Sağ olasın uykumdan etti beni :)
Printable View
Sağ olasın uykumdan etti beni :)
okul başlıyo yine be :( memleketten okuduğum şehre geldim, yine bi hüzün kapladı içimi yahu :(
Okullar açılıyor, moraller bozuk. :(
Arkadaşlar formattan sonra twitterda fotoğraflara girdiğim de fotoğraf açılmıyor alt tarafta bir kağıt ve sağ tarafı kesilmiş bir kağıt işareti çıkıyor.Yardımcı olabilecek var mı ?
2. dönem başladı, hayırlı uğurlu olsun. İlk gününüz nasıldı beyler ? Ben nöbetçiydim. :D
İlk gün ve nöbetçi :D ala ala Coğrafya ve tarih de yazı yazdık ders programı degişmiş ne güzel pazartesi günleri boş geçiyodu :D onuda doldurmuşlar :D edebiyat dersi boş geçti koptuk :D Ofis dersi tablo yaptık ilk yapanlardan biri her zamanki gibi ben oldum :D iyiydi :D
Banada olmuştu bi kere öyle ama nasıl hallettim hatırlamıyom :D
Kim var kim yok?
Ne var ne yok?
İyidir Oğuz senden ne haber ?
soyle bir haber cikmis ama sanirim kodlar kullanilmistir bile, haber dun yayimlanmis...Quote:
Football Manager
Some great news! Football Manager 2013 has been nominated for a BAFTA in the Best Strategy category.
To celebrate, here are 5 codes you can redeem on Steam to get 50% off FM13. First people to use the codes get the discount.
T3FVX-9WCKG-FX38L
8R2HM-7DA4C-KLIND
6M48N-JXZ9J-GL7D2
J02WZ-EJ5TN-QWM99
JR0M7-7WKXI-67GBB
To redeem the codes you will need to download the Steam client from www.steampowered.com and go to Games > Activate a Product on Steam
Birşey sorcam üniversite okuyan abilerime ailenizin oturdugu şehirdemi yoksa başka şehirdemi istediniz sebebi nedir bu seçimi yapmakta :D aklıma takıldıda :D
Selamlar :schaf:
Vaay,aleyküm selam.
Napsın uğraşıp duruyor :) Msn,buralar ben buradayım da seni göremedim bir türlü.Pek bir değişiklik koşturmaca sen neler yapıyosun
Onları bende göremiyorum valla.Değiştirdik olm o msn'den kurtuldum Allah'a şükür :D ekle bakalım [email protected]
Hey gençler
Merhaba. Keyifler nasıl?
merhaba televole :d
Berkay nerede ? :(
Selamlar. :)
Uzakta okumak kişisel gelişimi kat kat arttırır. Sadece bu yeter bence uzakta okumak için.
Rahatlık bakımından tabi ki aile'nin yanı ancak gerçek hayata alışmak için şehir dışında okumak daha iyi diye düşünüyorum ben,ama sadece düşünüyorum malum daha 1,5 sene var :n:
Amerikan filmlerindeki gibi olunca baya uzuyor Üniversite de.. :D
Aileden, arkadaşlardan uzak bir yerde okumak aslında kimin size gerçekten değer verdiğini de gösterir bir yerde. Arada irtibatı kesecek insanlar olacağı gibi, sizin yanınızda, manen de olsa, kalmaya devam edecek olanlar da. Güçlü bir kişiliğe sahip olmanıza yapacağı katkısı da cabası. Hem, eninde sonunda yuvadan uçmuyor muyuz? Bunun daha erken olması bence zarardan fazla yarar getirecektir.
Madem öyle en güzelinden bi şehir önerin orayı yazalım :D Es-Es mi İzmir mi ?