Şahsen ben baba olsam ve kızıma böyle yazsa birisi bu kadar romantik biçimde garanti bulur döverim :D
Printable View
Şahsen ben baba olsam ve kızıma böyle yazsa birisi bu kadar romantik biçimde garanti bulur döverim :D
Niye dövüyosun ne güzel birbirlerini bulmuşlar görmüşler beğenmişler bırak sen ne karışıyon Ceko :n:
Hey Allah'im :D Dolmusta sesli guldum yorumlara :n: Dun salondaydik. Yani basket maci oynandi. persembe aksami grupla hep beraber istanbula giderken otobuste mikrofonla bi konusma yapmayi planliyorum :)
Hollywood'u kıskandıracak cinsten, büyük prodüksiyonlu bir rüya ile uyandım bu sabah.
Evde miskin miskin otururken (kimin evi bilmiyorum ama dışarı çıktığımda babaannemin köydeki bahçesinde buluyorum kendimi) kasvetli, karanlık bir havada dışarıdan değişik sesler duyuyorum. Merak ağır basıyor ve dışarı çıkıyorum. Yeşil bir bahçe içindeyim ama gökyüzü çok farklı, karanlık ve gri-kızıl karışımı birşey. Derken alev topları beliriyor, düşen meteorlar görüyorum. Bahçede bir o naya bir bu yana ne yapacağımı bilmeden koştururken arkamda giderek artan bir uğultu oluyor. Arkamı dönmemle rüyanın sonu geliyor (bkz: meteora kafa atmak.)
Aynen Kasım ben de bazen içinde inanılmaz senaryo barındıran rüyalar görüyorum, bunları toplayıp yazsam sağlam Roman olur : )
Bende geçen gördüm, Yolanthe, Sneijder ve Ben benim memlekette geziyoduk onu gördüm. Sneijder'le halısaha maçından çıkmıştık Yolanthe onun sevgilisiymiş. İşte öyle geziyoduk yollarda yürüyerek ama ingilizce konuşuyodum ikisiyle. :)
Beyler bir sorum olacak :
Ben ehliyetsiz polise yakalandım ama yanımda babam vardı memur babama ehliyetsiz araç kullandırma ek olarak bana da ehliyetsiz araç kullanma cezası verdi. Bana verdiği ceza 353 lira babama verdiği ceza hakkında bilgisi olan varmı ?
Dün akşam haberlerde dönüyordu bu mevzu, ilginç. Keşke haberi benim yerime sen izlemiş olsaydın da dikkat etseydin geçmiş olsun. Haberden anladığım kadarıyla aynı miktarda cezayı aracın sahibine de (aracın sahibi babansa eğer) kesiyorlar. Tabi yine de ehlinde sormak gerek.
--------------
http://www.milliyet.tv/nevidyo/video...JBlLqdbqV.html
Kesinlikle izlemelisiniz.. Çok güldüm ya :n:
Bir şey soracağım burger king you you are my dream şarkı sözü bulunduran bir şarkı dinledim acaba bu şarkıyı bileniniz var mı yoksa yarın gidip cdlerini alacağım :D
Bir de bu var. Dün mü ne olmuş? Puahahah:)
[YOUTUBE="DjmguwZMENg"]Müthiş İngilizce-Tarzanca[/YOUTUBE]
Uche hiç İngilizce bilmiyor diyorlar bir de...:)Kendileri süper.:)
Adam öyle bir iniyor ki aşağıya sanki minibüste bomba var patlayacak :D Millet panik oluyor haliyle :D
[YOUTUBE="OlW3JKdcKLY"].........[/YOUTUBE]
Adam öldü ya lan :icon_biggrin:
Çüüüüş :eek:
Adam mındar oldu ya la
Adam gitti ya la
Arkadaş adamlar halen sahneyi bitirme derdinler yalnız.
Baktılar öldü bari işimizi halledelim :D
Elimde sabahtan beri güldüğüm bir karikatür var ama kurallardan dolayı buraya atamıyorum :D
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=648&ftxtID=17109
FIFA U20 Dünya Kupası Türkiye'de gönüllü olarak çalışmak isteyenler, bu linkten TFF'ye müracaat edebilirler
Beyler Defacto ya iş başvurusu yapmıştım adamlar aradı pazartesi gel görüşelim diyorlar varmı daha önce böyle bir görüşme yapan nedir nasıl olur ?
Beyler ve Bayanlar
Facebook'ta sağ tarafta sohbetin olduğu bölümün üstünde bildirimler geçer haber bandı gibi, Ben orada yanlışlıkla bi uygulamayı gör dedim geri geldim ve haber bandı kalktı komple sohbet oldu, Aynı durumu yaşayan ve çözümü bilen var mı ? O haber bandını nasıl tekrar geri getirebilirim ?
Msn'e girince modemin internet bağlantısı kesiliyor. Virüs-sel bir durum olabilir mi?