Bence aç Burak ilginç olur hep FM kariyeri hep FM kariyeri değişiklik olur. :D
Printable View
Bence aç Burak ilginç olur hep FM kariyeri hep FM kariyeri değişiklik olur. :D
Abi yorgunum sadece :D
ee nasıl İstanbul'da havalar :n: :zuhaha
Recep 2'yi izliorm süper yaa :D :n:
Peki Emre abi.Hep olmasada arada bir bakın.Bir değişiklik yapayım.
Oyunda Gemi kaptanlığı ve golf bile öğreniyorsun yaw :)
Takipcin olurum ben. :)
Teşekkürler Emre abi.Ssleri aldım ekliyorum şimdi.
Sabırsızlıkla bekliyorum :)
Eskiden Fifa oynardımda hiç forvet kalmazdı takımda.Top rakip kaleciye gittiğinde kaleciye faul yapıp kırmızı kart görürdüm.En son Fifa 2002 oynamıştım.(:
5 dakikaya geliyor Emre abi.Beşiktaş ile oynuyorum.Oyunda gerçek fikstür var.Yani ilk hafta Konya ile içerde,sonra Kasımpaşa deplasmanı ...
Emre abi açtım kariyeri...
Bir sakıncası mı var? :icon_cool:
deneme deneme...
Deneme kardeşim deneme.
Biz de geçmesi en kolay olabilecek dersleri seçtik ama keşke ders programına baksaydık, yarın sabah 8.30'da başlıyor ders, kim kalkacak o saatte, okula gidecek yahu.:p
Biz de netten seçiyoruz. Hatta www.dogus.edu.tr/duregister adresi de bu! Ama sağolsun arkadaşlar ısrarla çağırıyor. ARANAN ADAM OLUNCA EVDEN DEĞİL OKULDAN YAPIYORUM BİLİYOSUN MU?? [Taş attım galiba :D :D] :D :D
Deneme deneme 1 2 3 4...
Ses ses ....
Arkadaşlar bi ara benim için bi pc kampanyası açmıştık hayrına.Onu tekrardan canlandıralım diyorum.:icon_biggrin:
Kampayanın sloganı"Haydi beyler pamuk eller ceplere..":icon_biggrin: (Haydi kızlar okula gibi):D
Ses deniyorum desene yahu, onu deneyebilirsin sorun yok.
Çağrı kocaman taş geliyor ama bana gelmez herhalde kaçmıyorum bak.:n:
Sesi mi duyan yok mu? Yoksa Güllü sen mi kestin?
Msn de karşıdakine rahip yazınca gitmiyo deneyin arkadaşlar :D
İsterseniz küfredin rahiplere ama gitmiyor :D
Evet sen açmıştın ama bi hayrını görememiştik..
İyi akşamlar. Romantik bir kar yağışı var dışarıda.
Ne kadar şansızım.2-0 öndeyim Schalke karşısında.2-2 oldu 3-2 öne geçtiler 3-3 yaptım.Defanstan biri kırmızı gördü maç koptu.Üstelik kırımızıdan önce daha etkili olan bendim :mad:
Geçmiş olsun.
Dışarı çıkıp yürüyeceğim. Hava çok güzel. Buram buram aşk yağıyor... Keşke sevgilim olsa. :(