Onların genlerinde var heralde hepsi savunmacı olarak doğuyorlar :D Annesinin karnından çıkan çekil top gelio keseyim şu atağı :D
Printable View
Onların genlerinde var heralde hepsi savunmacı olarak doğuyorlar :D Annesinin karnından çıkan çekil top gelio keseyim şu atağı :D
Merhabalar gençlik :D
o değilde sigaranın sağlıga zararlı oldugunu her sabah kalktıgımda anlıyorum kahvaltıdan sonra unutuyorum
İçmeyin abi ben içmiyorum valla bi eksiklikte göremiyorum bi ara denedim bi faydasınada göremedim.
Şu zehiri içmekten ne zevk alırsınız hiç anlamam valla. Kullanmadm hiç hayatımda öyle bir düşüncemde yok. Nargile içerim ama oda öyle haftada 1 falan nadirdir
İsmaile bak sanki kendisi çok iyi bişey yapıyor :D
içmeyin bencede :D bana uymayın ben hayatımdan memnunum :D
Mustafa nargile içerim hemde çok fena içerim :n: Ama öyle tiryaki değilimdir. Yani sırf işte bir yerlere gidelimde tadımız olsn diye gelir nargileler :zuhaha
Öyle ortama uymak için arada içilir yahu :D
reklam kokan hareketler yani :D
Yok hocam yaa ne reklamı :D maksat hanii ağıza tat versinn böyle çayın yanında aroma olsn diye yoksaa benn - nargilee pff alakamız yok :n: :zuhaha
Yeni şarkım Yusuf Güney - Heder Oldum süper şarkı yahu :D
[YOUTUBE]xkdSk1si37s[/YOUTUBE]
burdadamı yahu 7/24 bu sarkıyı dinliyo zaten kardesim burdada cıktı karsıma :D
fark var dinliyorum. fen hoca'mı anlıyorum...
bakın bana içkim yok sigaram yok nargile desen hiç sevmem kumar yok pişti bile bilmem işkembe yemem kokoreç sevmem vs.... :D
işte forumumuzun örnek insanı Mr. El barto bana uymayın Emre var burda aslan gibi :D
Hayat varmı hayat ? :D
Var var olmaz mı yahu bunlarsız hayat daha iyi. :D
emre abi "yumurta" gibi yöneticidir.-bu benzetme neden yapılır onuda bilmem-
temiz bir hayat yaşar.
Tövbee tövbee... :D
Emre Öğrencilik geçirdiysen Batak öğreniyosun :D Kız ortamın falan varsa hadi Nargileye gidelim lüüüütfeeeennnn gibi laubali tipler oluo Nargileyi öğreniyosun :D Pişti - Okey zaten Türklere Allah vergisi verilmiş bişe :n: Koko - İşkembe zaten Ayyaş yemeği oluyo gece gece :D
hem de çift sarılı "yumurta". ne güzel. keşke bizde çift sarılı "yumurta" olsak. ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gerçi benimde kötü alışkanlığım yok. bu yaşta olsa daha kötü zati. :n:
yumurta gibi çocuk deyimi pek güzel bir manada kullanılmaz aslında :)
batak bilmem nargile içmem pişti okey hiç sevmem işkembe ve kokoreç muhteva ettiği madde bakımından bana ters.Quote:
Emre Öğrencilik geçirdiysen Batak öğreniyosun Kız ortamın falan varsa hadi Nargileye gidelim lüüüütfeeeennnn gibi laubali tipler oluo Nargileyi öğreniyosun Pişti - Okey zaten Türklere Allah vergisi verilmiş bişe Koko - İşkembe zaten Ayyaş yemeği oluyo gece gece
o zaman pırdın. zaten ne demek istediğimi anladınız.
bende pişti bilmem kokorec iskembe hayatta sevmem.. ama geriye kalanlara garanti veremem :D
yok canım takılmam böyle şeylere bak keyfine Atıl :)
Birgün annem bir gaflete düşüp evde işkembe çorbası pişirmiş. 3 gün eve gitmedim. :n:
birde kelle paça varki evlerden ırak. :zuhaha
Ne alakası var kardesim biz poker oynardık bi kere pişti neymiş :D
işkembe irenç kardeşim ya nasıl yiyorlar onu
Abi Poker riskli :D pişti iyidir iyidir :n: Piştide benim accayip şansm vardır haa hep 3'lü seri elime gelir :zuhaha
Ayıp oluyo ama işkembe çorbasını içenler olabilir aramızda :zuhaha
senin içmediğin bişe varmı :D
bende koz severim ya denize gider sanki kahgveye gitmiş gibi koz oynardık D: