nen lale avatardakini biraz rahat bırak soluklansın :n:
İsmail abicim, evet öyle ama işte beklemekde sabretmekde her zaman yarar vardır, diye düşünüyorum.
Printable View
vay be canım cekti olsada icsek :D
Abi ben Yeşilaycıyım artk :p arkamda 3 tane vodka şişesi var ama olsn :D ben yeşilaycı olcm kararlıyım :n:
neyse herkese selam eder, saygılarımı sunar burdan ucup giderim.. (:
hadi eyvALLAH.
Hadi eyvALLAH Serhat dikkat et kendine olaylara karışma :p
iyi geceler biraderim :)
ismail ben ayrımcılığa karsıyım yeşildi kızıldı bi tane ay bilirim oda sarı :D
İyi geceler kuşlar
bu "Babam ve Oğlum" nasıl bir filimdir yaaa... bitirdi beni gecenin bu vakti yahu.. :(
İyi geceler kuşluk :)
Ben okula kaçar :(...
Merhaba kafe...
buraların büyüğü o bir başka El Barto El Barto çok yaşa...
Günaydınlar.
Sizler için Ezginin Günlüğü'nden Ebruli'yi çalmak istiyorum. Sizlere uygun sözleri var;
"Adamım bu küçük işlere ben bakarım" ... (::)
Neden seçtin o şarkıyı, kendince bir takım temel değişiklikler mi yapacan, Emre den Ebru ya ii olmaz Esma daha güzel bence :n:
Şarkı kafe ahalisi özellikle leo lakaplı bir abimiz için yoksa çok şükür temellerimiz sağlam :p
Abi 11'e kadar buralardaydım. Ama sorma bir kasa var onunla uğraşıyorum çalıştırmak için ama sanırım ana kart meftaa olmuş. Önerebileceğin ucuz akşam 7'den sonra gidip bulup bugün alabileceğim -vatan olur başka biryer olur- bir anakart var mı? :D
Valla Emrecim makinanın konfigrasyonu uyacak mı o önemli, Marka diyorsan ilk tercihin İntel veya Asus olsun derim ben :D
hee abi işte bende oraya kadar geliyorum orda takılıyorum. :D
Quote:
makinanın konfigrasyonu uyacak mı o önemli
selam,günaydın.
günaydınlar.
tabii sorun işlemcide de olabilir. :D
Serkan abi sadece ondan bozulmuyokı anakart elektırık kesıntısı,anı kapanma,voltaj dusmesı vs
yok abi emin değilim sadece tahmin ediyorum. Kasa benim değil zaten abi arkadaşımın ve tekme atacağını falanda sanmıyorum. Bilgisayarı fişe takıp çalıştırıyorum hdd ışığı yanıp kalıyor fanlar çalışıyor ama herhangi birşey gelmiyor ekrana. Bende anakarttan olabileceğini düşünüyorum. Aslında en başta ramden olabileceğini düşünüyordum ama ramdan olsa imiş biplermiş kasa bunu öğrendim. :) Hdd'den diye düşündüm sonra kendi kasama takınca hdd'de çalışıyor onda da sorun yok. Geriye işlemci ve anakart kaldı ikisinden birinde problem sanırım. Bir bilgisayarcıya göstermeden olmayacak.
abi yok monitörle falan ilgili değil aynı monitör benim kasa ile çalışıyor.
Emre anakart yansa veya bozulsa fanlarda calısmaz sanırım dogru degılmı ?
Ozaman işlemci :D