Oralar belli zaten ama girisi yapamadim iste giris olsa devami kolay.
Printable View
Opel Astra resmi eklemistim bi kac ay once son anda caydirdilar, opel alma dediler.
Honda "hayat onda" slogani baslatiyorum. Bir gun araba almaya gittiginizde bu sloganimi hatirlayin, cok araba kullandim bunun gibisini kullanmadim.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...05614507_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...54239109_n.jpg
Honda,Toyota,Hyundai cazip gelmedi hiç bir zaman bana.Mesela Opel'in şu arabası ; İnsignia
http://2.bp.blogspot.com/_g_8brSRiVX...nia-opc-02.jpg
Alırsın Ford, olursun Lord, o kadar :n::n:
Benim tek alınmasını tavsiye etmediğim araba Peugeot.Ne zaman yolda kalan bir araba görsem Peugeot oluyor nedense.
Insignia cok guzel araba ama biraz buyuk kacti benim icin . Henuz ailecek okadar buyumedik :D
Niye bilmiyorum ama Opel'lere karşı benim de bir zaafım var.
Yeni fırsat buldum da yazayim :) İnce giyindim ve ona rağmen sırılsıklam oldum :D Toplam 2 senaryo halinde 8 oyun oynadık. 3-1/3-1 kazandık ikisini de. Sadece 2 kere vuruldum onlarda da mermi üstümde patlamadı. Boya izi olmadan öldüm yani :) Oyun olarak da baya iyi oynadım. Toplamda 30 liraya patladı ama değdi :)
Birde Paintball yorgunluğunun üstüne o gece 0 uykuyla Ankara'ya Anıtkabir'e gittik. Saatlerce yürüdük ve şuan bitmiş haldeyim :D
Hondalar harbiden bir başka her anlamda mükemmeldir.
İyi akşamlar ahali.
http://www.tvyo.com/tvyohaber/video/...64e5d1f7b57360
Sesine kurban olayım ben senin ATAM. Sen konuş ömür boyu dinlesin bu vatan seni..
Şimdi maç 2-0 böyle deplasman tribünlerinden k.ydukmu sesleri yükseldi falan neyse dakika 35 Şaban Genişyürek oyuna girdi 2 gol attı ilk yarı 2-2 bitti. 2.yarı 3-2 olmuş maç yenilen takım öne geçmiş şimdi nasıl çıldırmasın yani taraftar :) e şimdi k.ydukmu sesleri fena şekilde bütün İzmir'e yayıldı ne kadar ilginç.
honda'larda ki motor süper.
ama bende vosvos takıntısı var :)
Çooooook uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar, en son turnuvaya kayıt oldum; fakat malesef pc başına henüz daha yeni geçebildim. Sağlık sorunları peşimi bırakmıyor.
Özlemişim...
Beyler Facebook'ta feci bir virüs dolaşıyor aman dikkat!
Bir arkadaşınız video paylaşıyor ve size şunun gibi bir şey yazıyor "Arkadaşlar sizin fotonuzu da ekledim, yorum yaparsanız sevinirim" gibi bir şey. Video şeklinde basıyorsunuz ve flash player yüklü değil diye uyarı veriyor. Yüklediğiniz anda Facebook adresiniz manyağa bağlıyor. Kendi kendine milyon tane sayfa beğeniyor.
http://gundem.milliyet.com.tr/redhac...23/default.htm
reyhanlidaki sis perdesi yavas yavas aralaniyor. iktidarin etegi tutusmaya basladi. redhackin basina sizdirdigi belgeler cok konusulur. bakalim neticesi ne olacak bunun.
Bir şey olacağı yok çıkıp durmadan bir şeyleri yalanlıyorlar. Her zamanki gibi bahane üretip, sıvamaya çalışıyorlar. Yazılacak çok şey var ama işte forum kuralları sınırlıyor. Jandarma komutanlığından bir er gözaltına alınmış. Tek bir erin sızdırdığı süsünü verdiler :) İsteseler 50 tane er gözaltına alınsa o belgenin içeriğini açıklayamazlar. Bunun izahı yok ama işte kayıtsız kalındığı için iki gün sonra unutulacak muhtemelen.
Ha bide göz altına alınan erin adı falan belli değil göremedim hiç bir kaynakta :)
Alkol satışına ve tüketimine ilişkin geniş sınırlamalar getirilen alkol yasasının TBMM görüşmelerinde yasaklar daha da genişletildi. Buna göre turizm bölgeleri dahil olmak üzere büfe ve marketlerde akşam 20.00 ile sabah 06.00 saatleri arasında alkollü içki satılamayacak. Ayrıca, dizi, sinema filmi ve müzik kliplerinde alkollü içki tanıtımı ve reklamı yapılamayacak.
Bundan sonraki adım , ülke genelinde hiç bir şekilde alkol satılmaması. Hadi bakalım.
Nasıl yani ? Şimdi örneğin bu akşam büfeden içki almak isteyen alamayacak mı ?
Bu yasağa göre alamayacak, ancak saat 20 değil 22'den sonra olması gerekiyor. Yaşasın yasaklar, yasakçı zihniyet(!)
Böyle saçma yasaklar koyacağına tamamen kaldır içki üretimini.Tabi alacak olanın yine alacağını bildikleri için içkiden gelen paradan olmak istemiyorlar ''devlet ekonomisi'' için :) Gösterişten başka bir şey değil.
Nasıl denetleyecekler ki. Adım başı büfe var. Satılır bence yine de.
Uygulaması zaman alır zaten onun hemen uygulamaya geçmesi çok zor. Ayrıca içki satışı barlarda devam ediyor o saatten sonra, dayandıkları nokta sokaklarda satış yapılmayıp sarhoş insanların diğerlerine rahatsızlık vermemesi. Verdikleri avrupa örnekleri falan da bu nedenden dolayı ama bir çok icraatları yüzünden yaptıkları hiçbir işe iyi gözle bakmıyor ve bakmayacak özellikle genç kesim.
Şikayet edecek adam çok, rahatça uygulanır bu yasak
Kusurları saklamak için bir şeyleri yasaklayıp gündem değiştiriliyor.
İçecek adam 10'dan önce alıp içecek de ne kadar saçma bir karar hala anlayamadım.Hayır sarhoş adamın rahatsızlığı ise söz konusu olan bardan çıkan adamda yapar,meyhaneden çıkan adamda,ya da 10'dan önce alıp içen adam da yapar o rahatsızlığı.Sıradaki yasağı bekliyoruz :)
Yurt disinda yasamanin faydalari abi içki serbest hersey serbest :p
saka bir tarafa istedikleri kadar yasaklasinlar içecek adam 10 dan oncede stok yapar hatta ve hatta illaki tekelci tanidiklarimiz vardir 10 dan sonrada her turlu alinir yani.
Bir tane de hayırlı iş yapın be kardeşim.
Tmsf borçlarına karşılık Digiturk ve bir çok şirkete daha el koymuş. Turkcell için 30 gün mühlet vermiş. Çukurova grubuna neler oluyor çok ilginç.
15 senedir karamehmet'i yemeye çalışıyorlar yeni bir şey değil.
Son ihaleyi hatırla hem devlet hem de devletin baş yalakası beraber ihale bedelini nasıl yükseltmişlerdi. Karamehmet inat etmiş devam etmişti. Ama çok güçlü adam o bakalım neler olacak.
Adamın elinden Yapı Kredi'yi aldılar, Turkcell'in cogunlugunu aldılar bir medya kaldı. Cem Uzan'ın elinden star tv nasıl alınıp birilerinin baş yaverine bedavadan verildiyse aynı durum. Yine TMSF ile yine aynı muhabbetler.
Bunlarda isyan ediyor ama alistilar bol bol alip evse stok yapiyorlar
http://www.ntvmsnbc.com/id/25445034
Haberin üstündeki reklam efsane olmuş yalnız :icon_biggrin:
Vallahi dün gece arkadaşla kadıköyde barda müzik programı yaptık. Arada rakılarımızı da içtik. Ooooh mis :) Hükümete gelsin :)