Trajikomik bir hal almis bu video ile.
Devlet Bahcelinin sozleride ilk defa bukadar anlam kazanmistir.
Printable View
[YOUTUBE="RHvY9OSCI8Q"]anlayamazsınız[/YOUTUBE]
geç yakaladım bunu. ama belki internet bulursan görürsün
roma milano ve venedikte bulundum.
roma çöp. hiçbir önerim yok açıkcası tarihi seviyorsan işte japonlardan sıra gelirse kolezyuma falan gir. roma pizzası da benim en sevdiğim. napoli'den güzel bence deneyebilirsin böyle atletli abilerin yaptıgı yerlerden ye ama ciks restorandan yeme. ciks bir yerde oturursan masa parası da ödüyorsun bunu unutma.
milano; pahalı bir şehir genel olarak. bir tane büyük meydanı var kesin gidersin zaten kocaman bir katedral var onun fotograflarını çek o katedralı sagına al bir caddeye gireceksin taksim gibi ne varsa orada var. bizde olan hersey var aslında özel de bir şey yok.
venedik mestre değil heralde santa lucia tarafına gidiyorsun muhtemelen. diğer iki şehire göre daha iyi sokakta elinde yemek ya da içecekle gezmen yasak, ceza yersin. küçük ve dar sokakları var, sagda solda kucuk kucuk muzecikler ve sergiler olur onlar güzeldir. en ünlü meydanı olan san marco meydanı var işte orada yine böyle büyük bir yapı var san marco basilicası. japonlardan sıra gelirse girmeye çalış o sırayı bekleyeceğini sanmıyorum ama. bir de tabi gondol da güzel bir şey eger sevgilin varsa. sevgilin yoksa yine aynı suyun üzerinde giden ido kıvamında motorlar var onlara bin hem ucuz hemde aynı guzergah.
ayrıca yiyecek olarak değil de içecek olarak bir tavsiyem var burada. veneto friulano merlot kırmızı şarap tavsiyemdir. bence dünyanın en güzel şaraplarından biri. o yöreye ait. onun dışında bütün italyada hatta son zamanlarda dünyada bile ünlü olan spritz adlı içecek oradan çıkmıştır. herhangi bir pub'a gir spritz de dünyanın en güzel spritz'ini afiyetle iç.
keşke seni gitmeden yakalayabilseydim. italya'da gidilebilecek en en güzel yer floransa. üzerine tanımam. tarihi mimarisi mükemmel. şehrin ortasından bir nehir geçiyor. toskana insanı harikulade. güvenlik var. bistecca alla fiorentina (floransa usülü biftek) tavsiyemdir. di cambi diye bir restoran var turistler pek bilmez ama oranın en güzel restoranlarından biridir. ayrıca galatasaray fatih terim dersen ekstra indirim uygularlar sana da çok güzel davranırlar. fiorentina zaten bizim de kardeş klubumuz gibi bir şey denk gelebilirsen maça da git artemio franchi'de. şehir merkezine çok uzak değil.
@davidvilla
Herkes Roma'yı çok övüyor. Sokakları bile başka dediler, 4 saat sonra uçağım var Roma'ya, beklentimi düşüreyim en iyisi. Milano Malta'ya dönmeden önce ara durak sadece 1 gün kalacağım zaten, Galatasaray - Chelsea maçını da orada izleyeceğim bulursam tabii bir yer.
Venedik'e gittim, aynen Santa Lucia tarafında kaldım. Hatunla değil Koreli arkadaşla geziyoruz gondol tercih etmedik haliyle. :D Valla ben pek sevmedim Venedik'i, San Marco'ya gittik ama dediğin gibi çok kalabalıktı maalesef. Biz elde yedik içtik bayağı şansımıza ceza falan olmadı. İçecek tavsiyeleri daha sonra hatunla gidince artık.
Önümüzdeki ay Floransa ve Barcelona düşünüyorum, zaman olursa tabii. Tüm tavsiyeler için çok teşekkür ederim. :)
Son olarak imkanı olan Paris'e gitsin muhakkak, Eiffel'in çatısı anlatılmaz yaşanır özellikle akşam. Sırf bunun için bile gidilir. Bu da benden tavsiye olsun.
@uAburak89
valla kardeşim roma'yı begenen begeniyor dogru söylüyorsun ama git işte kendin tecrube et.
sokaklar çöp dolu pislik içinde öncelikle .
normal yolda yürürken 5 dakikada bir birisi seni cevirip sigara para falan ister.
pis bir yer yani bakalım sen ne diyeceksin :)
burak ve kivanc ne gosteri yaptilar yahu finalde hele o cam masa muthisti ya tek kelime ile.
Siyaset falan yapmadım,milletin paralarını götürüyorlar,bu siyaset midir ? Suçtur,suç.
millet kafayı yemiş
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...59320496_n.png
Abi biliyorsun zamanında çok tartışıldı edildi ama bir sonuç çıkmadı. Herkes kendi fikrini savundu ölümüne. Acaba benim fikrim yanlış olabilir mi? diyene ben rastlamadım. Sonra iş kişiselliğe döküldü. Hakaretler vs. Sessiz kalınmaması taraftarıyım ben de ama burası yeri değil be abi. :) başka platformlarda her türlü sesi çıkarmak boynumuza borç. Ama buranın sahipleri var onlar ne derse o oluyor gibi bana biraz sitemkar gelen bir cümleye de pek gerek yoktu gibi. :)
Roma için puanım 7/10. Pis olması konusunda haklısın, Istanbul'dan alışkınım ama çok problem olmadı. Bir kere sigara soran oldu bir kere de ot satmaya çalışan, tarihi olsun doğal güzellikleri olsun o kadar da kötü değilmiş. Floransa için araştırma yaptım güzel bayağı, fırsat olursa gideceğim önümüzdeki günlerde. Tekrar teşekkürler ilgi & bilgi için. :)
Fazla bir şey değil 3 tane üye istedik sadece :zuhaha
http://forum.turksportal.net/vb/show....php?p=2616875
Yahu zorla yazdırmak istermiş gibi oluyor böyle de. Turksportal böyle bir site değil yani henüz olmadı bence.
Görülmediğini düşünmüyorum ''Yeni Mesajlar'' da kocaman en üstte hep gözüküyordu zaten. İnsanlar belli ki yazmaya üşeniyor bence direk yönetim tarafından belirlenip verilmeli bu ödül.
o flappy partymi ne oyunu vardiya bi ara meshurdu heh neyse iste internet uzerindende oynuyabilirsiniz. :D
http://flappyparty.com/?room=piciget...Zs4i4.facebook
surda yazan 3-5 kisiyiz zaten, neyin odulu bu :zuhaha
millet hakli, bir kisi deseniz kolay da 3 kisi bulmak kolay olmuyor :zuhaha
@el barto
burasi da yeri olabilir ama dedigim gibi sahipleri nasil istiyorsa o sekilde yurutulur. koyduklari kurallara uymak zorundayiz uyesi olmussak. cekinceleri de olabilir sonucta, yeni cikarilan yasalardan sonra. dogaldir.
Kusura bakmayın sohbetinizi bölüyorum, Fm2006 Turnstyle ya da water skin'i bulamıyorum,acaba bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı diye en son buraya yazma terbiyesizliği gösterdim :S
Water skini bulabildim sadece.:)
http://dosya.turksportal.net/index.p...2006_skini.rar
insanların yazmamasının sebebi bence ayın üyesi olmanın bir getirisi yok o yüzden.
yani önce insanların ayın üyesi olmak için çabalamalarını sağlamak lazım.
küçük bir hediye anı hatıra bir şey olması lazım ki ayın üyesi olmak önemli bir olay olsun.
eğer ayın üyesi olmak önemli bir nokta olursa o zaman insanlar ayın üyesi hakeden birisi olsun diye, kendi adaylarını mutlaka yazar hatta tartışmalar bile çıkar.
ama şu an ayın üyesi olmanın bir getirisi yok :)
Beyler Zlatan Ibrahimovic ile aynı şehirde bulunuyorum :0:
Ayık olun :0:
onla ilgisi yok bence. eskiden de veriliyordu bu odul, katilim epey yuksek oluyordu. ekstra bir hediye falan gerekmez. bence forumun aktif uye sayisinin azligindan kaynaklaniyor. ciddi anlamda aday olarak yazacak 3 kisiyi altalta getiremiyorsun. uyeden cok forum gorevlisi var nerdeyse (:
bence her ay europeanconquer olsun ayin uyesi, yakisiyor ona :n:
Özellikle şu son günlerde forumdaki aktif üye sayısı iyice azaldı, neredeyse in cin top oynuyor :D
Sadece STSL maç konusunda, maç günleri bir hareketlilik oluyor onda da malesef ya bir laf dalaşı çıkıyor ya da holiganizm ön plana çıkıyor..
FM kariyer bölümü de çok durağanlaştı, açılan kariyer sayısı az, takipçi sayısı az, yorum atan az.Tabi bunun en büyük nedeni çoğumuzun okulu işi vs. olması ama bu kadar da durağan olmamalı bence..
Zaten forumda takılan üyelerin çoğu misafir, hayır anlamıyorum ki üyelik paralı değil birşey değil, üye olmak çok mu zor geliyor acaba ? Bence bu ziyaretçilere yönelik özendirici şeyler yapılmalı, foruma yeni üyelerin kazandırılması gerekiyor..
Ayın üyesi konusu 2-3 gün boyunda en tepede durdu, herkes benim gibi merak edip bakmıştır ama aday belirten kişi sayısı 1 :D Ben aday gösterecek üye bulamadım, bulsaydım da neden bulamazdım :D
kopyala yapıştır yapıyor ya neyini seviyorsun sevme boşver :p
hem o kadar seviyorsan sen onun kullanıcı adını yaz görelim :n:
bi büyük bi küçük olsa neyse de karman çorman, sırf @TeNaciOUS MidFieLdeR yazmamak (yazamamak) için cevap yazmıyorum artık :n:
Iyi geceler.
N11'i gezerken gozume takildi, PS 4 1.000 TL degil sadece 1.499 TL. :)
http://img.tapatalk.com/d/14/03/05/5ejyjenu.jpg
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
1.999 o :)
1999 yazıyor abi yanlış görmüşün :D
Hmm evet yanlis gormusum. :n:
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Birisi bana steam'ın setup dosyasını upload edebilir mi? Resmi sitesinden indiremiyorum bi arıza var sanırım.
Bundan sonra futbol ayakkabısı falan seçmeyeceğim,mağazaya gidip en uygun fiyatta ki ayakkabıyı alacağım.Bu nedir yahu ? Para verseler,giy deseler giymem.Her gün böyle bir ayakkabım olmadığına şükredeceğim.
https://pbs.twimg.com/media/BiCrj6LIYAAp4Bu.jpg
Söylendiğine göre çok iyi ayakkbımış.