oluyor
Ligimiz 23 basamak daha atlayarak 56.sıraya kadar yükseliyor
Avrupa Klüpler Sıralamasında 61. sıraya kadar yükseliyoruz
UEFA'ya direk gitmene sevindim, çok kıyak olmuş. Takım sıralamasında 2 sene sonra ilk 40'tasın..Ligin Bank Asya'yı sollamış :)
Teşekkürler bu sene UEFA'da hedefimiz geçen senenin üstüne çıkmam olacak.Tabi transferde iyi oyuncular ile anlaşabilirsem.Afrika kıtasına yöneldim bu sene milli takımlarda yeterli maç seviyesine ulaşmış veya Avrupa'dan bi ülke vatandaşlığı olan oyuncular ile ilgileniyorum.Çok iyi oyunculara kontrat teklifinde bulunduk ama diğer ülkelerden gelen teklifleri kabul ettiler.Arayışımız devam edecek
Transfer sezonu açılmasıyla birlikte takımdan ayrılan oyuncular
Takayuki Seto ücretsiz olarak Saitama takımına gitti
Oliver Graham G.Rangers'a ücretsiz olarak gitti.Takımımıza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.İyi bir oyuncuydu ama artık gitmesinin zamanı gelmişti ve o da sözleşme yenilemeyrek gitti
Aaron McCarey 40binTL bedel ile Aberdeen takımına gönderildi
Elliot Chamberlain 450binTL bedel karşılığında Den Bosch takımına satıldı.Son sezonunda pek verimli olamadı ama bugüne kadar iyi bir katkı verdi takımımıza.Teşekkür ederek vedalaştık
Fransız vatandaşlığından yararlanarak Cisse'yi 250binTL bedel ile kadromuza kattık
Cisse Defans değil bildiğin Kanat oyuncusu mübarek :p
Sanogo 250binTL bedel karşılığında Neath'de
UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu rakibimiz Linfield
Orta saha ve defans için aldığın oyuncular vasat bence.
UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu 1.Maç
Piedade 625binTL bedel karşılığında takımımıza katıldı
UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu 2.Maç
Bir sonraki turda ülkemizi ziyarete geleceğiz
UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç
İlk maçtan çok avantajlı bir skorla ayrıldık.Antalya'ya tatile gidicez:p :)
UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç
Bir sonraki eleme turunda rakibimiz Hollanda'dan Groningen.Hollanda temsilcisi ŞL 3.ön elemesinde Rangers'a 2-2 ve 2-1'lik skorlar yenilip elendi ve UEFA'da eleme oynayacak.Zor bir kura olarak değerlendirebiliriz.Rakibi tanımıyoruz fakat ŞL'de eleme oynadığına göre son yıllarda bir çıkış içerisindeler.İnşallah turu geçen taraf biz oluruz
ahhh o groningen ile psv yokmu ligte canıma yettiler valla Allah kolaylık vere :D
Corbett Sports Welsh Premier League 1.Hafta
Sezona galibiyet ile başladık fakat Groningen maçı öncesi Sidibe'nin sakatlanması kötü oldu.Abdülkerim Sidibe 10 gün sonra aramıza dönecek
Daha önce 3 yıldız olan antrenman tesislerimiz yaklaşık 1 yıllık bir çalışmanın ardından yenilendi ve artık 5 yıldızlı antrenman tesislerimizi kullanabileceğiz
UEFA Avrupa Ligi 4.Ön Eleme Turu 1.Maç
Maçın ilk yarısında etkili oynasakda gol pozisyonu ve gol bulamamamız 2.yarıda bize çok kötü yansıdı.Rakip 2.yari bizi çok fena ezdi.Groningen takımından bu performansı açıkcası beklemiyordum.Bizim için şok bi yenilgi oldu işimiz çok zor 2. maçta
groningen yapmış yapacağını yine :D
Corbett Sports Welsh Premier League 2.Hafta
Groningen rövanşı öncesi yedek ağırlıklı bir kadro ile ligde kazandık