Hangi üniversite ya oraası, bizim burda hayat yok oraya gelelim :icon_lol:
Printable View
Selâmün Aleyküm Turksportal ahalisi. Baya oldu buraya yazmayalı özlemişim. 10 günlük iznimi yılbaşına denk getirdik. 1,2 ay daha geçsin telefonu kullanabileceğim. Şu sıralar vukuatız maalesef :( Askere gidecek olanlara da tavsiyemdir :D 4 ayı tamamladım kaldı 7 . 5 ayım.
Antalya'da deprem olmuş beyler var mı hisseden ?
Akdenizdeki herkes hissetmiş sanırım. Büyüklüğü 6.1
Ben Manavgat'ta oturuyorum merkez üssü buraya yakınmış.
Aralık ayındaki 3. depremimiz bu. Bu sefer 1 dakikaya yakın sallandık. Çok şükür bir şeyimiz yok şimdilik.
Bizimkilerde hissetmiş. Çok sarsmış korkmuşlar baya.
Epey uzun ve şiddetli sallandık. Artçıları da devam ediyor ufak ufak. Hayırlısı bakalım.
Antalya ve çevre illerde ki herkese geçmiş olsun.
Ben Denizli'de bile hissettim yahu.
Son 2-3 aydır çok deprem oluyor bu en siddetlisi oldu dısardaydım ben hissetmedim evdekiler hissetmis baya.
Yalnız artçılar devam ediyor az önce ayaktayken hisseder gibi oldum. 5 büyüklüğünde bir artçıymış sanırım teyzem aradı söyledi.
Arkadaşın 6. veya 7. hesabı :D
Adam forumdan kopamıyor , her banalandığında yeni hesapla geri geliyor ; bu aslıda foruma olan bağlılığını gösterir (::)
Ne Erdoğan hesap açmaktan bıktı ne de siz banlamaktan , bakalım kazanan kim olacak :D
Yalnız bu banlama ekibi çok sağlam , en ufak bir kural hatasında cezalandırmayı yapıyor :o
Burada çok iyi muhabbetler dönüyormuş , şimdiye kadar pek takip etmiyordum bu konuyu :D Muhabbetlere devam..
Biri muhabbet mi dedi?
Bu meşhur numaralardan biri mesaj attı yine :D 299TL değil 25 liraymış, bir de cömertler, çaldırın yeter biz sizi ararız demişler :zuhaha
Eskiden arandıkça kontör kazanılan uygulamaları vardı bazı operatörlerin. Üniversite zamanları, sevgili falan kontöre ihtiyacımız olan dönemler alakasız numaraları çaldırıp, bizi arasınlar diye beklerdik. Ararlarsa da küfür yeme pahasına uzatırdık konuşmayı. Şimdi düşününce çok saçma geliyor.
İstersen Benim Opel ile Takas Edelim Anıl :D
Yarın neler yapmayı planlıyorsunuz beyler ? :0:
Biri uyari mi dedi?
Bu mesaj vivoperlei'nin sekreterinden otomatik olarak gonderildi.
Yönetici asistanı.:p
Sizde olmadigi icin bilmemeniz normal tabii. Yadirgamiyorum sizleri beyler. :P
Bize de ayarlasana birer tane. Konuşuruz, sohbet ederiz, yeni yıla beraber gireriz :uzgun:
Nabıyonuz la bebeler :(
Sincan dolaylarından gönderildi.
Sen bu kizlardan cok cektin Cihan, sana bir guzellik yapacagim. Yeni yil hediyesi niyetine... :D