http://vocaroo.com/i/s1kieb7s6zi3 okumak istemeyenler için geyikli tayt giyen baba panpamız okumuştur.
özlüyorum;mahallede yaptığımız maçları.özlüyorum; maçtan sonra soğuk su içtikten sonra annemin'terli terli soğuk su içme'demesini.özlüyorum;eve alınan alışveriş poşetlerini karıştırdığım günleri.özlüyorum;hasta olduğumda annemin başucumda sabahlayışını.özlüyorum;anne su getirirmisin demeyi.özlüyorum;babamla bir yere gitmeyi.özlüyorum;haberleri izleyince hiç bir şey anlamadığım günleri.özlüyorum;50 kuruş bulduğumda bakkaldan dondurma aldığım günleri.özlüyorum;büyüklerimin 'gel bakayım sen ne kadar da büyümüşsün'dediği günleri.özlüyorum; okula ilk başlarken annemden babamdan ayrılmak istemediğim günleri.özlüyorum;bigibletten düştüğüm günleri.özlüyorum;diz kapaklarımın yara içinde olduğu günleri.özlüyorum;sandalyeye oturunca ayaklarımın yere deymediği günleri.özlüyorum;saf ve temiz arkadaşlıkları.özlüyorum;akşam salonda uyuyup sabah yatağımda uyandığım günleri.özlüyorum;gece karanlıktan korkup 'anneeeğğğ tuvalete gidicem'dediğim günleri.özlüyorum;babamın sık sık otaya girip beni kontrol ettiği günleri.özlüyorum;kışın üstümü açarım diye annemin sık sık odaya girip üstümü örttükten sonra başımı okşayıp yanağımdan öpmesini.özlüyorum;misafirliğe gittikten sonra sürekli anne-baba artık gidelim dediğim günleri.özlüyorum;misafir gelince annemin 'içerde kaç kişi var çaktırmadan say'demesini.özlüyorum;annemden gizli sürahiyi kafama dikip su içtiğim günleri.özlüyorum;yolda giderken herkesin bana bakıp güldüğü günleri.özlüyorum;ronaldinho-eto'o ikilisini.özlüyorum;meşelerimi,tasolarımı.özlüyoru m;gazoz ya da soda kapaklarını biriktirip kenarlarını düzleştirdiğim günleri.özlüyorum;bigibletimin lastiğine yama yaptığım günleri.özlüyorum;zamansız uyku gelince olduğum yerde uyuya kalmayı.özlüyorum;kavga ettiğimizi sanıp birbirimizi ittiğimiz arkadaşlarımı.özlüyorum;mahhaledekilerin çok gürültü yaptınız demesini.özlüyorum;patlayan toplarımı.özlüyorum;arabanın altına kaçan topları aldığım günleri.özlüyorum;kanepede takla atmaya çalıştığım günleri.özlüyorum;babam kızınca bir köşeye çekilip ağladığım günleri.
özlüyorum;babam kızınca 10 dakika sonra pişman olduğunu gördüğüm an daha çok sevdiğimi.özlüyorum;bana bi çay çocuğa da oralet cümlesini duymayı.özlüyorum;bugs bunny'i,tazmanya canavarını,şirinleri,red kid'i.özlüyorum;hasta olunca annemin sabaha kadar alnıma ıslak bez koyduğu günleri.özlüyorum;deymece oynamayı.özlüyorum;kaydıraktan kaymayı.özlüyorum;sokakta koşup oynadıktan sonra eve geldiğimde yemeğin hazır olduğu günleri.özlüyorum;şarkı dinlerken zıplayarak söylemeyi.özlüyorum;babamla berbere gittiğim günleri.özlüyorum;hiç bir şeyden habersiz yaşadığım günleri.özlüyorum;günümün çoğunu oyun oynayarak geçirdiğim günleri.
özlüyorum;muallakler küçüklüğümü,çocukluğumu,geçmişimi :(