eyvALLAH kanaryam sanada.. (:
Printable View
eyvALLAH kanaryam sanada.. (:
İsmim Mert :) yarın yine okul var intihar sebebi ya :D
gece kuşları alanını özlemişim yahu. ne zamandır yazmıyorum ben burda? ohoooo baya olmuş yaw..
Çağrı kayboldun gittin Kayıp Kent'te :(
benımde Serhat.
memnun oldum
Bende memnun oldum :D
eyvALLAH Mert, aman okuldan sıkılma, sonra okuldan mezun oldun mu çok iç çekersin okula gidip gelenleri.. (:
Ya bizim okul sıkıcı değil özel olduğu için etüd hep Öss ye çalışıyoruz da sabah kalkması zor ya :):)
Ahh Ahh beni anlattn tam Serhat (: 1 sene açıkta kaldım herkes okula gidiyo nasl içim gidiyo :D
abi bana ne demeli :n:
yaş onaltı okul hayatı bitti :n:
hiç çekilmiyo demi :D Senin nasl bitti yahu okul hayatn
ya ben çok çalışkan olduğum için hocalar dedi bana oğlum sen okuma hiç okul parası verme arabaydı metroydu derse malzemeydi ( doğrusu hiç götürüdğümü hatırlamam :n: )
onun için bana 1. sınıfı 2 yıl okutup anlamı ( Mastır ) :n: yaptırıp benı okuldan yolladılar:D
iyi geceler gece tayfası muhabbet ediosunuz bana haber vermiyosunuz oldumu hiç şimdi :D
evet biraz öyle oldu. böyle daha iyi ya. pek aktif olamıyorum çünkü Turksportal'da.
radyo devam ediyor ama. her cumaları beklerim ;)
abi kusura bakmassan , buyur gel :)
aynen abicim öyle oldu ilk 1 2 ay okul zamanında para kazanmak için çalıştım baktım futbolla iş yürümüyor + okula giden bebeleri gördükçe üzülüordum adamın enlemesine 30 santim boylamaya 40 santim boyu var lise okuyorum diyor :D
Geldim ismail sorun mu yani istedinde gelmedik mi :D olay ne hemen bi çözüm bulayım :D :D
Yaa o gün eve gidince biraz çekiştirdk oynayanları :n: İsmail abi ben ve Erenin ortak görüşü senin çok iyi pasor olduğun. Yani topları atarken falan kendini bilerek atıyosun. Dan dun vurmuyosun hiç. Teknik gidiyo toplar. Bursa elemeleri olursa ben git derim sana. ALLAH vergisi yeteneğin var kullan onu.
öyle tiplerden nefret ediyorum yaa :zuhaha
Abi 14 şubat ve 15 Şubat için 2 ayrı planım var şimdi :D 1 hediye istiyodm yaa 2 hediye oldu :zuhaha
İyi geceler beyler:)
Muhabbet tatlı ohhh:D
abi ben bursaspor'a denenecek kadar düşmedim :) ( büyük konuşmak olmasın ama )
İsmail o zaman 18 şubatada bişeyler ayarla madem :D tatlı kardesim tatlı buyur :D
Yaa yok kardeşim demek istediğimi anlamadın. Yani iyi topçusun sakatım falan diyodun. Sakat halin oysa bilemiyorum amatörde kaybolup gideceğine yükselebileceğin bir yere gitsen çok daha hayırlı olur.
Abi ben düşündüm herşeyi :n: sadece renk konusunda bir kaç tereddütüm var :zuhaha
Ben kaçıyorum iyi geceler..
abisi, hayırlısı öyle tabii ki ama mesela benım bu sene 3 arkadaşım gitti 1 tanesı profesyonal olarak 2 si amatör, birisi sadece para kazanıyor adam gibi paf 'da oynuyor bursaspor'da gökhan kaya fm de var :)
mesela onla ben yanyana oynuyordum diğer ikisi gitti ama boşa oyuna sonradan giriyorlar, benım ısteğım şu mesela, gitmek önemli değil orada gidince oynamak önemli mesela en basiti ; ilhan parlak, burak yılmaz, ali bilgin vs..
Sütünü içte yat aygün ;)
ne demiş atalarımız 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun :D
İyi geceler mr. Aygün gerçi bu gece iğrençlik yapmadan gidiyosun ama neyse :D
Aynı şeyler benim arkadaşımda vardı. Türkiye şampiyonasına gittiler. Yanında oynayan yeteneksiz forvete sürekli gol attırıyodu asist yapıyodu gitti Beşiktaş aldı onu. Paf takımına yerleştirdi. Arkadaşım 1 sene kaldı o takımda sonra Manisaspor istedi gitti Manisaya şimdi A takımda. Sonradan giriyo maçlara. Biraz şansın olacak bu konuda.
Abi Burakta kırmızı dedi :n: Tamam neyse bir ara bunu konuşuruz senle :D Burda açarsam olmaz şimdi :d