carmen açıldı iyice..:zuhaha
Printable View
carmen açıldı iyice..:zuhaha
Benim tatil yeni başladı yahu. :D
Aykut izleyen var izleyemeyen var ayıp oluoy ama :n: Guşluğa geçelim bakalm 1 gün daha bitti
Açıl guşlar açıll
İyi geceler :)
Selam olsun.. (:
Kafayı yiycem ya.İki gecedir net gidiyo 3-5 saat sonra geliyo :mad:
Ben yatıyorum iyi geceler.
Merhabalar.Biraz hastaydım bugün okula gitmedim.Nasılsınız?
İyiyük. Sen?
Günaydın bu arada. :)
Herkese günaydın.14 Şubat güzel bir gün.Ama ben 14 şubatta sınavlara giricem ne güzel ya:o
Merhaba...:)
Günaydın Tüm müslüman aleminin mübarek günü (!) kutlu olsun :n: Bu günü yalnız geçirenler kendini 50-250 TL karlı sayabilir :D
kârdayım . :) 14 yaşındayım, 14 senedir kârdayım. :) 700-3500 tl arası bir para bende kaldı toplamda. :)
Ama esas maharet günü hem yalnız geçirmeyip hemde karlı olanda :D
sen mi abi ? :D :D :D
Bırakın şimdi sevgililer gününü :D..Birazdan fizik ve kimya ile cebelleşicem :D
n'apalım ? çalışsaydın togiii beyfendü ? :icon_cool:
evli olunca aşk bitiyo mu ?
aşk bitince sevgililer günü olmuyo mu?
sevgililer günü ve evlilik nedir ?
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz . :D
Konuyu bi bilsem zaten:D..Sorumluluklara kalmazdımda :D.Bakalım işte çalıştım biraz.11 de fizik12 dek imya peşpeşe :)..Bildiğimi yapacam artık :)
başarı(sızlık)lar dilerim. :icon_cool:
Bişi dicektimde şimdi.Neyse iyi günler saat 1 gibi gelicem sonuçları söylerim :D..Tabi geçebilirsek bana şans dileyin :D
bol sanş(sızlık)lar. :D
Evli olunca aşk bitmiyor derin dondurucuya konup ilerki lazım bir tarihte kullanılana dek taze taze bekletiliyor:D
Aşk bitince sevgililer günü ile alakan olmaz adı üstünde sevgililer günü, evliler günü değil ki:D
Sevgiller günü evsizlerin köşe bucak koşuşturduğu, bir cafede sabahtan akşama kadar sığıntı gibi yaşayıp, göz göze bakışıp güzel cümleler kurmaya çalışmak sureti ile insanların sabrının zorlandığı capitalist düzenin bir oyunudur. Bir dünya zarara sokar adamı :D
Evlilikte ise durum farklıdır insanlar bir cafeye ihtiyac duymazlar zaten evleri vardır. Kemir kemir durumlarada gerek yoktur. Bireyler özgürdür ve karçılıklı koltuklara oturmak sureti ile biri Yaprak dökümü izlerken öteki internette oyun oynayıp patlamış mısır yiyebilir, herkes hayatından memnundur ve günün maliyeti, 1 şişe kola+250 gr patlamış mısır maliyetidir :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Başarılar abisi :D Umarım geçersin dersten
otur 0. :n:
Yapma hoca ya tek derseyim :D Geçen gün odanda asistana sarktığını tüm okula yayarım demek istemiyorum :n:
tüh ben başına "10" unu koymayı unutmuşum. :n:
selamlar (::)
selamlar efem. (::)
sohbet alanının derinliklerinde gezerken şöyle bişi buldum:
Hfraliren srısaı
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe,
kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş.
Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.
Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.
Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.
...