Ön liberolarda bir alışkanlık olmaya başladı bu hocaları ile beraber gezmek. Örnekler;
Ayman - Ziya Doğan
Mehmet Nas - Mesut Bakkal
Fahri Tatan - Rıza Çalımbay
:n: Mascherano'da katılsın tam olsun. :n:
Printable View
Gönlünde Inter var
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...o_05.widec.jpg
Liverpool'un Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano, kulüpten ayrılmak istediğini açıkladı. Mascherano, Kırmızılar’daki görevine son verilen Rafa Benitez'in muhtemel yeni adresi Inter'e transfer olmak istiyor.
Arjantin Milli Takımı'nın dünya kupasındaki en önemli kozlarından Javier Mascherano, Liverpool'daki görevi son bulan Rafael Benitez'i, Jose Mourinho'nun yerine Inter'in başına geçmeye en uygun aday olarak gösterdi. İspanyol çalıştırıcının karizması, çalışma etiği ve kazanma hırsına dikkat çeken Mascherano, “Inter'de Jose Mourinho'nun boşluğunu ancak Benitez doldurabilir” ifadelerini kullandı.
Benitez'in takımını bir orkestra şefi gibi yönettiğini vurgulayan Mascherano, transferin gerçekleşmesi halinde, kendisinin de Inter'e transfer olabileceğini söyledi. 25 yaşındaki yıldız futbolcu, “Inter'e giderse Benıtez'i takip eder miyim? Henüz bilmiyorum. Ama neden olmasın” diye konuştu.
Liverpool'da 6 sezon görev yapan Benitez, Kırmızılar’a 1 kez Şampiyonlar Ligi, bir kez de İngiltere Federasyon Kupası’nı getirmişti. Buna karşın 1991 yılından bu yana Premıer Lig'de şampiyonluğu bulunmayan Liverpool, Benıtez yönetiminde de bu amacına ulaşmayı başaramamıştı.
Barcelona Yaya Toure'nin yerine düşünebilir Mascherano'yu.
Moratti açıkladı; Rafael Benitez İnter'de.
Real'de ilgilenmiyormuydu Javier ile?
Zannetmem Benitez Onu Yanına Çeker:D Adet Yerini Bulsun:p Eski Köye Yeni Adet mi Getiriyorsunuz Real Nerden Çıktı:n:
İşte Mourinho'nun halefi!
Inter, Real Madrid'e giden teknik direktörü Jose Mourinho'nun yerine Liverpool'dan ayrılan Rafael Benitez'i getirmek üzere... İtalyan şampiyonun başkanı Massimo Moratti, İspanyol teknik adamla anlaştıklarını açıkladı.
Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulunan Moratti, "Benitez gerçekten çok yetenekli bir teknik adam. Önümüzdeki günlerde bu iş kesinleşecektir." dedi.
Benitez'in Mourinho'nun boşluğunu dolduracağına inandığını belirten Moratti, "O, Mourinho'yu 5 defa mağlup etti. Avrupa'da başarılar kazanamaya devam etmek istiyoruz ve Benitez uluslararası arenada bir çok başarı kazanmış bir teknik adam" diye görüş belirtti.
(Ligtv.com.tr)
Benitez terfi aldı valla . Liverpool'u nerede bıraktı Inter'i nereden aldı
Aslına bakarsak Rafael Benitez başarılı olacağına inandığım teknik adamlardan bir tanesi. Fakat, Benitez'in İnter'e yakışmayacağını düşünüyorum. Kendisinin daha oturaklı ve uzun yıllar hizmet edebileceği bir kulüp seçmesi, onun kariyeri açısından iyi bir sonuç olabilir. Ama yine de başarılı olacağına inanıyorum.
Benitez daha önce yaptıklarıyla rüştünü ispat etmiş bir hoca ancak Liverpool ile son dönemlerdeki performansı akıllarda soru işaretlerine neden oldu.İnter bu soru işaretlerini kaldırabilmek için iyi bir fırsat.Kariyerinde tekrar yükselişe geçmesi çok zor değil.
Roma 'İmparator'una kavuşuyor
Serie A'da sezonu ikinci sırada tamamlayan Roma, yeni sezonun ilk transferi olacak Brezilyalı golcü futbolcu Adriano ile buluşmaya hazırlanıyor. İtalya'ya gitmek üzere Rio de Jenario'ya gelen Adriano, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, heyecanını gizleyemediği belirtildi. ''Totti ile oynamak istiyor musun'' diye sorulan golcü futbolcu, ''Evet, Totti ile birlikte oynamayı çok isterim'' yanıtını verdi. Adriano'nun yarın İtalya'nın başkenti Roma'da olması ve Roma Başkanı Rosella Sensi ile bir görüşme yapması bekleniyor.
LigTv
Fiorentina bonservisine ortak olduğu Udineseli oyuncu Gaetano D’Agostino’yu kadrosuna kattı.
Kötü bir sezon geçiren ve toparlanma sürecine girmek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fiorentina yönetimi, bonservisinin bir kısmına sahip olduğu Udineseli oyuncu Gaetano D’Agostino’yu renklerine bağladı.
Resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla transferi doğrulayan yönetim, 28 yaşındaki oyuncu için Udinese’ye 9 milyon avro ödeyecek.
Bir süredir Juventus’un transfer listesinde olan D’Agostino, Çarşamba günü yapılacak imza töreniyle basına tanıtılacak.
Bu oyuncuya Juventus 15 milyon €'lik teklif verip reddedilmemiş miydi ?
Çok yerinde adamlar alıyo Fiorentina.
başarılı transfer
Bence çok ters bir yere gidiyor Benitez saçmalarsa şaşırmamak gerekir..
İyi transfer Fiorentina adına...
İtalyan ve Sırp medyasında çıkan haberlere göre Krasic Juventus ile imzaya yakın.
Milan Cagliari'nin hocası Allegri'yi takımın başına getiriyor.
Inter Benitez ile anlaştı.
Siena'dan Maccarone Palermo'ya gidebilir.
Bülent Timurlenk'in twitter'ından;
Pek yakinda: Adriano Roma ya, Toni Genoa'ya, Krasic Juventus'a.
Adriano Roma`ya
Toni Genoa`ya gitti zaten.
Krasic kaLmış sadece.
Krasic: "Bir an önce Juventus'a gitmek istiyorum"
CSKA ile Juventus kulüplerinin anlaşmak üzere oldukları konuşuluyor.
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/99400/99450_news.jpg
Uzun süredir Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan CSKA Moskova'nın yıldızı Milos Krasic, Rusya'dan ayrılarak Juventus'a transfer olmak istediğini söyledi.
Şu an itibariyle kulüp yönetimiyle görüşen Krasic'in menajerinin transferdeki pürüzleri kaldırmaya çalıştığı ve bu transferin en kısa süre içerisinde gerçekleşeceği öğrenildi.
Transferiyle ilgili olarak Sportal.rs adlı siteye açıklamalarda bulunan Sırp futbolcu, "İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğünü biliyorum. Umarım en kısa zamanda bu transfer gerçekleşir. CSKA bonservis bedeli belirlemiş ve bunun üzerinde görüşmeler devam ediyormuş. Juventus, İtalya'nın en büyük kulüplerinden biri. Açıkçası benim kariyerim için orada oynamak çok önemli. Luigi Del Neri ile birlikte çalışmak ve onun 4-4-2 taktiğinde görev almayı çok isterim" şeklinde konuştu.
Bir süredir Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Krasic'in bu açıklamaları sarı lacivertlileri oldukça üzecek gibi gözüküyor.
Benitez yarın Inter'de!
Inter başkanı Moratti, resmi sözleşmenin yarın imzalanacağını belirtti.
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/99600/99689_news.jpg
Inter Başkanı Massimo Moratti, Liverpool ile yollarını ayıran Rafael Benitez'in yarın resmen Milano ekibinin başına geçeceğini söyledi.
Geçtiğimiz hafta İngiliz ekibiyle karşılıklı olarak sözleşmesini fesh eden İspanyol teknik adamın adı, Jose Mourinho'nun ayrılmasının ardından Inter ile sık sık anılmaya başlanmıştı.
Konuyla ilgili olak SkySport24'e konuşan Moratti, "Yarın resmi sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz. Elimizden geldiğince çabuk ve doğru bir isimle anlaştığımızı düşünüyorum" dedi.
Rafael Benitez'in Inter ile üç senelik sözleşme imzalayacağı öğrenilirken, İspanyol teknik adam senelik 6 milyon avro alacak.
Juve'nin ilk transferi Pepe
Udinese'nin İtalyan kanat oyuncusu Simone Pepe, Juventus'ta sağlık kontrolünden geçti. Güney Afrika'ya uçarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pepe, ''Juventus'un formasını giymeye hazırım. Şimdilik imzayı ne zaman atacağımı bilmiyorum. Dünya Kupası'ndan sonra bakacağız'' dedi. Serie A'da sezonu 7. sırada tamamlayan Juventus'un transer listesinde, CSKA Moskova'nın Sırp futbolcusu Milos Krasiç'in de adı geçiyor.
LigTv
Pepe ile Krasic aynı yolun yolcuları. :D İkiside sağ açık. Krasic oynamayacağı bir kulübe gitmez bence...
Ne diyelim hayırlısı olsun...
Pepe Juventus`un aradığı, Camoranesi`nin yaptıkLarını yapacak bir adam değiL.
Abi zaten yeni Camoranesi bulmaları imkansız..
Pepe transferi vasat transfer " bence " çok başarılı olacağını düşünmüyorum.
Juve böyle giderse eski günlerini daha çok özletir.