işte bir işkembe çorbası :
http://www.lezzetportali.com/wp-cont...be-corbasi.jpg
öğğğğğ. :( :n:
birde yanına çiçek koymuş ne kadar romantik. :D
Printable View
işte bir işkembe çorbası :
http://www.lezzetportali.com/wp-cont...be-corbasi.jpg
öğğğğğ. :( :n:
birde yanına çiçek koymuş ne kadar romantik. :D
Mustafa her türlü alkolu tarzını içerim :n: Sonrada gider işkembe içerim :D Ne yapalım başka birşey düzeltmiyo :D 7/24 diye mekan var çorbacı benim uğrak yer yazları :D
Aynen hocam Batak forever (:
UEFA Kupası final maçı için 2 tane bilet aldım kuzenle. :D
İnşallah bir İngiliz takımı final oynar, Liverpool Şampiyonlar Ligi finaline geldiğinde £3000 gibi paralara satmışlar İngilizlere biletleri. Ağzım sulandı valla. :D Şampiyonlar Ligi finalide Roma'da orada da tanıdıklar var 2 bilette orası için alıp onlar vasıtasıyla pazarlayıp zengin olmayı planlıyoruz. :n:
Galatasaray maçı izleyeceksin yani Emre Abi. :0:
Kara borsacı Emre :D
Ağzını hayra aç maç izlemek gibi bir niyetim yok niyetim aldıgım bileti biraz üst bir rakama satmak. :) Finalde kimin olduğuyla pek ilgilenmiyorum ama ne yalan söyleyeyim Galatasaray'ın çıkmasını istemem zira satabileceğim insan potansiyeli azalıyor direk olarak :D Sadece rakip takım taraftarlarına satabilirim. Ama İki İngiliz takımının finalde oldugunu düşünmek muhteşem :n:
ne kara borsası arkadaşım :D Takımını izlemek isteyip bilet bulamayan arkadaşlara yerimi veriyorum bunun adı olsa olsa fedakarlık olur :zuhaha
Şampiyonlar Liginde Kale Arkası Tribünü 1290 Euro ohaaaa :zuhaha
Yuh o paraya kombine alınıyor be
UEFA için 2 bilet 360 liraya geldi :n: Ama tabi bu ev sahi,bine ayrılan tribün oldugu için biraz daha ucuz sanırım muhtemelen İtalyanlara'da ucuzdur.
Bu arada F1 Türkiye Grand Prix'i içinde bilet alsak satabilir miyiz acaba diycem ama orası dolmuyor bile elimizde patlar. :D
Selam melam :schaf:
Emre abi sen iyice girdin bu Karaborsa isine. :D
Zaten senden de bu beklenir, milleti sömüren bir kafe diktatörü :D
Dikkat et, taraftarlar tarafindan bir saldiriya maruz kalma. Karaborsacilara kil olurlar :n:
melam nedir?
Bana saldıracak bir taraftar tanımam. Zaten gidip Kadıköy'de stadın önünde karaborsacı gidip eller cepte açık açık açık diye bağıracak halimiz yok. Satacagımız adamı internetten bulup canlıyı hesaba indirip bileti yollayacağız. :D
polis alacak bunu içeri karaborsacı diye :D
Adama bak yahu, profesyonelce calisiyor vallahi. :zuhaha
Kafiyesi oda.
Çıkışta bekle :0:
Aha Disco gelmiş ya ben bi şeye takıldım :D Dün çıldırmadın ya daha çıldırmassın :D
Bişeycikler olmaz. :D
Sor bilenler cevaplar.
Asıl ingilizler gelirse sen bi arbanın bagajı odldur birayla sora geö saraçoplunun yakınlarda biyere sat iyi para alırsın :D
£3000 yahu Türk parasına çeviresim gelmiyor vallahi. :D
8.4 Milyar Ben Çeviriyim.
bunu birde 2yle çarpmak lazım ama tekrar 2ye bölüneceği için gerek yok. :D
Başlık sınırları içerisinde muhabbetler yapınız. :n:
Metalist Kharkiv - Galatasaray Finali olursa görürsün :D
8.4 he vay be kral para
onları alıcana paraya darülacezeye bağışla daha iyi yürüyen mezar onlar :D
Emre Uefa biletleri satışa çıktımı yahu. Bendemi alsam bi bilet :D
Kale arkası sanırım 180 de diğerlerinin fiyatlarını biliyormusun?
F1 ide iyi fiyatlara satarsın ;)
Ben 2 sene önce gitmiştim, istediğim fiyatı veremediler benim bilete satacaktım yoksa :D Benimki Padok'tu 500$ istiyodum :D kimse veremedi tabiki. F1'de satılacak yerleride biliyorum :D
Ne darülacezesi arkadaşım :n:
Geçmiş olsun :D Türkler için ayrılanlar için süre bitti :D Diğerleri için bir bilgim yok maalesef.Quote:
Emre Uefa biletleri satışa çıktımı yahu. Bendemi alsam bi bilet
Kale arkası sanırım 180 de diğerlerinin fiyatlarını biliyormusun?