İyi geceler abi ben yatıcam rüyanda beni gör :D
Printable View
İyi geceler abi ben yatıcam rüyanda beni gör :D
Herkes cıkdı sanırsam herkese iyi geceler ben yatar..Rüyanızda beni görun
İyi geceler ben de yatıyorum.
yorucu bir günün ardında bende zıbaringen.
hayırlı sabahlar kalanlara..
Kaciyim bende artik herkese iyi sabahlar
Bende kaçayım ufak ufak. Uyku yok ama can sıkıntısı. :D
Herkese günaydın :)
günaydınlar. Sıkıcı ama hayırlı bir gün. Cumanız mübarek olsun :)
Günaydınlar.
Haberlere bakıyordum saçmalık gözüm çarptı :D
Herhalde goller ofsayttı :n:Quote:
Fransa Ligi'nde lider Lyon'u yakalama mücadelesi veren Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bordeaux, ligin güçlü ekiplerinden Lille karşısında yenik duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda beraberliği kurtardı.
Chaban Delmas'taki maçın 17. dakikasında Bellion ev sahibi ekibi öne geçirirken, 26. dakikada Obraniak skora dengeyi getiren isim oldu. ikinci yarıya iyi baaşlayan konuk takım, 57. dakikada rami ile ilk kez öne geçti. Bordeaux'un en önemli isimlerinden Gourcff ise 60. dakikada son sözü söyledi ve mücadele 0-0 sona erdi. Bordeaux böylece puanını 42'ye çıkardı.
Fransa Ligi'nde lider Lyon'u yakalama mücadelesi veren Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bordeaux, ligin güçlü ekiplerinden Lille karşısında yenik duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda beraberliği kurtardı.
Chaban Delmas'taki maçın 17. dakikasında Bellion ev sahibi ekibi öne geçirirken, 26. dakikada Obraniak skora dengeyi getiren isim oldu. ikinci yarıya iyi baaşlayan konuk takım, 57. dakikada rami ile ilk kez öne geçti. Bordeaux'un en önemli isimlerinden Gourcff ise 60. dakikada son sözü söyledi ve mücadele 0-0 sona erdi. Bordeaux böylece puanını 42'ye çıkardı.
Bu ne yahu :zuhaha
Maçta 4 tane gol var ama sonuç 0-0 :n:
Puhahah saçmalık :D
Erman Toroğlu Ümit Karan muhabbetine dönmüş. Acaba golleri başka yerde mi attılar. :zuhaha
Bu ne ya bir şaka programı falan mı :D
Not: Sayın EL-Barto kitli konulardan bana mesaj göndermeyin en kısa zamanda alıcam ifadenizi taraftarın 5 5 5 tezahuratlarını duyar gibiyim :n:
Selamlar kafe..
bu akşam bekleriz efenim :icon_cool:Quote:
Not: Sayın EL-Barto kitli konulardan bana mesaj göndermeyin en kısa zamanda alıcam ifadenizi taraftarın 5 5 5 tezahuratlarını duyar gibiyim
selam günaydın
Bekleriz efenim biz hep buradayız sorun yok önce lig maçını kaybedin sonra ben tuz biber olurum üstüne. :icon_cool:
Efenim desteğe ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum, sizi tek başımıza yenebilecek kaliteye sahip bir ekibimiz iyi işleyen Sivasspor tarzı bir taktiğimiz var. Rusya'da işi bitirip sizi Ukrayna'ya paketleyeceğiz.Quote:
Benim kankalardan destek almak yok
Benim sizin kalite ve kapasitenizden şüphem yok ama dikkat ettiyseniz ilk devredeki narin futbol oynayan takımımıza daha güçlü kalıplı adamlar katıp biraz daha savaşçı moduna girdik sebebi sizce ne olabilir?
Ünlü bir düşünürün lafını anımsatarak noktalıyorum devrim kansız olmaz :n:
Not: Valla benim kankalar genelde hain olduğundan güvenmiyorum özellikle horozlanma yanlısı olana :D
sadece gülüyorum size. :zuhaha
Bizde narin adamlar aldık ki daha kanlı olsun (::)
Aman ya kankacım iyiki bir 5-10 maçta turnuvada rakiplerine şu taktikle oynayın dedik amma abarttın sende :p :p :p
Bizim taktiğimiz hazır efenim taktiklerimizi kendimiz yapıyoruz gerek yok bir yerlerden tavsiye almaya veya hazır taktik almaya. :D
Çok büyük maç olacak Justintev den canlı falan mı versek maçı :D
KAnkacım bu kez kullanacağım taktiği ortak kariyerde hiç kullanmadım yani sende bilmiyorsun :D
LigTV'den canlı vermek lazım :icon_cool:
İlk defa yenmek bana kısmet olacak yani. Tamam yeneriz. :D
Aman o bugun yorum yaptıgın 2-4-2-2 li taktigi denemede Pırtıkcım tarihi skor olmasın bizim taktikler o taktiğe ters :D:D:D
Ortak kariyerde kullanıp kullanmaman şart değil kankacım bende de cephane var ama vermem zaten :D:D:D
Eski bir düşünür demiş ki Kontraya kontra olur Cosmin Contra :D:D:D
Abilerim hazır taktik konuşması yapılırken şu taktikteki top kapmayı hard yaparsak bu hamlenin başarılı olması için oyuncularımızın hangi niteliklere sahip olması gerekir..
Ya bak gene başladın :D Karışma :D Yok kontra falan, Sistem belli All out attack as Ottoman :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Başarılı derken Kırmızı görerek mi görmeden mi :D farketmez dersen Hard yapınca her türlü kapar özelliğe gerek yok ama kırmızının dakikası değişir :D
kırmızı görmeden tabi abi.. :D