Emre 1 dk msne gelirmisin. 1 konuda sana birşey danışmak istiyorum..
Printable View
Emre 1 dk msne gelirmisin. 1 konuda sana birşey danışmak istiyorum..
Selamlar kafe ahalisi..
Selamlar Mr. Oğuz
Kapan bea.
Açıl Guşluk.
İyi geceler Aygün..
İyi geceler arkadaslar...
Kola - Cips ve FM bu saatte daha iyi birşey gidermi
Maşallah maşallah yarasaya döndünüz iyice. Normal insanlar gibi gündüz uyanık kalıp gece uyumayı denemeye başlayın bence. :) Benim yaptığım gibi. :D
07:00'da kalkacak biri için çok bile kaldım iyi geceleer. :D
İyi geceler, arkadaşlar..
Yok Emre bende alışmıştm saat 10'da uyumaya :D sabaha karşı 4te geldim Ankara'dan, Seyyah olduum içün :p Bugnde uyku tutmadı kendime yoldaş arıyorm :p
Sabah dersim var pizza yemek için uyumuyorum kader mi bu :uzgun:
DisCo gider karizma kalır, dostlar beni hatırlasın.
açlık demeyin ya bana.. :D
Pizza yemek için bende beklerdim orası ayrı konudaaa :p niye bekliyosun Burak (:
Neysee Burakta gitmiş Turgut abim geldi :p
Oğuz cips + kola süper gidiyo haa :D
Ben geldim acıktım yahu pizza falan demisler:D
Ölmek ya da ölmemek işte bütün mesele bu ama emin olun en iyisi ölüp, tüm dertlerden kurtulmak...Allaha emanet olun.
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :D malum siteden siparis verin istediginiz yemek kapınıza gelsin yahu :D
Ben 2 saat sonra gider ekmek alr yerim bişeyler :D yiyecek birşeyde yok ama neyse artık hazır çorbaya talim :zuhaha
Abi o malum siteler Kütahya - gediz denen yere servis yapıyomu :D
bu arada Mr. El Barto ö.m ye cvp vermediniz ? ya da yanlıs adama gönderdim :D
valla isocum ona malum sitelere girip bakmak gerek tahmin yürütmeyelim gece gece :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vay bee kardeşlerime bak biri pizza der biri cips kola biz burda soğuk çay yağsız kek adaletmi bu
Ben bişeyler yiyip geliyorum:D
bu arada sıfıra dayandık 2 kuponumda yatırdı beni...Değil pizza,marketten su bile alamam :/
Abi o yine karın doyuruyo :D yaa cipsim bitti aile boyu alıyorum bitiyo :( açıksa 1 tane daha almak şart oldu :p