güzel şarkı ama cenker dur bi daha dinleyim :D
Printable View
güzel şarkı ama cenker dur bi daha dinleyim :D
Digitürk Play Premium üyelik aldım çok mutluyum :D
Liverpoollu'yuz Liverpoollu hüloooooooğ :n:
Hayatım da ilk kez hastaneye işim düştü o da kilo vermek için,pazartesi gününe randevu aldım,inşallah bir işe yarar vereceğim kan :(
Sizin de fazla kilonuz varsa,yani şişmansanız :n: gidin doktora bir şey olmaz :( En fazla kanınızı alırlar.
Yahu çok takıyorsun bunu sen, biliyosun bizim seninle tanışmamız baya eski yerinde ayrıdır bende ama hep bu konu geçiyor aramızda.
Ne olmuş olum varsa ? Ben de çok zayıfım mesela spor salonuna gidicem belki bir yararını görürüm diye. Görünüşe karar veren varsa bırak onları sen hepsi egocu.
Bu forumda ben olduğum sürece kimse kendine zayıfım demesin. Ameliyatta 2 kilo daha vermişim zaten. Daha neremden kilo eksiliyorsa anlamadım :uzgun:
Bende zayıfım ulen kime neyin artistliğini yapıyosunuz :D
Ben diyet yapmayayım size 8 er kilo vereyim,kapatalım mevzuyu :n:
Soğuk suda yüzün çok acayip kilo verirsiniz benden önermesi :)
Valla ben 78 kiloydum, evden ayrılıp yurtta kalmaya başladım 12 kilo verdim hiçbir şey yapmadan :zuhaha Boyum 176
Siz baya zayıfmışsınız ya ben 1.88im 70 kiloyum zayıfım diyordum kendime :)
Biz zayıfın da beteri :D :D :D
Cenker'in dediği gibi ölmediğimiz sürece sıkıntı yok :D
33 kilioyum sorularınızı alayım ? :u:
Bugün Ediz Bahtiyaroğlu'nun aramızdan ayrılışının 1. yıl dönümü. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor yahu.. Nur içinde yat Ediz..
33 kilo nedir yahu? :icon_eek: Sağlıklısın değil mi, bir sorun yok. Doktora göründün mü sen? Ebru Şallı bile, bu kadar zayıf değil. Böyle bir şeysin sanırım:
http://i.sabah.com.tr/sb/fotohaber/y...odasi/11_d.jpg
10 - 11 yaşlarında Orçun ne bekliyorsunuz yahu :icon_biggrin:
Bu arada tam emin değilim daha fazla da olabilir, dalga geçmiş gibi olmasın da. Olsun ya da vazgeçtim..
Ben 2007 Mayıs gibi 35 kiloydum 11 yaşında 2007 Eylül'de 50 kilo olmuştum,işte o gün bugündür şişmanım aman dikkat Orçun :n:
Edit:
Evet abiler forumu çoluk çocuk bastı,yaşlanıyorsunuz :0:
Beyler tivibu'nun sitesinden abone olacağım ancak TTnet üyesi değilim.
Tek şifre saçmalığı var ve TC'yi yazdıktan sonra ne girersem gireyim ''Tek şifre alımına uygun değildir'' diyor.
3-4 kişinin TC'sini denedim bende mi sorun diye, ancak bir saçmalık var ne yapıcam ? :icon_biggrin:
14 yaşıma girmeye 1 ay kaldı 14 yaşında sayılırım. 33 kiloyum 1.60 da boyum var. :D
quote=Kaka Leite;2534889]10 - 11 yaşlarında Orçun ne bekliyorsunuz yahu
Bu arada tam emin değilim daha fazla da olabilir, dalga geçmiş gibi olmasın da. Olsun ya da vazgeçtim..[/quote]
Oha naptın ne 10-11'i. :D
Günaydın herkese. :)
Üniversite kaydı için Aydın'daydım 2 gündür, biraz da gezme imkanım oldu Kuşadası ve merkez'i. Sevdim şehri, Kyk yurdu da gayet iyi duruyor. He bir de İzmir'i aratmıyormuş pek, kısa sürede onu fark ettim :n:
Ne açıdan aratmıyormuş adaş :)
Kızlarını beğendim o bakımdan yazdım adaş, yoksa bir çok açıdan benziyorlar birbirine tabi daha ufak olduğu kesin :D
Kilo olayı dert değil. 98 kiloları gördüğümüde hatırlıyorum 67'yi gördüğümüde 1 sene içinde. Çabuk verilir.