Bundan Bende de Vardı :)
Ceko Zaten Sevdiği İçin Tutmadığını Belli Etmiş Adam Emelleri Uğruna Köpeği Kullanıyormuş :confused:
Köpekleri Lütfen Kişisel Çıkarlarınıza Kullanmayınız :icon_twisted:
Printable View
Yahu blogger'dan mı site açıyor bunlar koskoca ÖSYM'nin veri tabanı bu kadar yetersiz mi yahu,her yıl milyonlarca insan bunların yaptığı sınavlara giriyor.Aynı şey MEB'in siteleri için de geçerli,biraz zorlama oldu mu hemen çöküyor siteler.
Burası Bile Zaman Zaman Yoğunluk Görünce Çöküyor ÖSYM MEB Niye Çökmesin Doğru Düzgün Alt Yapı mı Var ki TTNET Sağolsun
Eldeki Malzeme Bu Malesef Bunla İdare Et :)
Mehmet abi hep senin yüzünden oldu bu :(
http://i.imgur.com/ufbUpEh.png
Boşuna Sincanlı Demiyoruz :n:
Bi ben bakamadım galiba.
?SYM Hala giremedim yahu bu ne?
http://i.hizliresim.com/KPb60b.png
gençler merhaba profil adı değiştirmek için ne yapmak gerekiyor
Yıllar önce 3 kez girmiştim bu illet sınava. Sonunda bir yeri kazandım da kurtuldum şu sınavdan. Bi sitesine girip bakayım dedim eski fotoğrafım gözüküyor mu diye, 3-4 kez denedim sürekli error veriyor. :) Ben hayatımda böyle resmi bir kurumun bu kadar dandik bir sitesi olduğunu görmedim. :)
Ne zamandır içimdekileri yazmak istiyordum buraya. Amacım yeni bir tartışma yaratmak değil sadece sizlerden beni aydınlatmanızı yada fikirlerinizi düşünceleriniz paylaşmanızı istiyorum.
Şİmdi hepimiz TS - FB maçı ile doruğa çıkan futboldaki nefret olayını çok açık gördük (Lütfen kimse alınmasın belki daha kötüleri var ama en yakını bu olduğu için yazdım). Daha birkaç gün önce TV'lerin karşısında oturup İsveç maçında desteklediğimiz adamlar bunlar değilmiydi? Hemen akabinde bu nefret bu öfke veya artık adı herneyse bu nedir abi? Avrupa şampiyonasında kritik topları çıkardığında havalara zıplatan "helal olsun bee sana" , "aslanım Volkan" dediğimiz Volkan bu değil mi? Nedir abi bir anda birkaç günde duyguları alt üst eden tam tersine çeviren? Yokmu aranızda rakip takımın oyuncusuda olsa milli takımda yada avrupa maçlarında iyi işler yaptığında alkışlayananız? Elbette var. Noluyor abi böyle? Neden kimse sağ duyulu olamıyor? Şu forumda bile bıraksak öldüreceksiniz birbirinizi. Evet Futbolcularda sütten çıkmış ak kaşık değil tabi ama neden sizlerde buna alet oluyorsunuz? Neden takımınızın futbolcusuna küfür edildiğinde size edilmiş gibi saldırıyorsunuz arkadaş?
Ya tamam anlıyorum fanatiksiniz takımınıza canı gönülden destek veriyorsunuz eyvallah ama birşeyleri yanlış yaptığınız o kadar kesin ki. Ben ismimi öğrenmeden takımımın adını öğrendim. Biri sorduğunda doğma büyüme x takımlıyım diyorum.Kaybettiğinde bende üzülüyorum , sinirleniyorum ama bunun bir sınırı var.
Hayır formaya para veren biz , maçı seyretmek için para veren biz üzülüen , kahrolan hatta ölen biz. Nedir elimize geçen? "oley beeeee nasıl yendik" bu kadar.....kimse sizi alkışlamıyor el üstünde de tutmuyor parada vermiyor. Tamam spor güzeldir , takım desteklemek destek çıkmak hepsi güzel , rekabet ufak atışmalar vs ama bu nu Arkadaşlar ya? Bu nasıl bir öfke nasıl bir psikoloji?
Ya daha yazıcam snirden yazamıyorum. Belki anlatmak istediğimide anlatamadım bilmiyorum ama 2 tane 3 tane kıçı kırık takım için renk için yapmayın Beyler. Kırmayın birbirinizi. Rakip kazanınca alkışlamayı biliin , tebrik etmeyi , hatta yeri geldiğinde birlikte sevinmeyi biliin. Bunları yapamam diyorsanız eğer en iyisi susun arkanızı dönün ve evinize gidin. Provakatörlere , şiddete , öfkeye , ayrımcılığa , zülme ve acılara izin vermeyin artık. Lütfen artık lütfen biraz sağduyulu olun. HAYAT ÇOK KISA ARKADAŞLAR...
2013'ün enstantane oscar'ı neden yapılmadı ? En eglenceli konulardan biri oluyordu. :D
İnceleme yaptık ama adaylar çok yetersizdi. Zaten birinci de neyin olacağı belliydi :) Şu kariyerlere yanlış yüklenen resim olayı :)
Ohoo 4 gündür ses yok buralarda bu nedir arkadaş?
do re mi fa sol la le lo si do.
Ses :0::0:
Korkma sönmez, bir, iki!
Superonline'a geçtik,yemin ediyorum Anadol'dan Ferrari'ye binmiş gibi hissettim.Download hızı neysede upload hızım eski internetin download hızı kadar oldu.Bir de üstüne 1 yıl Digitürk üyeliği 1 ayda Lig Tv üyeliği bedava.
Büyüksün Superonline :(
Ben gecen sene 1 sene Ligtv üyeligiyle kayıt olmustum 1 sene toplam 60 tlye denk gelmisti Ligtv. :D
Bahsettiğimiz fiyatlara bakınca gerçekten üzülüyorum. Dünyadaki en pahalı interneti kullanıyoruz. TTNet gibi sadece kazık üzerine kurulmuş , milleti sömüren bir şirket var karşımızda. Superonline gibi nispeten TTNet'e göre ucuz ama gene de pahalı bir firma da var. Ama gene de ödediğimiz paraya oranla aldığımız hizmet tam bir rezalet.
Avrupa'da veya Amerika'da yaşayan arkadaşlar buraya aldıkları hizmeti ve ödedikleri ücreti yazsalar ibret alırız. Bizim 8 Mbps'e ödediğimiz parayla adamlar 1000 Mbps internet kullanıyorlar neredeyse.
Yahu yine verelim o parayı da hem internet berbat hem de üstüne adil kullanım kotası diye bir bela var.İşte o rezalet.
kablo net / 1Mbps sinirsiz. 24 saat sorf yapiyorum internette :zuhaha
Kendi Twitter adresim dışında bir tane açmıştım ancak mail yazılışını unuttum. Profil sayfasını açıp bakabiliyorum ismi falan belli ama giriş yapmak için mail mevcut değil. Bunu öğrenmemin bir yolu varmı?
Edit: 1 aydır hatırlamaya çalışıyorum. Buraya yazdım ve aklıa geldi :D Halettim tamam.
İstek bölümü varmış bizim. Oraya bir istekte bulundum , eğer çalabilirseniz sevinirim...
Merhaba herkese,
şu katlanır bisikletlerden almayı düşünüyorum aranızda kullanan veya alan var mı? İstanbul için çok elverişli bir bisiklet. Katla metroya, vapura, otobüse bin sonra aç devam et falan baya pratik bişey.
http://www.bursa.bel.tr/dosyalar/res...1301021020.jpg
http://d.haberciniz.biz/other/katlan...000104-4-t.jpg
Kullanım Videosu;
https://www.youtube.com/watch?v=5OPHRf5eKEg#t=18
Fiyatı Biraz Yüksek Geldi En Ucuzu 450'den Aşağı Değil Ortalama 700-1000 Arası Değişiyor
Aynen, biraz pahalı. 2500 - 3000 lere kadar çıkıyor. Tabi onların aküsü de var. 4-5 saat şarj süresi varmış. Ancak ben 500 liralık olanlardan almayı düşünüyorum. Kuzenle birlikte alıcaz zaten. iki tane. Fiyatı biraz yüksek ama çok kullanışlı. 3 ayda parasını çıkartırım ben onun. Minibüsle otobüsle gereksiz yere gittiğim yollar var.
Yalnız Amca Çok Şekil Şimdi Dikkatimi Çekti :D
Motorsiklet'i Sevmem Ama Bisiklete Verilen Paraya Acımam Bisiklet Her Zaman İhtiyacını Karşılar
:)
Biz bu sene Çevre ve Toplum diye bir ders görüyoruz. Orada hoca geçen gün bisiklet federasyonu başkanını çağırmış bize konferans vermesi için. Adam çok ilginç ve güzel şeyler anlattı. Mesela Almanya'ya Hamburg'da yaklaşık 15-20 sene içerisinde şehir içi trafiğini bitireceklermiş. Sadece bisiklet olacakmış. New York gibi şehirlerde bisiklet yolları için bir hayli büyük bütçeler ayırıyormuş yatırımlar için. Hollanda 'da insanlar arabadan çok bisiklet kullanıyorlarmış günlük yaşamda falan. Gerçekten çok ilgimi çekti.
Bisiklet demeyin bana iki gündür bisiklet kiraladık arkadaşlarla o kadar yorgunum o kadar yorgunum ki yorgunukuktan uyuyamadım. Oturamıyom ya böle bişe var mı :D