Ayrıca sadece 17 maç için 139 lira verip kazık yiyeceğime 169 lira verir 153 maç izlerim :0:
@BaGa TaRKaN
Öyle deme abi öğrenci adamlarız biz aldığımız harçlık belli :0: Benim kendi kazancım olsa direk Digitürk alırım hiç internetle falan uğraşmam.
Printable View
Sigara ve alkolle ne alakası var yahu.Tutumlu bir şeyler almaktan bahsediyor Özgür.Sigara ve alkole vereceğin para sözü de her zaman bende bi kasıntı yaptı o yüzden cevap yazma gereği duydum.Kim sigara-alkol içmeyip o parayı biriktiriyor ?
Sigara icmiyorum ama şu lafa hastayım ''sigara aldıgın paraları toplasan ev araba almıstın'' yani sigara icmese baska birşeye gidecek abur cubur falan yiyecek gider yani o para kimse her gün 8-9 tl atmaz kenara. :icon_biggrin:
4 aylık indirim kampanyası vardı Digitürk'te, ayda 20 TL mi neydi. Kampanyadan sonra 42 liraya dönüyor. Almayı düşündüm de şuanda çalışmadığım için külfet olur. :)
#occupyhamburg tagi altindaki yorumlari okuyun, halen guluyorum :D
Uyduruk wi-fi sifreleri felan yazmis bizimkiler - Oliverkahn1453
Aynen çok harika bir şey olmuş #occupyhamburg olayı.Müthiş yorumlar var.
Kiliseye ayakkabılarla girip zemzem içmişler :D Bi de "Sanırım Almanya'ya nazar değdi" :D
@SercannAslann: Eylemler 48 saat daha devam ederse Bayern Münih küme düşecek [KESİN BİLGİ] #OccupyHamburg
:D
Rüyamda eski sevgilimle annem twitterda birbirlerine laf sokuyordu ben de anneminkileri Retweetliyordum :D Rüyalarım bile saçma sapan :D
Altına bişey giy uyumadan önce.
İçinde bir çok anı barındıran Efsane oyun : )
http://game-oldies.com/play-online/s...y-snk-neo-geo#
Bu kadar stres içinde çalışıp, istediği bölüme ve üniversiteye yerleşen kim varsa helal olsun.
Bende 1 yıldan az bir süre sonra üniversite çağında olacağım ama ne ruhen hazırım ne de bedenen.Zaten derslerle ilgili konuda Allah yardımcım olsun.Biliyorum hayatın tamamen dönüm noktası olmayabilir ancak öyle bir stres veriyor ki ne yapacağını şaşırıyorsun.Hem hayat boş geliyor,hem de yapacak çok şeyin olduğuna karar veriyorsun.Sanıyorum insanın içinde ki umut,huzur bu dönemden sonra üniversiteye girsede,giremesede kayboluyor.Hep bir kazık üstünde gibi oluyoruz sanırım.
Su akar yolunu bulur. Düşündükçe stres oluyosun, düşünmemek imkansız. Üniversite kazanmak ülkede artık çok zor değil. Bence artık önemli olan iş bulabileceğin bi bölüm okumak. En garanti meslek diye geldim ben mesela PDR okuyorum, alan dışı atama vs bizimde önümüz kapanıyor. Bence stres olmak birazda yeterlilikle de alakalı. Konuları bitirdikçe soruları çözdkçe o kadar da zor değilmiş olum diyosun. Bu da stresi azaltıyor. Ve gerçekten Üni her şey değil..Bunu tüm içtenliğimle söylüyorum su akar yolunu bulur. Sen sadece çalış ve Allah'tan iste. Gerisini koyver olursa olur.
Sıkıntı konularda değil zaten sıkıntı,seçeceğin bölümde,yapacağın işte.Neyi seçersen,bitti.Sonsuza kadar onu yapacaksın veya tekrar aynı stresi yaşayıp istediğin bir bölüme gireceksin.Bu elbet çok rahat olmaz ancak aşırı streste insanda baskı yaratır.Çok çok çok iyi bilen birisi bile stres oluyor sınavlarda.Niye ? Çevre baskısı yüzünden.Asıl stresi bu yaratıyor.Sınav geliyor,giriyorsun sınava,kötü geçiyor.
Çevrenin tepkisi ; ''canın sağ olsun,senden önemli mi ?'',''seneye de denersin'',''hayatın sonu değil ya !''
Eee başta desene bunu,niye stres yaptırıyorsun sene başından ?
Yuppiiiiiiiiii Paslanmamışım :)
http://i.imgur.com/w95jcB9.jpg
http://i.imgur.com/CD0Fhsm.jpg
O Kadar Basitmiş ki O Zamanlarda Bu Yazııyı Göreyim Diye Dünya Kadar Jeton Alırdık :n:
Aldığım Bu Jetonlarla Araba Alırdım Be ! :0:
Herkese merhabalar.
Bu aralar foruma giremiyorum 3 gündür tek bir mesajım yok ki ondan önceki günlerde de bir göz atıp çıkmışlığım var.
Dersler çok yoğun hafta sonları ders veriyorum falan çok ağır şeyler var kafamda. Bu yıl forumdan baya uzak kalmam gerekecek sanıyorum ki zaten artık FM bağlılığım da bitti diyebiliriz.
Ve beklenen haberrrrrrrrrr
Yeni siteye geçiş için son engel de ortadan kalktı
2014 çok güzel başladı beyler. Kutlamaları nerde yapıyoruz (vv)
Yeni siteye geçiş derken? Burası kapanıyor mu?
Noluyor gençler :D
Dede 6 maçta kupa alınıyor 10 maç yapmışsın ne günlerdi be
@BaGa TaRKaN
Super sidekicks 3 di mi o :D
İsimleri çıkarmayı başardın mı ? Ethem var forvette TR'de ertugrul diye dusunurduk.
Ama ben Meksika seçenlerdendim. Captain power up tabi ki ! Sancho :D
Ayrıca Level'i var oyunun sen 4 falan oynamışsın yoksa alamazsın o kupayı öyle Türkiye ile, kandırma gençleri burada :D
Yahu aylardır evdeyim, bizimkiler Esra Erol'u izliyor deli oluyorum şu programa ya.
Edit: Özellikle şu şarkı söyleyen kızla ve erkeğin tipi (/3)
O Kadar da Olsun Yahu :D Golleri Bir Ethem Atardı Bir de Gira mı Neydi O Atardı :D
Yalnız Eskiden Ortasahadan Rakip Kaleye Doğru Kafayla Giderdik En Sonda Vole ile Kaleciyi Avlardık. Klavyede Pek Yapamadım Bunu :confused:
ben de oynadim bu oyunu zamaninda ama sizin kadar hatirlayamiyorum nedense, yaslilik belirtileri ya da aradan epey zaman gecmis diye unuttuk, normal de olabilir :zuhaha
bu arada turk milli takiminda altin sarisi saclariyla dikkat ceken tipler var. 2 tane de koreli var sanirim. hic turk koymamislar aga :D
Arkadaşlar 7:30 da Ameliyata giriyorum. Hakkınızı helal edin.
Helal olsun Ekin. Hayırdır ne ameliyatı ?
Geçmiş olsun hayirdir ?
geçmiş olsun ekin
Geçmiş olsun Ekin.İnşallah ameliyatın başarılı geçer.