İyi geceler Mert cok calıs gel Bursaya:D
Printable View
İyi geceler Mert cok calıs gel Bursaya:D
Bende yatıyorum, iyi geceler herkese.
Bende çok sıkıldım yaa ne yapsm acabaa pff
Kafe açıl..
sana sesleniyorum leo bana gövde gösterisi yapmak ha... Allahtan İso akıllı adam tahriklerinize kapılmamış. El Barto görsün ha...
Günaydınlar...:)
Serkan Abi'den (King Theoden) bahsediyo Oğuz.:) İyiyim Allah'a şükür tatilin son günlerini yaşıyorum.:) Sen nasılsın?
Bana abi demeyin ya kendimi yaşlı hissediyorum :D
bana yol gözüktü. ÜDS'ye basvuruyorum bugün. :n:
Sosyal Bilimler mi hangi daldan başvuracaksın?
Yesss sosyal bilimler. :D
Ama sınav fena kazık 20 ila 28 arasında bir puan alırım kanısındayım :zuhaha
Üniversitelerarası kurul Yabancı Dil sınavı.
Yüksek Lisans yapmak için yada doç. yada prof olabilmek için bu yada bunun dengi bir dil sınavından belli bir puan alman gerekiyor. :D
Bende ÖSS'ye mi girsem diyorum..Hatta girsemden ziyade girecem.. :D BU sene o kadar matematik dersinden kaldık yaparız herhalde bişiler.. :D :n:
Bende Genel Kimya ve Fizik'ten kalarak "Madem geldik dünyaya ne gerek var Kimya'ya." sözünü kanıtlamış oldum. :n:
Hayatımız Sınav yahu :D
Ben geçen sene kimyadan ucu ucuna geçmiştim hoca hakikaten ters köşe yaptı güya test yaptı finalde..SOruları işaretledim işaretledim sonlara doğru bildiğim bir soru çıktı yaptım yaptım cevap şıklarda yok "hocam" dedim dememle "eğer cevap şıklarda yoksa kendin şık aç" demesi bir oldu tabi o kadar salladığımızı da Allah'a havale edip testi bitirdik.. :D Ve şansa şartlı olarak geçtim..
:zuhahaQuote:
"eğer cevap şıklarda yoksa kendin şık aç"
böyleleride var işte. :D
Vallahi öyle Emre abi. :n: Bu görüşüne katıldıktan sonra Yavuz Bingöl'ün konuyla anlamlı olup olmadığını çözemediğim bir dörtlüğünü yazıyorum:n::
Böyle geçer ömür böyle
Kim öyle kimi böyle
Her zaman dinlemek olmaz
Arada birde sen söyle
Vallahi bizim hocada hiç çalışmayın çok kolay sorucam dedi Oğuz. Bir girdik. Nerde en kıl sorular var bulmuş çıkarmış sormuş. :n:
O değilde bazı sınavlar olur 6-7 sayfa özenle doldurup cevap kağıdı verirsin 10 alırsın boş kağıt verirsin 15 alırsın en çok koyan şey oluyor..Gerçi genelde bana koymuyor ben genelde boş kağıt verenlerden olup diğerlerine gıcıklık yapan taraftayım.. :n: :D
Aşağıdakierden hangisi bilgisayarın bir parçası değildir?
A) RAM B)Hard disk C)İşlemci D) CD Sürücü E) Hepsi
ne cevap verirsin bu soruya :zuhaha
Valla beklemediğiim yerden geldi herhalde boş bırakırım.. :zuhaha :D
İşlemci derdim herhalde Emre abi. :n: Boş bırakmakta yanlış sayılacağından o yüzden işlemci derdim. Yada soruyu gördüğümde devrelerim yanacağından gözlerimi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Servisi'nde açardım.:n:
Mantıken bütün cevaplar verilebilir gibi gözüküyor. Yani belkirli bir mantık yürüterek işlemcide diyebilirsin cd sürücüde hard diskte. Ama hoca ile bu sorunun yanlış olabileceğine dair iddiaya tutuşursan alacağın cevap sudur;
Sorunun doğru yanıtı E şııkıdır. Neden çünkü bilgisayarda Hepsi diye bir parça yoktur. (Buda bir mantık sonuçta) :n:
Benden de size akla zarar bir soru bugün hava 0 derece ise ve yarın 2 kat daha soğuk olacak ise yarın hava kaç derece olmalıdır? :D [not: Cevabı bende bilmiyorum] :zuhaha
Burada ortalama sıcaklık değerlerini bilmek lazım :D