Ya ben yıllık izinde 8 gün evde yoktum geçen ay, köşedeki eski 2 katlı binayı yıkıyorlardı giderken geldiğimde temel atılmış 1. kat bitmişti, sen ne diyorsun oldukça hızlı zaman.:)
Printable View
Ya ben yıllık izinde 8 gün evde yoktum geçen ay, köşedeki eski 2 katlı binayı yıkıyorlardı giderken geldiğimde temel atılmış 1. kat bitmişti, sen ne diyorsun oldukça hızlı zaman.:)
Üzücü bir durum. Sorun zamanın hızlı geçmesi değil aslında bizim zamanımızda da zaman hızlı geçiyordu, sorun insanların bozulmuş olması.
Her neyse bunun harici nefis geçiyor her günüm :) Nedenini yazmıştım zaten buraya ben çok mutluyum. Umarım hiç de bozulmaz bu :)
Her şey para.:D Artık ben de o gözle bakıyorum hayata, para olsun her şey olur o zaman.:p
Paranında satın alamayacağı bazı şeyler vardır abicim :)
Amaç para kazanmayı istemek, kazandıktan sonra harcayamayacak kadar fazla olursa, hayattan farklı tat aramaya başlarsın ki, aman o resim ne öyle.:D
Ha işte anladın mı abi şimdi paranın satın alamayacağı bazı şeyleri :n:
Beyler ben oyunu yeni satın aldım.13.3.3 versiyonuna nasıl yükselteceğim?
Yüklerken aynı anda Steam'den de güncellemeleri indirir,ayrı bir şey yapmanıza gerek yok.
İndirdim oynuyorum ama 13.3.0 gösteriyor kariyer açtığımda
O database sürümü hocam,oyun sürümüne baktığınızda 13.3.3 olduğunu görürsünüz.
Yeni Bolt geliyor hemde daha erken yasta.
aha önce 100 metreyi 10.19 koşarak dikkatleri üzerine çeken 15 Aralık 1995 doğumlu Japon atlet Yoshihide Kiryu’nun yükselişi sürüyor.
93 yaşında yaşamını kaybeden Mikio Oda’yı anmak için Japonya’nın Hiroşima’da düzenlenen yarışta start alan Kiryu, ilk eleme serisini 10.01 koşarak Darrell Brown’a ait dünya gençler rekoruna ortak oldu. Kiryu’nun bu şahane derecesi sırasında rüzgarın arkadan 0.9 şiddetiyle estiği ölçüldü. 17’lik Japon ikinci elemede ise 10.03 koştu.
Dünya rekoru 9.58 koşan Jamaikalı sprinter Usain Bolt'a ait.
İşte Kiryu'nun 10.01'lik performansı:
http://www.youtube.com/watch?v=Iy-BuDc1_wo
Rahat geçer Bolt'u bu eleman. :D
Hiç sanmıyorum valla.
Boltu geçemez bence :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...77372367_n.jpg
Kimi sevdiysek gitti :( 10'u çok sevmiştim...
Bugün nöbetçiydim okulda. Son ders sınıflara tek tek girip sınıf defterlerini toplattırıyorlar nöbetçilere. Dedim şimdi kim uğraşacak defterleri toplamakla diyerekten son derse girilmeden önceki tenefüs aldım çantamı çıktım okuldan. Tam kapıdan çıktım arkadan (gözlükten olsa gerek) optik diye bağırdılar. Kafamı çevirdim seni çağırıyorlar falan dediler. Çağıran kişinin yüzünü tam göremedim ama hocaya benziyordu, bastım deparı kaçtım. Duyduğum son söz ; " Hocam bakın kaçıyor " oldu. Yarın okul yok unutulur umarım bu olay. Başımıza bir iş açılmasında. :D
Görevden kaçılır mı hiç? Taş çatlasın "fiş düştü!" esprisi yaparlar :D
Aynen o kötü oldu.
Kütüphanede nöbetçi oldum, müdür yardımcısı geliyor git kitapları düzelt, simit ayran al, fişleri yenile vs. Ne yalan söyleyeyim defterleri toplamaya üşendim dedim ben ufaktan kaçayım, defterleri sınıf başkanları götürsün. :D
1 Mayıs Emekçi Bayramı Kutlu Olsun !
Kendi emekçilerimizin bayramını bile zehir ediyorlar insanlara. Böyle bir hükümet, böyle bir iktidar olamaz. Yazıklar olsun. Aldığınız her lokma, boğazınızdan geçen her şey haram zıkkım olsun.
Sözde bayram,kutlamaya bile izin verilmiyor.
Kutlu olsun...
İnşaatın ortasında kutlama yapmakta diretenleri ne yapıcaz?
Konu siyasete dönmesin ama alan boşken kutlamaya izin verilmiyor diye bir durum yok.İnşaat halindeki bir yere onbinlerce insanın kutlamasına izin verilirse bence sorun orada.Farz edelim yoğunluk oldu birisi yanlışlıkla inşaattan aşşağı düşüp öldü.Bu seferde kutlamaya nasıl izin verilir yaygarası olucaktı.Ha şuna katılırım 1 Mayıs düşünülerek çalışmalar belki daha hızlı olsaydı bitirilebilirdi.
Bugünü olay çıkarmak için fırsat bekleyenlerin,milleti provoke edenlerin değil,gerçek emekçilerin bayramı kutlu olsun.
1 Mayıs Taksim meydanı için bir gelenektir. Bilmiyorum Taksim'i biliyor musunuz ama sadece Tarlabaşı tarafı inşaat alanı. Onun dışında İstiklal boyunca her yer sapasağlam.
Olay inşaat olayı değil. Ne olayı olduğu malum. Yoruma bile gerek yok.
Ölmek madencilerin kaderinde var diyen bir Başbakan tarafından yönetiliyoruz.İşçi Bayramında bu tür olayların çıkması gayet normal.Ayda 2.500 liraya masabaşında çalışanların değil asgari ücret alıp köle gibi çalıştırılan işçilerimizin bayramı kutlu olsun.
Heee ayrıca sormak istiyorum;
madem herkesin güvenliği için taksim meydanı yasaklandı, ozaman neden bütün metro seferleri, vapurlar, deniz motorları, metrobüsler kaldırıldı?
neden Beşiktaş duman altındaydı?
Kör olmamak gerekiyor. Biraz bakmak gerekiyor.
Öncelikle burada AKP sempatizlığı yapmıyorum.Zaten değilimde.O açıdan bakarak eleştiri yapıyor gibisiniz.
Körü körüne muhalefet yapmayın demiş savunduğum şey uygun olmayan yere izin verilmiyor.Gayet normal bir şey.Körü körünelik bir durum yok.
Durup dururken içine düşülecek inşaat değil ancak mühendismiydi,valimiydi hatırlamıyorum ancak aşırı yoğunluk olursa inşaat çevresindeki bariyerler yıkılır,baskıyı kaldırmaz o alan diyordu.Çökme yaşanabilirmiş.Zaten 3 yıldır Taksim'de kutlanmıyormuydu?Evet kutlanıyordu.Şimdi niye izin vermesinlerki.Bende size biraz mantıklı düşünmeyi tavsiye ediyorum.Ama sadece inşaat konusunda.Diğer yerlere çekilmesin konu.Onlara bir şey diyemem.Bana son derece mantıklı geliyor izin verilmemesi.
http://i.imgur.com/AT7sVuu.jpg
http://i.imgur.com/UnRfiIR.jpg
Bu ülkenin parası çok boş yerlerde israf ediliyor çok boş...
Keşke koyduğun fotoğraflar yeni olsaydı. Şuanda orda köprü yok tamamen beton döküldü ve neredeyse garanti bankasının oraya kadar gelmek üzere. Ben yıllardır taksim meydanında çalışıyorum. Bu durumun kesinlikle inşaat alnıyla alakası yoktur, tamamen objektif bir bakış açısı ile söylüyorum. İnşaat alanına girmek zaten mümkün değil ve gereklli önlemler alınırsa çok rahat bir şekilde meydanda kutlama yapılabilirdi.
Ne demek istediğimi bu linkte görebilirsin.
http://www.sendika.org/2013/04/emekc...meydanindayiz/
Valla fotoları gördüğüm ilk siteden kopyaladım.Haberlerde izlediğim kadarıyla pek bir fark yok gibi.Bende zaten olayın iç yüzüne bakmadan,siyaset ilede fazla ilgim ve bilgim olmadığı için olaya yüzeysel,mantıklı bakarak yorumluyorum.Seneyede zaten Toplu Kışlası inşaatı varmış.Bir uzman yine izin verilmez diyordu.