eee daha daha nasılsınız :D
Printable View
eee daha daha nasılsınız :D
noluyo burda
Bak buda var ama bu 3 olaydan anca birini kurtarır :D:D:D
http://www.sihirlifoto.com/productphoto/141.jpg
tamam yaa iki tane 10 numara mekan buldum sana emre :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hatta bitanesinin sitesine girdim anasayfadaki müzik cok hosuma gitti cıkamıyorum :D
merhaba millet.
Turgutcum siteyi banada gönder de müziğinden faydalanayım bari? :D:D:D
el barto kaçabilirsin ama saklanamazsın.
Kriz var. Birşey aLmayın. Ekonomiden haberiniz yokmu sizin.
evet kriz var...
şuanda ekonomik kriz var ayrıca benim dnm'da çalışmaaak yoook :n: (bkz: recep ivedik 2 fragman)
Şubat ayLarını sevmem hiç. Ekonomik oLarak çöktüğüm aydır. Hatunun doğum günü, SevgiLiLer günü, Samimi üç arkadaşın doğum günü.
Ne bu yahu :D
Bu yıL bahanemiz var bari. Kriz var :D
bizde kriz yok (::)
Emre sen niye mekan arıyorsun ki mekan sahibi olaraktan sana yakışmadı. Bizim cafe ne güne duruyor, İsocum Bodyguard olur, Turgutum organizasyon komitesi başkanı :D bizim devrimci ekip cafeyi süsler bir şeyler yaparız :D
Kriz var doğru ama sen hele bir doğum günü organizasyonu yapma da krizi gör o zaman, Davos krizi durumun yanında Pijama partisi gibi kalır :D
daha elit bir yer lazım Serkan abi yoksa bundan iyi mekan mı bulacaksın (::)
Emre ortaköy Banyan la beyoğlu Leb-i Derya ya bak derim ben manzarası calısanları güzel mekanlardan ikisi :)
Bizim cafeden iyi yer mi bulacan ? Çok canınız sıkılırsa mayga yaptırırız servisi dersin ki ben çok insaflı bir adamım bu çocuğu bataklıktan çıkardım besliyorum falan ayağına artı puan alırsın hem :D
Bir dipnot: Turgutum gözünü seveyim benim olduğum yerde ortaköy deme :D Her duyuduğumda yüreğim ve cebim sızlıyor:D
lebideryayı biliyordum sağol turgut :) diğerini denemedim hiç olabilir teşekkürler tavsiyen için. :)
Tabi abi tabi :D ama dediğim gibi daha elit bir yer lazım :D
Organizasyon hazır zaten. Akşama Ayçi yapıcaz :D
Sunset Boğaz'da kral mekan. Feriye Yine Çok Güzeldir ama kişi başı 150 €'cuk. Bence kızı kandır Emre abi romantik olur diye boğazda simit peynir yiyin martıları besleyin :D
Ne yani sen bizi beğenmiyor musun? Bizi hor mu görüyorsun? Elit falan diye vurgulayarak bizi ezmek mi istiyorsun?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte kankam benim canevimden vurdun şimdi :D
@ Galatasaray12
Abisi sende ışık var sen çok büyük adam olursun :D Çizgini bozma sakın.
okadarcık mı? :DQuote:
150 €'cuk
evet Serkan bey eziyorum sizi beğenmiyorum elit biryerler arıyorum hatta buluyorum hatta buldum :n:
Kanka sen böyLe eLit adamLarLa takıLma. BozarLar seni. Sen geL ihtiyarLar heyetinin arasında otur. Ne işin var gençLerLe. Bu zamanın gençLeri tehLikeLi. YerLer seni :D
Ya tabi istiyorsan Vogue'a gidebilirsin fiyatlar Feriye'ye yakındır ama Feriye'nin manzarası daha güzel. Galata Köprüsü'nün orda ki Hamdi Kebapçısına gidebilirsin. Fiyatlar daha normaldir ama yinede ortalamanın üstü oldugundan bu kriz ortamında elit bir kesim orayı tercih ediyor olabilir. Manzarası Deniz'e 0. Ama porsiyonlar küçük doymazsınız.
aradada 5 yaş olsa gam yemeyeceğim ama :icon_cool:
Ya Hayrettincim şu kafenin karşısına şöle bir çınaraltı kahvesi açsak diyorum biz yaşlılar için.
Nese ben cafeyi terkediyorum :D
hoşçakalın (::)
Evet bencede açaLım bir tane kanka :D