Tek ders sınavları çok ilginç oluyor. Daha kalana rastlamadım. Bu dediğim ders bölüm dersi olsa hayatta yakınmam fakat uyduruktan yök dersi bu yüzden ağrına gidiyor insanın. Allah'tan 1-3-2-4 sistemini kaldırdılar.
Printable View
Tek ders sınavları çok ilginç oluyor. Daha kalana rastlamadım. Bu dediğim ders bölüm dersi olsa hayatta yakınmam fakat uyduruktan yök dersi bu yüzden ağrına gidiyor insanın. Allah'tan 1-3-2-4 sistemini kaldırdılar.
Karşılaştırma zaten. Elma ile armut'u karşılaştırmaya benzer. Türkiye'de maalesef üniversite yok. Celal Şengör YÖK'te bir kurula başkanlık ederken sanırım bir değişiklik talebinde bulunmuş. Prof. olabilmek için uluslararası 10 yayın yapmak şartı koydurmak istemiş. Hocaya verilen cevap manidar.
"O şartı koyarsak Prof. kadrosuna hoca bulamayız. Bırak 10'u biz 1'e razıyız."
Maalesef ilk öğretimden yüksek öğretime durum bu ve gerçekten içler acısı. Hasbelkader hoca olan zat-ı muhteremlerin de kendilerinin yönettiği bir dünyaları var. %79,58'i (küsüratlı (::) ) ego tatmini ile meşguller.
DERS ADI : MAKİNA ELEMANLARI-I GRUP NO : 2
SINIF ORTALAMASI : 11,4 STANDART SAPMA : 16,46
örnek bir baba ders ortalması. Bizim bölümde çan yok ve geçme notu 50 düşünün siz kalan sayısını. Türkiye'de bi çok prof'un doçentin başarısı kendi aralarında zorluklarıyla ölçülüyor. Ne kadar zorluyosa o kadar başarılı anıyor kendini, ama öğrenciler de başka anıyor tabi.. :D
Ben bu yıl 12. sınıf olacağım. 11'de Uğur Dershanesi İncirli şubesine gittim istediğim katkıyı pek alamadım. Beni sıkmazlarsa ben ders çalışmam , şartları ağır bir dershane arıyorum butiklere baktım pek istediğim düzeyde butik bir dershane de yok şimdi Kültür Özel'i düşünüyorum ama öğretmenlerin yeni mezun , vasat olduğunu söylüyorlar bana önerisi olan var mı ?
fem vip iyi diyorlar.
Öncelikle liseden mezun olmuş arkadaşlar üniversite için büyük beklentilere girmeyin :) Hiç bir şey öğretilmeyen ve çoğu dersten geçmiş senenin soruları bulunarak geçilen saçma sapan bir yer üniversite(en azından bizim bölüm böyle). Ha yine de bu yazılanları önemsemeyip kendinizi iyi olacağına inandıracaksınız ama yaşadıkça anlayacaksınız olayı :) Kızların olduğu bölümlere gidin bence en azından ortamınız falan olsun da hayal kırıklığına uğradığınızda ya da sınavlarınız kötü giderse bir teselliniz olsun :D
En nefret ettiğim olay bu dönem gerçekleşiyor. Zaten bayağı kalacağım ders olacakken bildiğim derslerden de hocaların saçma sınav soruları yüzünden kalıyorum. Millet hiç olmayacak bir konuya yükleniyor geçiyor ben ise hepsini öğrenip kalıyorum. Takan biri olsam kafayı yerdim herhalde..
yetenek sizsinizede cikmisti bu arkadas , hollandali 2.ligde veya 1.ligde top oynuyordu diz sakatligindan dolayi futbolu birakmisti , simdide cok guzel bir show-reklam yapmis yasli kiligina girerek. :D
http://www.yenidonem.com/video-galer...igina-girerse/
https://pbs.twimg.com/media/BpnJQqpCQAEiFTg.jpg
Oha İlkay bu göbek nedir laaa. :zuhaha
Ya bu fotoğrafı gördüm bugün ben de twitterda.
Çok enteresan gerçekten. 2-3 ayda futbolcu fiziğinden bu hale gelebilmek için sabah akşam fast food falan yeyip bir gram hareket etmemek lazım. Shop mu diye düşündüm bir ara , imkansız yahu :D
1 aya forma girer ya :)
İlkay oynarken de hafif göbekliydi zaten. Beli kalın bi abimiz aslında, tam bir Türk :zuhaha Uzunca bir süre konuşulmuştu İlkay'ın kiloları sezon başında, oynadıkça toparladı biraz.
Adamın benim kadar göbeği var :zuhaha
Ülkede Türk bayrağını indiriyorlar,kafalarına göre öğretmen kaçırıyorlar,kimsenin buna sesi çıkmıyor.Ne hükümet ses çıkarabiliyor ne gezi tayfası ses çıkarıyor.Herkes halinden memnun herhalde.Askeri bu kadar aciz duruma düşürdüler ya emeği geçenlerin hepsine yazıklar olsun.
Çözüm süreci diye diye ülkenin tapusunu verecekler yakında teröristlere. Zaten bu ülkede ya pkklı olacakmışsın ya da suriyeli..
Adamın kaslarına göbek diyenler utansın. Bildiğin Türk kası işte ne göbeği?
İlkay 1 yıldır sakat ve top oynamıyor o göbek normal :)
Görünen köy kılavuz istemez.
Ergenekon, balyoz davalarının balon olduğu belliydi. Sırf hükümete karşı oldukları için o kadar alakasız insan toplandı. Sindirilmeye çalışıldı. Ordu pasifleştirilmeye çalışıldı ve işte orduyu sindire sindire ülke bu hale getirdiler sağ olsunlar.
Çözüm süreci diye diye, "analar ağlamasın" geyiği ile oslo'da ne tür tavizlerin verildiğini gördük. Hatta bu tavizler ortaya çıkınca hükümet açıklama yapmak yerine "oslo görüşmelerini kim sızdırdı" olayının peşine düştü. Aynı kendi ülkesine füze sallama olayının sızdırılmasına açıklama yapamadıkları gibi. O olayda da "bu kayıtları sızdıranlar vatan hainidir" falan denmişti. Hatta bu forumdaki bazı "her şeyi bilenler" bu olayı da savunmaya çalışmışlardı.
Pısırık bir ordumuz var artık. Analar ağlamasın diye kandırılarak verilen tavizler sayesinde ülke topraklarında olanlar rezalet duruma geldi.
2010 referandurmunda bu adamlara tam yetki verenler utansın. Her şey apaçık ortada olmasına rağmen aptal yerine konmaktan şikayetçi olmayanlar utansın. Dediğim gibi, görünen köy kılavuz istemez.
Ülkede zaten çoğu şeyden mahrum durumdayken olay artık bağımsızlık ve egemenliğimizin aşağılanmasına kadar geldi.
Basiretsiz bir ordu. Basiretsiz bir hükümet. Basiretsiz bir medya.
Ülkede bayrak indiriliyor ve yandaş medyaları bunu bir zahmet sürmanşetten haber yapıyor. Bir tek sabah gazetesi başbakanın yalandan söylediği "hesap verecekler" lafını manşet yapmış.
yav he demekten başka bir şey demek gelmiyor içimden.
Mesela başbakan şu an konuşuyor. Bayrak olayı ile alakalı chp, mhp, hdp, asker'e giydirdi vs. hala "sabrımızın bir sınırı var" diyor yalandan.
Şu an ise havaalanını anlatıyor. Ülkede bayrak indiriliyor ve hala havaalanından bahsedip alkış toplayabilen bir dünya liderimiz var.
Diyorum işte, aptal yerine konmayı kabullenenler varken ve onların gözünde "provake edenler, kan isteyenler" olarak olduğumuz için aman çözüm sürecine zeval gelmesin. aman.
İyice kontrolunu yitirdi bu adam.Hep saçmalıyordu ama artık bir dedigi diger dedigini tutmuyor iyice koptu.Daha dün askere sallayıp durdu o adamı vurmadıkları icin bugunse eger o adamı vursaydık dogu karısacaktı dedi.Hadi cahil insanlar oy veriyor din ayagına filan ama okuyup izleyen insanlar nasıl bunları görüp oy verebiliyor anlamıyorum.
Hayır bir de ülkende bayrağın indiriliyor, vatandaşın kaçırılıyor, yollar kesiliyor sen hala "sabrımızın sınırı var" diyorsun :)
Kaçırılan vatandaşın için "hdp onları getirsin" diyorsun. Bayrak olayı için sağa sola suç atıyorsun.
ve sen dünya liderisin :)
o değil de bayrak olayı yüzünden de mağdur edebiyatı yapmasından korkuyorum. yapar ama. onu da yapar.
Bayrak senin namusundur cocukda olsa kim olsa orda gerekeni yapacaksin...askerde suc yok ona emir verenlerin....
tsk da "o bayrağı indirmeyeceğiz" diyor. bayrak inip, ayaklar altına alınalı 24 saat geçtikten sonra bu açıklamayı yapmaları komik.
ordunun düştüğü hale bak.
Bence hükümetin kurgusu bu bayrak olayı. Bir hiç üsse girecek, bayrak direğine tırmanacak –ki tırmanmadan da aşağıdan kesebilir ipini–, bayrağı indirecek, elini kolunu sallaya sallaya çıkıp gidecek sonra. Hiç mantıklı gelmiyor bana. Bu olay sayesinde şovenist söylemlerle milliyetçi oylar hedefleniyor bence. Dediğim gibi benim düşüncem bunlar, gerçeklik payı yoktur hiç belki. Ki böylesi de diğer türlüsü de çok vahim. Çözüm süreci dediler ama durumu geri dönmesi zor bi noktaya getirdiler. Yakındır bu hükümet kaldıkça Türk–Kürt sivil savaşı. Belki de amaçları budur. Böyle bir durumda hazretlerinin evde zor tuttuğu evciller girmez topa. Daha da açık olmak gerekirse ulusalcı dedikleri kitle ile kürtler birbirine girecek. Bunun da kimin işine yarayacağını çok düşünmek gerekmez. Dün akşam Ankara Konur sokakta fitili ateşlemeye çalıştılar. Oradaydım ve saldıranların AKP mitinginde bozkurt yapanlardan olduğunu düşünüyorum. Zira ülkücüleri, toplu halde saldırdıktan hemen sonra çil yavrusu gibi dağılmayacaklarını bilecek kadar tanıyorum.
Bi arkadaşım yazmıştı Twitter'da
Bayrak indirmek için neden direğe çıkmış ki? Aşağıda ipi var, çekince iniyor. Bunlar bu kafayla bölemezler rahat olun.
:)
Barişta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle hizmet, kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu, Türk sancağinin şanini canimdan aziz bilip icabinda vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatimi feda eyleyeceğime namusum üzerine ant içerim.
Eeee ne oldu şimdi bu yeminlere komutanlar? Yazık, günah size de!
Sitedeki saat 1 saat ileri bende.Hatta 1 saat 5 dakika.Nasıl düzeltebilirim?Ayarlardan Türkiye +3 yaptım ama olmadı.
Yanlız değilsin sunucudan kaynaklı bir durum
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepinize selamlar abilerim, kardeşlerim.
Bir süredir çok pasifim sebebi de annemin ameliyat olması. Böbreklerde taş var diye 4-5 gün ağrısını çekti her dakika hastaneye götürüp durduk, en sonunda taş kırdırma merkezinde taşı kırdırdık ama sorun ciğerlerde imiş.
Ciğerleri su toplamış ve acilen ameliyat olması gerekiyordu. Bağcılar/Medipol hastanesine yatırdık belki bilen vardır. Bağcılarda dandik sokaklardan girip önünüze çıkan inanılmaz lüks bir hastane.
Bu lüks olayını söylememin sebebi kesinlikle parasal bir durum değil.
Oraya yatırdık ve 2 gün sonra ameliyat oldu. Ameliyat 2.5 saat sürdü ve çok başarılı geçti, ameliyattan 3-4 gün sonra da toparladı ve taburcu olacağımız an çektikleri film de içinde hortumu unuttuklarını farkettiler.
İltihap kana karışmadan iltihapı çekmek için kullandıkları hortum kırılmış ve bunlarda unutmuşlar içinde.
Tam toparlandı annem derken tekrar ameliyat oldu ve her şey sil baştan yeniden başladı.
40 dakika süren ameliyatla o parçayı aldılar, getirip bir de utanmadan bize gösterdiler.
3-4 kere taktıkları serumu çıkaramayıp bizden yardım istediler. Dizayn olarak inanılmaz bir hastane ama ne hemşireleri yarar, ne de doktoru.
Şuan eve geldik ve durum olarak çok iyi şükürler olsun ki.
Hastaneye canımızı mı emanet ettik yoksa doktorculuk mu oynadık pek anlayamadık ama ne diyelim sağlıktan gerisi boş..
Geçmiş olsun Cenker,zaten şu ülkede herkes işini layıkıyla yapsa medeni ülkeler seviyesine gelebileceğiz ama tıp bitiren adamdan inşaat işçisine kadar herkes savsaklıyor işini.Çok şükür ki çok önemli bir sıkıntı yaşamamış annen,önemli olan o tabiki.
geçmiş olsun cenker
Gecmis olsun hocam.
Arkadaslar birsey soracagim, bu twitter da birini favlayip hemen geri alma sonrasi karsidaki kisiye bildirim gidiyor mu ? Nolur gitmiyor diyin.
@Cenker; geçmiş olsun kardeşim.
@mwaru; ne kadar geri alsan da beğenmişsin bir kere, gider.