Hmm anladım abi :D
Printable View
Hmm anladım abi :D
gençlik sesiniz cok cıkıyo uyumaya calısan var yahu :P :D
Ben kararsızım. Fm oynayasım var ama Palacio 5 ay sakatlandı bende kızıp kapattım orada, şimdi girip tekrar sinirlerimi bozmak istemiyorum.:D Yatayım desem uykum yok, takılıyoruz bakalım...
Sabah okul var ya neyseki son sene tek tesellimiz bu :)
Bizim daha 3.5 senemiz var.:) Uykum var ama yatmıyorum, Knight sardı beni.Tavsiye ederim.:D
takıl takıl Serkan hatta hep beraber takılalım benimde canım sıkılıyo zaten :) bu arada aygün iğrenç esprin hakkında yorum yapmayacağım :D
bugün rapor almıstım , yarın okul var of ya , hayde iyi geceler beyler , bayanlar
Aygün esprisi üzerine direk yatasım geldi, içimdeki enerji söndü.:D
İyi geceler Alican. Alican'dan başka yatanlar varsa onlara da iyi geceler...
İnsanda iğrençlik damarı olmasn 1 kere :n:
Ben gidiyorum ya.Siz espriden anlamıyosunuz :D 2 maç yapıp yatıcam.İyi geceler (:
Aygüncüm simdi sen iğrençleştin diyye benimdemi iğrençleşmem gerek niye böyle surat asıyosun :D
İyi geceler.
Binevler tarafı dediğim Üniversite'ye yakın.Bir gün gelirsen görüşürüz.:)
Sütünü iç de yat Aygün. (Emre ben gelemezsem Aygün'e hatırlat demiştin ondan, yanlış anlama Aygün):D:D
Bende memnun oldum Mert.:)
Aygün sütünü ılık iç :D içine biraz bal koy :n: ben yeğene hazırlıorm hep öyle kerata çok sevio :p
Neyse sizin sohbetinize doyum olmuyor, erken yatayım, erken kalkayım, gündüz nasılsa yapacak iş bulurum.:D
Hadi iyi geceler...
Aygün ve sütlü mamüllerine iyi geceler:D
iyi geceler serkan, aygüncüm sanada iyi geceler yatıyosun madem daha fazla iğrençleşmeden :D
Oldu canım crepso :p
Hadi ben bu sefer kaçtım.İyi geceler.
Beyler herkese iyi geceler.Yarın okul var artık yatalım :)