Satacağım bende o yüzden sordum. :D
Printable View
PS 4 mü alcan satıp. :D
PS 4 kim, biz kim ... :D
:uzgun: FM yeter. :0:
PS 2 ne ara çıktı yahu :0:
Ben hala PS 1 oynuyorum :n:
Sen baya geride kalmışsın. :D
Ben zigotken PS 1 oynuyordum :n:
Selamlar, nasılsınız ? :)
İyiyiz Endop Abi. :p
Aleyküm selam. İyidir, sen nasılsın ? :)
Merhaba Emir. İyiyim, seni sormalı?
İyiyim sağ olun arkadaşlar. 2 haftadır evden ayrıydım Turksportal'ı özlemişim :)
Biz de seni özledik Emirim. Şaka lan şaka ne özlicez seni , sensiz harikaydı buralar
nerelerdeydin bakalım ?
Okulum evime uzak 1 saat mesafe var abi, o yüzden bu sene yurtta kalıyorum.
Yurt iyidir ya eğlencelidir :)
Yurt demek batak demek :D
Yarın Galatasaray Bayan Basket - (Samsun) Canik Belediyespor maçında, salonda ilanı aşk edicem. Tribünü ayarladım. Allah utandırmasın :)
Ooo Cihan :n: Hayırlı olsun bi aksilik olmaz inşallah :)
Çıkma teklifi bu şekildeyse arkadaşın evlenme teklifi büyük ihtimalle aya yazı yazdırarak filan olur :D
Yakışır sana yakışır sana Sylvia Fowles yakışır sanaa alemde teksin değişilmezsin Cifaa sen bizim kardeşimizsin.
Sağol teşekkürler :) İnşallah olmaz :)
Hay Allah iyiliğinizi versin :D İyi güldüm :n:
Bide işin aksiliği 2 saat önce felan beraberdik, yarına zemin hazırlıyayim dedim, güzel bi akşam yemeği yiyelim dedim, aramız bozuk ayrıldık baya. Az önce ortalama 5000 karakterli uzuuuun bi mesaj gönderdim. Bakalım ne olacak :)
Akşam yemekleri falan hayat Cihan'a güzel. Nasıl öğrenci adamsın nereden geliyor bu değirmenin suyu ? Kıza mı ödettin ya la ? :D
La akşam yemeğinden kasıt restoranda değil :D Ev yemeklerinde :n:
tabi yaa pardon :D
Öğrenciye 5 lira :D
Yemekteki tartışma paha biçilemez. Nihahahaha :zuhaha
Poff. Bu tatsızlık çok kötü zamana denk geldi. Neyse belki daha hayırlıdır. Haftaya Universite olarak TT Arena'ya geliyoruz. Statta yaparız bişeyler :)
Sıkma canını be oğlum yarın vesile olur işte barışırsınız ;)
Birine de bu anı kaydettirmeyi unutma bence :)
Kızları kandırmak ve ikna etmek için onların en zayıf noktası onları alışverişe çıkarmak. Hela bir de takıcı tokacıya girerseniz yanınızdaki kız arkadaşınızla birlikte sizden mükemmel insan yoktur dünyada :)
Öte yandan Cihan sana kolay gelsin. Her zaman ters köşeyi sevmişimdir evlenme teklifini de öyle yapmıştım. Senin kız arkadaşında yemekte birşeyler beklerken salonda mı yapıcaksın.
Valla kendisi de ultrAslan olduğu için stat, salon gibi yerlerde yapma beklentisi olabilir :D Hatta 1 kere şakasına demişti ama öyle gelip geçici anlık bir şakaydı. Bakalım ya. Şuan konuşuyoruz ama istediğim seviyede değiliz. Yarın sabah normale dönersek salonda, olmadı haftaya statta :D
Maçın öyküsü dedin de Orduspor maçının öyküsü çıkmadı mı ya hala :D
Hiç bulaşma öyle işlere :D
Çek bi yere otur konuş :D :D
Ne gereği var abi :D :D