Fajita sevenler?
Printable View
Fajita sevenler?
1 haftalık tatil ne çabuk bitti ya :D
Fajita severim ben. Antalya'da Leman Kültür'de yemiştim çok hoşuma gitmişti.
Gerçekten harikadır yemediysen mutlaka ye.
Arby's'e sırf bunun için haftanın 2-3 günü gidiyorum
yahu allah rızası için şu kadınlara ehliyet verilmesin artık
Senin başına ne geldi bilmiyorum ama bundan iki hafta önce ilaçlarını yazdırmak için nenem'i aile hekimine götürdüm. Yürürken arkadan baldıra Ford Focus çarptı. Tam dönüp küfürü basacakken içinde bayan olduğunu görünce bir şey diyemedim. Kornada çalmadı. Tabi nenem dayanamadı elindeki çantayı kadının arabasının camına fırlattı sonrada tartıştılar o ayrı :) Geneli çok uyuz araba kullanıyor cidden.
ya yok evimin önüne arabayı koymuşum yanından başka araç geçicek şekilde babamı kaldırıma çıkartıcam döndüm arabaya kontağa anahtar girmiyor biraz uğraştım, arkadan kadın başladı kornaya basmaya yol ver geçelim diye tepemi attırdı, indim arabadan sinirle ulan keyfimdenmi duruyorum dedim. ulan lafını bayağı bir içerledi sonra senin plakanı aldım biyeri arıcam filan dedi tehdit etti :) arabının üstüne çıkınca bayağı bir garipleşiyorlar
Beyler saatleri ileri almayı unutmayın :)
Cep telefonları otomatik ileri alıyor mu saati ?
Alıyor sanırım.
Her sene aynı ikilem :)
Günaydınlar arkadaşlar.
Okuldan cikarkende araba bana carpti yavas yavas cikiyorduk arkadanda hoca arabayla geliyormus sag ayagimi kaldirdim ve kut yerdeyim hoca vurmus arabayla az daha ilerlese bile kiriliyordu birde arkadan hareket yapiyor.Ogretmen olmasa bende karsilik verirdim de seneye dersimize felan girer :D
Cinsiyet pek farketmiyor aslinda onune gelene ehliyet vermisler zamaninda simdi cilesini biz cekiyoruz.
Saat ne ara 7 oldu yahu her yer aydınlık hala :D
Özlemişim geç saatte aydınlık havayı :)
Hala veriyorlar, trafik kurallarını bilmeyen şahıslar parayı basıyor ehliyeti alıyor... Caydırıcı cezalar yok, olsa da uygulayan yok.
Parayı basmana gerek yok ki arabayı kaldırmayı biliyorsan ehliyeti aldın zaten. Çıkmış sorulara biraz göz gezdir yeterli.
Kastettiğim ehliyet kursları ya, aldıkları paraya bakıyorlar gerçekten sürücü yetiştirmiyorlar.
Abi böyle takım adı mı olur ya :D Sağlık Bakanlığı 650 Yataklı Devlet Hastanesispor
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3536
Eksik yazmışın usta, Zonguldak'ı atlamışın :D
Beyler amerikalı basketçinin sakatlığını gördünüz mü ?
Cristiano Ronaldo'nun Knuckleball teknigini çözmüş arkadaş. Top nasıl yalpalıyor, dikkatlice izleyin ve evde denemeyin :)
http://www.youtube.com/watch?v=lRB0tyKT9qQ
Selam beyler 2-3 gündür yoktum ortalıkta geri döndüm.
Yaz gelmiş resmen gömlekle dolaşıyorum, mont devri bitti artık. Nasılsınız bu arada ?
Twitter’da dün gece 1 Nisan krizi yaşandı...
01 Nisan 2013 Pazartesi 10:43
Mersin İdmanyurdu resmi taraftar sitesi, şu anda kadro dışı olan oyuncuları Mustafa Keçeli’nin öldüğü mesajını geçti. Bu haberle ortalık karıştı. Ancak çok geçmeden bunun 1 Nisan şakası olduğu anlaşıldı. Ölümü şaka malzemesi yapanlara büyük tepki gösterildi
Boyle 1 Nisanmi olur arkadas ?
Görünüş çok berbat ama kemik kırığı sadece. 3-4 aya zaten tertemiz kaynar. Sonra da yavas yavas antrenmanlara başlar hayatına devam eder. Sadece görünüşü çok kötü. Diz veya bilek eklemi,aşil tendon sakatlıkları mesela hiçbişey gozukmez ama hiç de iyileşmez. Sakat kalmaya kadar gider.
Arkadaşlar iyi günler, birşey soracağım sizlere ?
Bosna Hersek'in para birimi, bizimkinden daha mı değerli ? Öyle ufak bir hesaplama yapabilir misiniz ?