aşırı dozdan gitmede :P onun yerine gelmeden önce sıcak bir duş al vücut ısını yükselt sonra yorgan döşek yat
Printable View
aşırı dozdan gitmede :P onun yerine gelmeden önce sıcak bir duş al vücut ısını yükselt sonra yorgan döşek yat
Bizim okulda arkadas yapmis ben yoktumda anlattiklarina gore suyla karistirip icmis :D Sonra direk eve :D
Bu ne sistir 2 gündür anlamadım. Göz gözü görmüyor mahallede
http://img547.imageshack.us/img547/6885/img0004yx.jpg
Zararı yoktur sistir gider Görkemim :)
Arkadaş yalan yere başıma gelmeyen kalmadı.
Kız tutturdu hastaneye gidicez diye rolü abartınca gittik, boşuna kan aldılar. Ben iğneden korkarım çok fena bu hayatta sayılı şeylerden korkmuşumdur birisi de budur.
Onu da geçtim boş yere 3 günlük raporum oldu. İhtayacım olsa ve gerçekten hasta olsam 1 gün vermezler vay be :zuhaha
Sendeki şansa bak Cenker... Kız, katıksız anaç ruhlu çıktı. Allah kolaylık versin.
Arkadaşlar bir maruzatım olacak. Google Chrome açıkken görev çubuğu kayboluyor. Görev çubuğunu kilitle tiki işaretli olduğu halde. Pencereler arası geçiş yapmak için ya başlat tuşuna basmam gerekiyor ya da alt+tab. Nasıl düzelteceğuk ?
Artık forum iyice Galatasaray taraftar sayfasına dönüyor biraz ara vermek lazım sanırım. Maç konularında silinmeyen mesajları görünce şaşırıyor insan.
Senin mesajlarını görünce de artık hiç kimse şaşırmıyordur bence :)
Hocam seni tahrik ediyorsa bir mesaj bildirirsin moderatöre olur biter gelip burada forum Galatasaray forumu oluyor demezsin.
Öncelikle raporlanan her mesaj silinecek kanısı kalksın bir ortadan.
Ayrıca hemen silinecek diye bişey de yok, görenler ve silinmesi gerektiğini düşünenler siliyorlar zaten hemen mesajları.
Beyler bu trident kablosuz uydu alıcısından kullanan var mı ?
Peder bey netten almış yakında gelir şifre kırma özelliği varmış doğru mudur ?
Uşaklar bana bir cevap edeydiniz da ?
Oha adamın kazandığı paraya bak, oynadığı maçlara bak!
http://img7.imageshack.us/img7/2585/ekranalntsqjw.png
Adam parayı bulunca ortalıktan toz olmuş. Kayıplara karışmış. Ama büyük şans varmış be abi adamda.
En olmayacak maçlara girmişler. :D
Hayır anlamıyorum ki nasıl bir ruh hali ile oynanır bu maçlar.
Ne dersin yani ? Bankolara değil de rakiplerine vereyim İlk yarıyı / ikinci yarı bankolara vereyim tarzı bir kafa mı diyeceğim de yok bu da olamaz.
Tüyo diyeceğim de Barcelona ve Real Madrid'e kapısı olan kim bu adam bu kadar :icon_smile:
Kuponun tutması tamamen şans ama gözünü severim ben böyle şansın. :D
İddaa iflasını açıklar 1-2 güne :n: 937 bin lira nedir lan :(
Adam maça bakıp oynamamış ki, orana bakıp oynamış :D
Bir kerede iddaa kaybetsin canım hep onlar mı kazanacak. :D
Sözlerime iyi geceler dilemekle başlamak istiyorum sizere. Aşırı kilolarım nedeniyle özel bir hastanede tedavi sürecine başlamayı kabul ettim. Bu anlamda bilgisayardan ve diğer alışkanlıklarımdan vazgeçmek zorunda kaldım. Bu anlamda uzak kaldığım önce sizleri sonra da FM ve WoW'u çok özledim diyebilirim. Steam adresimi arkadaşıma vermiştim. Çünkü FM, CS:GO ve Dota 2 oyunları mevcuttu. Bu oyunları oynamak istediğini söyleyince bende ona verdim. Burada ekli arkadaşlar zaman zaman mesaj atmışlar; fakat hiç cevap vermemiş arkadaşım. Bu anlamda da sizlere özür diliyorum. Bir özür de yönetime etmem gerekiyor; çünkü onların güvenerek verdiği görevde, yapacaklarımı da yapamadım. Haber bile veremedim.
Fazla uzatmak amacında değilim. Ama artık bolca buradayım, tedavi süreci ve diğer durumlar için sorularınıza her zaman açığım. :)
Tekrar selamlar...
Beyler telefondan giriyorun da bu sağ altta alıntı yazan yerin yanında ki kutucuk ne işe yarıyor ? Yanlışlıkla basmış olabilirim :D
Heh iyi yanlış bir şey yapmamışım :n:
@SacrificeGGTC
Geçmiş olsun,umarım sağlığına kavuşmuşsundur.
Beyler acil bir sorum var.25.02.2013 de hastanemize başvurup muayenesinde ..... teşhis edilmiştir.
Tedavisi düzenlenen hastanın 25.02.2013'den itibaren 3 günistirahati uygun görülmüştür.
Yazıyor, ancak bu 3 günlük rapor Perşembe günü geçerli değil dimi ? 25'den itibaren dediğine göre 25'i dahil oluyor dimi ?
Anlamı bu çünkü :D
Geçmiş olsun dostum. Sağlığın her şeyden önemli oyunlar bekleye dursun :)
Geçmiş olsun hocam.
PS 2 kullanan var mı hala beyler ?
PS 4 çıkacak sen PS 2 diyon. :n: