Evet arkadaşlar yarın 1 Nisan dimi :) Ne güzel ama okul olmadığı için iyi olacak :) Bu arada herkese merhabalar.. İyiiz Kerem, senden?
Printable View
Evet arkadaşlar yarın 1 Nisan dimi :) Ne güzel ama okul olmadığı için iyi olacak :) Bu arada herkese merhabalar.. İyiiz Kerem, senden?
ya neresi güzel geçen seneden beri en sevmediğim hatta iğrendiğim gün ilan ettim dolabım ve kitaplarımın geçen sene 1 Nisanda nasıl koktuğunu ve 1 yıl öyle dolaştım..İğrençti:(
umut bence ailen 1 nisan şakası yapıyodur İNŞALLAH bak yarın sana 1 nisaaaaaan dicekler görürsün
valla ben gece kuşuydum ama artık daha 11 de yat diyorlar ah ah eskiden ne güzel 3 te filen yatıyordum ya da 4 te
(bu arada msn deki lakabım gece kuşu idi)
valla bende 11 de yatıyorum horul horul :D siz tekkeyi bekleyin arkadaşlar:D
bu gece fazla kalamayacağım saat 00:30 da kayseriye yolculuk var...hatta yarın hiç yokum...şimdiden hepiniz Allaha emanetsiniz...
eyvallah kardeş hayırlı yolculuklar.
bende ewde kimse olmadığında buralarda dolanıyom işte :D
saat 12 yi geçti topiği up-layalım da gece kuşları çıksın bakalım piyasaya.
hehe iyi etmişsin kardeş ama ben bugün erken kaçacağım malum sabah sınav var :( açıköğretim okumaktan vazgeçeceğim artık sıkmaya başladı.
aaa olmadı ama şimdi..
ne yapayım kardeş iş güç sahibi olduk bir heves girdik üniversiteye neyse sen bakma takıldığıma başladığım işi yarım bırakmam ben :)
geçen seneden kalan bir ders vardı canımı sıkan şimdi gerekli bütün çalışmalar bitti.sabahı bekliyorum artık.ben kaçıyorum artık uyumam lazım.iyi geceler kardeş,buralar sana emanet :D
eyvallah..hadi sana da hayırlı sınavlar..geçersin inşallah.
bende işkembeciye gitmeden hepinze selam vereyim dedim.Sınavında kolay gelsin kardeş........
eveeeeeeet kimse kalmadığına göre yatabiliriz artık:D
dersanede hoca dalıyodu bize:Dmat hocası Kadın derse girdi bizimkiler uzum eşek oynuyolar:D:D
Quote:
Originally Posted by cifaaa
ne yazıkki cifa ama sergio abi sayesinde barısacaklar inanıorum bana yol göster dii için teşekkür edeyorum
sergio ile ne alakası var?
konuyu sabitliyorum gece kuşları ;)
ama sadece gece kuşları yazsın lüten akşam veya gündüz mesaj atulmasın...
biras saygılı olp abi demeni beklerdimde nese bosver saolsun bana yol göstrerdi
rica ederim umut her zaman insanlık ölmedi ya en azından benim için ...
Her zaman tüm kardeşlerime dostlarıma elimden gelen her türlü desteği vermeye çalışırım ve böyle de olmuştur .. (v) :j:
Benim için her türlü kardeşim dostum birdir.. yeterki saygılı ve sevgili davranmayı bilsin en ufak bir şakaya en ufak söze alınıp küsmesin .. :j:
sen ne dedinki umuta merak ettim belki bizde faydalana biliriz
Bu sözün sanırım bana ;)Quote:
Originally Posted by Sergio
Ağır laf sölemiştin ama ;)
yok kerem o lafım sana değildi ... seninde haklılık payın orada .. ;;)Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
başka kardeşlerimiz var da en ufak bir şakaya alınıp küsüyorlar ..:rolleyes:
Neyse bu konu da ben başka bir şey söylemek istemiyorum o kendini bilir(umarıM) :)
hep yanımda olmanız dileğiyle dostlarım ve de abilerim ....
sağolasın volkan baros.
nöbet bende,gececiler naber :D
iyidir abisi sen
Buarada şahan başladı izleyin
ben barcelona real madrid takılıyom hakem satmış maçı yaw:D
ehehe bende barca - r.madrid maçına bakıyorum... yazık oldu barcaya yahu :)
:) bence madride yazık ediyorlar hakem ezdi geçti.adamlar kaç dakikadır on kişi.ronaldinho beş tane frikikten birini gole çeviremedi.kabiliyet meselesi :D