iyi denizcim nasıl olayım cok şükür atlattık gribi :D
Printable View
iyi denizcim nasıl olayım cok şükür atlattık gribi :D
Geçmiş olsun abi..:)
Of Yarın okul var bende bir gram uyku yok
Osman bende uyku varda, bugunüm güzel geçsin diye uyumuyorum.:) Her hafta cuma gününe kadar bilgisayarı yasakladı ev halkı.Napalım uyacağız kurallara.:)
Neyse tv karşısına geçiyim izliye izliye uykuya dalıyım
İyi geceler
İyi geceler, iyi uykular.
İyi geceler ben yatıyorum.3 saat sonra uyanıp okula gidicem :D
Ben okula kaçar (:.
Günaydınlar...
Aygün mü büyüyor? O hep küçük minik olarak kalacak yahu...
Mr. El Barto günaydın dediğine göre gönül rahatlığıyla bende diyebilirim :D Günaydın gençler :)
Ee hadi de bakalım.
Mustafa hoşgeldin memlekete. Yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat bakalım:D
Emre hediye işini çözdün mü :D Bu sene galiba bende yırtamıcam :D Ulan evlendik , sevgililer günüde neymiş diyoruz dinleyen yok :n:
Daha ayakta uyuyorum birazdan günaydın derim gençlik :D:D:D
Emre kusura bakmaya ya senin de demeni beklemeden dedim :D
Büyük bir kısmını çözdüm abi. Düşündüm ne alacağımı :n:
Est. canım o ne demek Turgut istediğinde söyleyebilirsin destura gerek yok :)
Yahu sesli düşünde bizde duyalım :n: Abiciğin zor durumda ben en son romantik hediye aldığımdan bu yana 5 yıl geçti :D
abi en sağlamı ya çanta ya ayakkabı yada incik boncuk takıp takıştırmalık malzemeler kolyeydi küpeydi bileklikti falan :D
Bu sene en karlı Şubat ayım olacak :D:D:D
ya kaan abi sorcam sorcam unutuyorum :D cok özel değilse H.İ.S.A.K.İ. nedir ya :D
Hayrettin İsmail Serkan Aytaç Kaan İlhan Turgutcum :D:D:D
:D bende o kadar kafa yordum ne olabilir deme tahminimden daha derin manaları olan bişeymiş
Pazar günü Alacakaranlık kuşağı yaşadım zaten Turgutcum hala her yerim ağrıyor :D:D:D
Derin merin karıştırma şimdi Turgutcum :D:D:D Sığ bu sığ :D:D:D
Selamlar..
Selam abisi. Kafenin duvarına işeme lütfen :D:D:D
günaydın aygüncüm.. Kaan abi arkadaslar bursada bulusma hatta halısaha macı yapıyo biz istanbullular sadece imrenmeklemi kalacağız :D bu konuya bi el atsan diyorum :D
Turgutcum organizatör sen değil misin? Ben eve dönüş yolumu bile organize edemiyorum :D:D:D Yaparız havaların güzelleştiği bir zaman.Ben Bursa'ya da gidecegim ama iki türlüde halı saha macı yapamam veteran oldum 2 dakikada sedyelik olurum :D:D:D
Pırtıkcım kim hijyen kim zaten :D:D:D Kafeden yer kazanmak için tuvaleti kırıp bir masa fazla koymuş :D:D:D
selamlar...
bu nasıl bir havadır yahu :s