Vay güzel olmuş mesajların sayılması :D
Printable View
Vay güzel olmuş mesajların sayılması :D
Kardeşim burada sıkıntı şu ;
Arkadasın ekran görüntüsünde verdiği gibi mesajı yazanın nicki gözükmüyor.:director:
Aaa baak cimboma saydırmışlar yine diye sinirleniyorum sonra kim yazmış diye yukarı cıkmak zorunda kalıyorum bakıyorum Kaka Leite yazıyor neyse diyorum sakin ol ozi :)
Önceden yazıya bakardım yazı mı diye sonra yazana bakardım adam mı diye :P Elimi oynatmazdım :D
Şimdi 0,005 mili saniye sinirlenmek zorunda kalıyorum yazanı görmediğim için :)
düzelttim, sanırım artık bu sorun olmayacaktır
Dün gece Chrome'dan Firefox'a geçme kararı aldım ve ne kadar geç kaldığımı farketmişim. Rahatladım resmen. Lisedeyken Firefox kullanıyordum neden değiştirme gereği duydum acaba... Bu yeni görünümde ona denk geldi. Acaba dedim Chrome'da görünmüyormuydu :icon_smile:
Mesaj sayısı gelince ortam hafiften bi şenlendi, forum oyunları falan hareketlenir gibi oldu ancak orada işlemediği fark edilince eski haline geri döndü :zuhaha
Firefox bende çok kasıyor ya yanıt vermiyor hatası çıkıyor.
Forumda yönetici olmayanı dövüyorlar mı :zuhaha
Ali Ece'yi ne zaman izlesem FM muhabbeti yapıyor.
Kendisi bizden çıktı ya la :n:
16 kişiyiz, fazla değiliz ki :)
Aynı maviler'den mi bahsediyok :D 9 kişi saydımda :D
Biz kaç kişiyiz gardaş
Eski geçmişte kalmıştır cancazım, ileri bakmak lazım...
Mesaj sayısının içine aldığı kutucuk kırmızı iken daha bi güzel olmuştu fark eden oldu mu ? Pc başına oturduktan sonra sayfa yenile dedim gri oldu :)
Mesajlar gelmiş,yeni fark ediyorum. :n:
Yeniden kırmızı olmuş daha güzel kırmızı hali :D
Ozzy sen naparsın ?
Yıldızlarda gelmiş. :D
Ne yapalım Turgut abi,sınav yılım işte. Arada bir uğramaya çalışıyorum buralara.
Şekil vermişler :D
Eskiden nasıl adlandırılıyordu bu mesaj sayıları :D
Yıldız oyuncu , amatör oyuncu falan mıydı hatırlayan varmı çok eskide kaldı :zuhaha
Haydi hayırlısı olsun kardeşim , inşAllah kazanırsın istediğin yeri.
Yok mesaja göre rütbe onları demek istedin galiba abi aynı şeye çıktı gibi sanırım ? :zuhaha :zuhaha
Foruma renk gelmiş :)
Forum gökyüzüne dönmüş her yer yıldız kaynıyo :D
Görmeyeli değişmiş buralar
Yıldız uygulaması da gelince, başka siteye mi geldik dedim bir an. :icon_smile: Neyse, değişim iyidir. :)
Bu arada, sohbet alanına atılan mesajların neden mesaj sayacına yansımadığını anlamadım. :ö:
Yansısa fena fikir olmaz burası coşar :D :D
Sohbet bölümünün coşmasındansa,Fm forumlarının,kariyer,turnuva alanlarının ve spor forumlarının coşmasını tercih ediyoruz.:) O yüzden buradaki mesaj sayacı kapalı.Ayrıca eskiden burada mesaj sayacı kapalı değilken,sadece selamlaşma muhabbetine 2 sayfa doluyordu ki bunun kimseye bir katkısı yok.:)
Pek alışamadım şu yıldız olayına ama hoş duruyor :D
Kullancı adı altındaki anahtarlarda neyin nesi acep :)
As takımda oynuyoruz hani. :D
Forumda değişiklik değişiklik üstüne,acaba yeni siteye de geçilir mi. :n:
Ben de niye yok o yunculardan ben Onursal oldum diye mi :p
Yedek oyuncu da olduk, vatana millete hayırlı, uğurlu olsun. :icon_smile: Forumun nöbetçi golcüsü benim, kimse sulanmasın. :D