Karıştı cümleler bebişim kankacıma :D:D:D 5 kişi 17 geçe yazarsa öyle olur :D:D:D
Printable View
Karıştı cümleler bebişim kankacıma :D:D:D 5 kişi 17 geçe yazarsa öyle olur :D:D:D
Emre o zaman saat al :D olmadı bardak yaptır :D puzzle yaptır 2nizin resmnden :p
Kankacım ii dilekler için tşkr :D
Emrecim Gucci'nin bir parfümü var, şişesi kare prizma şeklinde pembe desenli ondan al :n:
Saat hakkımıda doldurdum :DQuote:
Emre o zaman saat al olmadı bardak yaptır puzzle yaptır 2nizin resmnden
Bardaktı pazıldı bunlardan haz etmiyorum daha orijinal birşey lazım bana :D
2.yi almış olurum :DQuote:
emre abi kız arkadaşın hangi takımlıysa forma al üzerine kendi ismini yazdır falan işte.. =)
Gucci :D öhöhöhhöhöhöQuote:
Emrecim Gucci'nin bir parfümü var, şişesi kare prizma şeklinde pembe desenli ondan al
Şöyle sürekli hatırında kalacak bir hediyelik eşya al.Değişik olsun.Takılardan kaçın şimdilik.Bir de yemeğe götürüver.Masraflı mı oldum? :D:D:D
cok hızlısınız ya :D
abem yemekti pastaydı vs. hazır onlarda işte mühüm olan hatrda kalacak hediyelik bir eşya bulmak :DQuote:
Şöyle sürekli hatırında kalacak bir hediyelik eşya al.Değişik olsun.Takılardan kaçın şimdilik.Bir de yemeğe götürüver.Masraflı mı oldum?
Emre bence bır gul al yanına gıt deger bır hedıye bulamdım de ve gulu ver bıde öpücük tamadır ıste :D
bence fotoğraflarınızın olduğu bir albüm yaptır. biraz ucuz olur ama güzel olur bence.
Emre ne tarafta oturuyosun hemen dügzün bi plan yapayım senin icin :D
Emre abi benim ilk önerime bak...
Deri defter kaplattır sonra onun ilk sayfasına birşeyler yazıp kilidi vur sonra da onu hediye olarak ver..
Valla abisi git bir hediyelik eşyacılara.Orda en iyisi gözüne çarpar zaten.Ben Atlas ve Anadolu pasajından alıyodum sonra karsıya pek gidemeyince Kadıkoy civarında oyle yerler bulmuştum.Gözüne en uygun çarpan o zaman gelir.Şimdi ne desem boş :D:D:D
Ayın 13. de gülü buzluğa koy pırtıkçım.Ayın 14. unde taze kalır :D:D:D
Selam Herkese Nasılısınz :D
13 Şubat mı :n: 2 günde 2 hediye :D
yemekten kalma muzumu yiyeyim bari zihnim açılsın kafam daha iyi çalışsın :D
Birde Beatles çalıyor altta intihar edeceğim şimdi :D
Emre 2 gunde ıkı hadıye mı olucak offf o daha zor :D
ooo Emre sen git bi kıyıda öl :D
Emre olm ilişkide ilk altın kural takıldığın kızın kankası senin de en birinci kankan olacak :D Sende böle bir durum var mı?
Bir keresinde cam hediyeden güzel bir şey yaptırmıştım o zaman için değişik gelmişti.Senin aklına yatar mı bilmiyorum abisi