iyi nolsun yahu sürünüyoruz.
Printable View
iyi nolsun yahu sürünüyoruz.
İzmir'de bile yıllar sonra kar yağıyor, gerçi güneş de var garip bir durum ama, burası böyleyse yurt genelinde şiddetli soğuklar yaşanıyor gerçekten...
Üniversitede tatil olmaz, sana devamsızlık hakkı verilmiş, istersen gitmezsin.:p Tüm kurum ve kuruluşlar tatil mi yapıyor da üniversiteler de tatil olsun?
Merhabalar:).Geçmiş olsun iso abi :)
Selamun Aleyküm...
Nassınız Vatandaşlar...
İyiyiz vatandaşım. Çarşamba kar kıyamet gidiyo.
Burası da çok farklı değil. İyi iyi yağması iyidir.Rahmet Rahmet...=)
:zuhaha. Yarın okullar burada da tatil olmuş 2 metre kardan adam yapçam. :D
Erdem abi burdaysan 3 kere Burdayım de :p
Yarın sabahın dokuzunda okula gidip derse kayıt yaptırmam gerekiyor. Bu karda kışta sabah erkenden okula kim gidecek? Ama hemen gitmeliyim ki istediğim hocaları kapabileyim. yoksa yandık vallahi yarıyıl hayatta geçmez. Zaten sonra da yengenizle buluşçam. Mecbur kalkacaz. İsterseniz kalkmayın bakın neler oluyor sonra? :D
Bizim buradada tatil olsun.Tamam kar yağmıyor ama hava çok soğuk.Sabahları otobüs beklerken bir yerlerimiz buz tutuyor.:icon_biggrin:
İstanbul'da şuan itibariyle Beşiktaş ve çevresinde şiddetli tipi görülmektedir.
Ana caddelerin açık tutulmaya çalışılması bazı küçük arkadaşlar tarafından engellenilmek istenmiş; fakat bu çaba başarısız olmuştur. Şuan bütün mahallenin çocukları neşeyle kardanadam yapıp; yokuştan poşetle kayıyorlar. : )
şuanda suadiyede penceremin önünü görememekteyi değerli okuyucular.. görüş alanı 1 milimetreye kadar düştü suadiyede :n:
deneme 1 2 3...
Selamlar..
Saatlerin 8'i gösterdiği bu Şubat akşamında Büyükçekmece/Bahçeşehir taraflarında şiddetli kar yağışı var... :)
nasılsınız gençler ? İsmail zaiyat var mı öd patlaması vesaire gibi :D
iyidir abi sen naslsn ?
Abi yok yaa :D zaten öyle bir anda sallandıki o anda yıkılsa kalkmazdm yermden :D:zuhaha
dünya yıkılsa aldırmam diyosun :D gecmis olsun ismailim daha büyüğünü görmezsin insallah
Aynen abi öyleydim :D Amin abi. Konuşamıyorz bitürlü senlede :D geceleri ben hep kaçışlardaym :zuhaha
valla ismail he bişey sorcam hep arazisin :D zaten 2 gündür benimde konusucak halim yoktu aslında :D
Selam arkadaşlar;
Ataköy 7-8. Kısım'da da tipi görülmektedir :)
Birde bişiy soracaktım.FİFA bölümüne Fifa Manager 08'deki kariyerimi açmak istiyorum.Oyunda güzel şeyler var.Araba markasından statı 3 boyutlu görüp kendin büyütmeye kadar herşey var.İlgilenirseniz kariyerimi açıcam :)
Aynen abi geceleri hep araziyim artk :zuhaha geceleri meşgul oluorm genelde :n: Günde 2-3 saat anca uyuyabiliorm yaa :icon_mad: :0:
hayırdır ne meskalen var :D
15 şubat saplar gününü kutlayacaktk o gün sevgililer günüm oldu diim sen anla artk abim :n:
hee su mesele :D gecen msn de konustugumuz olay sanırım :D
Abi yok yaa hatun başka salla onu :D bu daha 2-3 günlük bişe işte :n: fenalardaym anlycn çok yorgun uykusuzm yaa uyusam 2 gün kalkmycm o kadar yani :D :zuhaha
ismail acık konus yanlıs anlasılmalara sebep olma :D yani iki üc gündür uykusuzum fenalardayım bu baska bisey fln yanlıs anlasılmasın :D