Adam Haklı Beyler:)
:zuhaha Bu Müdür Ülkeyi Satar Valla :icon_twisted: Gör Gençlik Bunları Gör:)
Printable View
mutsuzsan bolognaya gidicektin hocam :D burda böyle yapacak bişey yok başkan seneyede 300bin euro verecek maks :D:D:D:D biz taraftar yönetim futbolcular olarak hayatımızdan memnunuz yeterli serie b bizim için :D averaj takımı olmayı izlemeye gönlümüz razı gelmez :D
:D Tahu bütün takipçiler mi bize karşı ? Yarısı istifamı ya da başarısızlığımı istiyor, diğer yarısı da başkanın yandaşı :D Açıyorum oyunu
Ezel falan yok dimi? Varsa kariyer durur! :D
Aman durmasın :D böyle çok zevkli ezele falan gerek yok :D hep arka sokaklar 1.oluyor zaten :D
forza Antonio Aiello :D
İlk 11'den 3 tane önemli oyuncumuzun cezalo olduğu karşılaşmada iyi oynadık ama rakip ceza alanına giremeyince gol bulamadık. En önemli eksikler forvetimiz Rotondo ve oyunkurucumuz Vailatti olunca sonuç normal :)
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/7/13099.png
Şu anda 40 puanla 3. durumdayız. 2. Atalanta 45, lider Lecce ise 47 puanda. Yani ilk 2 zor gibi. Eğer 4. sıraya 10 puan fark atarsak ilk 3 direk çıkıyor kurallara göre :n: Şu anda 4. sırada Padova 38 puanda, 5. sıradaki takım ise 33... Yani Padovayı dışa itabilirsek belki direk ilk 3 çıkar play off falan olmadan :n:
Anlamadım şimdi serie a ya 4 takımmı çıkıyor ? :D
3 takım çıkıyor... ilk 2 kesinlikle direk çıkıyor. 3. sıradaki takım 4. sıradakine 10 puan fark atarsa o da direk çıkıyor ama 10 puan fark yoksa 3-4-5-6. sıradaki takımlar play off oynuyor ve 1 takım çıkıyor bu dörtlüden :)
Ara trasnfere giriyoruz :D para yok ama bir araştırırız yine de :n:
Abi benim istediğim Bu kariyer uzayabildiği kadar uzasın:)Bir şl al yahu:n:
Tüm çalışanlarla sözleşmelerini 2 yıl uzatacağım. 2 yıl düzen bozmadan devam edelim bakalım neler olacak.
yok o artık :D Tarih oldu...
Ezel başlamış, hiç demiyorsunuz. :D Ben içeri kaçar... Gece uyumazsam gelirim diziden sonra. Haftada tek izlediğim dizi bu.
Ahanda oynamaya başlamış Nannar hocam çekirdeğimi alıp geleyim :D bu gece seri a yı görsek keşke.
Hocam bekliyoruz.. Sakın geç kalma..
:n: Biraz geciktim sanırım :D Diziden sonra uyku basınca yatayım da sabaha karşı kalkıp biraz oynarım dedim ama şu an okuldayım :p Bu akşam ziyaretimiz var ama eve dönünce gece ilerlerim biraz....
Bu sezonu sen bugece yersin...:))
Hocam bitir şu sezonu meraktan deliriceğiz ne olacak diye :D
bu gece uyku durumuma baglı. Eğer uykum gelmezse 3.00 a kadar bitiririz inşallah
İnş uykun gelmez hocam :D kahve,çay bilimum ikramını yaparız,sen yeterki bitir şu sezonu :)
Hocam 3.lükleri de görecektik ya, artık ölsem de gam yemem. Naptın takıma :D
yürü be hocam kim tutar seni :D ver çoşkuyu topçulara
Kar yağışı var mı hocam Dinar'da ?
dinarı bilmem ama sandıklı felç oldu :) allah yolda olanlara yardım etsin
Bizim burada epey var kar , o tarafta var mı merak etmiştim .
Merakla bekliyoruz maçları :) Ankarada çok kötü eskişehir yolu felçmiş ve çok fazla rüzgar var şimdi okuldan geldim iliklerime kadar kar girdi.Ankaradada umarım istanbuldaki gibi evsizlere yardım edilmiştir.
Samsun merkez'de karın k'si yok lanet olsun.
Beklenen haberi veriyorum,Size 2 iyi bir de kötü haberim var.
birinci iyi haber yoğun kar yağısı nedenyle Dinar'da tüm okullar 1 gün tatil edildi,
kötü haber, ben idareci olduğum için tatil bizi kapsamıyor :n:
ikinci iyi haber, sayın müdürümden belimde de rahatsızlık olduğu için müsade istedim ve yarın okula gitmeyebilirim. gitsem de geç giderim. Yani bu gece burdayız FM!!! :n:
geçmiş olsun hocam :) bu gece burada olmanız ise paha biçilemez :) inşallah catanzaro serie a ya çıkacak :D
sağolasın. 11.3 kuruyorum turnuva için ama catanzaro'dan vazgeçmek yok. şimdi bir film izleyeceğiz evde. sonra fm için dönerim.
Aha hadi be hocam bu gece bitir şu işi.seri a görelim :)
Baştan sona keyifle baktığım ve okuduğum kariyerdi. Dinarspor kariyeriniz kadar zevkli oluyor takip etmeye devam başarılar. :)
pc formatladıydım, msn'i kuruverem de oyunu açıyorum...
oğlan uyandı, dibimde "koş,koş" demeye başladı :n: biz biraz koşalım koridorda... O uyuduktan sonra gelirim artık. Bahadır paşa ne derse yapacağız :D başka çare yok.