Yahu orasını biLiyorumda ben hiç anLamazdım motordan faLan :) pek çaLışmadımda zaten dersLere falanda girmedim :D ne biLiyim işte ilk defa bi sınavı ilk seferde kazandım heralde ondan bu mutLuLuk :D
EyvAllah adaş :) mesaj kutuna bak :)
Printable View
Yahu orasını biLiyorumda ben hiç anLamazdım motordan faLan :) pek çaLışmadımda zaten dersLere falanda girmedim :D ne biLiyim işte ilk defa bi sınavı ilk seferde kazandım heralde ondan bu mutLuLuk :D
EyvAllah adaş :) mesaj kutuna bak :)
hayırlı olsun tebrikler. :)
Bende anlamazdım ama son yıllarda çıkmış soruları çözeyim diye bir baktım hepsi aynı. :D Ben girdiğimde de aynıları çıktı. :zuhaha
direksiyonda eğitimciyi çay içmeye götürmüştüm :D
Benim direksiyon sınavı felaket komediydi. Yanındaki hocanın ayagında da pedallar varya o idare ediyor zaten sen bir direksiyon çeviriyorsun.
Oturdum arabaya kalkacağım ulen gaza basıyorum gitmiyor araba :D haa dedim hoca tutuyor. Sonra hoca diyorki hadi Emre kalksana. Bende adamın yüzüne bakıyorum çekte ayağını kaldırayım diye. Adam hadisene falan deyince bende jeton düştü meğer araba boştaymış :n:
:D:D öh bide sen o sınavı geçtin ölemi :D
hemde 95'le :zuhaha
Sonra arkada 3 kişi var biri birşey sordu ben döndüm arkamı adamla muhabbet ediyorum ama araba gidiyor. :zuhaha
Bu ne yav yazılar küçülmüş :D
noluyoruz yahu :D
biraz değişiklik olsun hep aynı hep aynı :)
hoş olmuş benim kompleksim yok :D
iyi olmuş abi.
Tebdil-i mekanda ferahlık vardırdan yola çıkarak. :D
Çok güzel olmuş vallahi :D
Vay bir Ajaxlı daha var aramızda. :p
bu yönettigin takım sadece Kulüp TSİ üyeleri için dimi ? :D
hayır herkes için.
Koskocaman kutuyu görmemişim :p
cevap verilmiş ne yazsamki başka. :D
aa bi Ajaxlı daha :D
Vayy be bu uyguLama güzeL oLdu :)
Ankaragücü yokmu hiç :cool:
Bu hasta olmaktan nefret ediyorum yahu pff .Başımın içinde 100 kişi tepiniyo resmen
100 kişi iyi bir rakam ya 1000 olsaydı. Pollyanna misali olmak lazım şu dünyada.
Polyannadan nefret ederim arkadasım hayatımda bu kadar gamsız bi insan daha görmedim
TSI'den güzel bir uygulama. emre abi ajax nasıl takım ? :n: olmadı udinese kariyeri bittiğinde ona geçerim.
Ajax süper bir takım çok keyifli oynaması. İlk sezon şampiyon olup uefayı alabiliyorsun tabii uefada biraz şans yanında olmalı. :D
Gamsız ol uzun yaşa. :D
büyük taktiksel zekândan ajax için taktik bekliyorum abi.
zaten Ajax biraz daha rekabetten uzak kalayım futbolcu bulayım yıldız yapayım taktik geliştireyim bi yandan da avrupada oynayayım dersen süper bi takım :D şahsen öyle yapıyorum
İlk sezon şampiyon olup uefayı aldım bütün takımı sattım :D
ben uefayı aldım sadece Assiatiyi sattım gerisini bedava veriyom alan yok :D