Biraz güncellğini kaybetti ama dün Melih Gökçek'in hesabını kaybetmesi, yazdıkları yaptıkları muazzamdı. Sanırım Twitter tarihinin en büyük goygoyu yaşandı. Arkadaş bu adam hangi ara belediye işleriyle uğraşıyor, çok merak ediyorum.
Printable View
Biraz güncellğini kaybetti ama dün Melih Gökçek'in hesabını kaybetmesi, yazdıkları yaptıkları muazzamdı. Sanırım Twitter tarihinin en büyük goygoyu yaşandı. Arkadaş bu adam hangi ara belediye işleriyle uğraşıyor, çok merak ediyorum.
Adam twitter'ı memleket meselesi haline getirdi. :D Odun Herif'te az değil he sağlam eğlendi. :zuhaha
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız ?
Hastalanmaya calisiyorum Murat, sen nasilsin?
Geçmiş olsun o zaman :)
Yöneticiler mi yığılmış buraya.
İşiniz gücünüz yokmu gidin görev yapın :p
Biriside Ralph adam gitmiş grup kurmuş konserler veriyor şarkıcı olmuş o da burada :p
Eyvallah Murat.
Staj normal, hatta izin bile verdiler, eve gidiyorum su an. Havalar tam ergen kiz modunda. Bir oyle, bir boyle... Olan bize oluyor.
Bende çalışıyorum ama benimki garsonluk.
En ufak bir fırsatta eve kaçıyorum, Allah'a şükür ki evim çok yakın. :icon_biggrin:
Burada Forum Dışında Başka İşlerle Uğraşanlara Ceza Vermek Lazım. Kamuda Nasıl Özel İş (Ticari Maksatla İş) Yapmak Yasaksa Burada da Olmalı :cool: Foruma Daha Çok Zaman Ayırılmalı :)
Ben Hariç Patronum Sonuçta (:
Ooo burda herkes yetkili bi abiye benziyor.
Bu ara forumlarda "..... Yardım ...... Tavsiye" konuları ne de çok arttı adam lavaboya gitse hangi lavabo daha uygun diye konu açacak forumlarda tamam araştırıyorsun da az oku ipin ucu iyice kaçtı
Koca gün arabada direksiyon sallıyordum 2 haftadır iş yok paralar gidiyor parasız izne çıktık şurda 2 ay sonra askere gidecez bu yaşta nakit sıkıntısı yaşıyoz :n:
Selamun Aleykum ahali.
Bir sorum olacaktı ; en düşük hesap işletim ücreti alan banka hangşsi bir fikri olan var mı ?
Garanti işi soygunculuğa vurmuş senede 2 defa 59ar liradan 120 liraya yakın para kesiyor.
Bunun dışında bildiğiniz ?
Öğrenci, asker ya da maaş hesabı açtırmadığın sürece hemen hemen bütün bankalar alıyor diye biliyorum. Bu dertten kurtulmak için illaki otomatik fatura talimatı vermek gerekiyor.
Kuveyt Türk'te ne hesap işletim ücreti,ne havale ücreti,ne eft ücreti hiç bir şey almıyorlar.Tek bir sıkıntısı var.Atm'leri diğer bankalar kadar yaygın değil.
Enpara kullanabilirsiniz. Hesap işletim ücreti yok, fatura ödemelerinden falan da ücret kesmiyor, EFT ücreti yok vs. vs. Masraf 0. Şubede işiniz yok ama, verecekleri kartla sadece bankamatik ve internetten işlemlerinizi halledebilirsiniz. Kendi sitelerinde detaylı bilgi var.
ölmek uyumak sadece...
şekspir
Dünyanın, özellikle ülkelerin bölge bölge siyasi tarihine ilgi duyan varsa aşağıdaki adres fena. Bilenleriniz vardır belki. Ben birkaç ay önce keşfedebildim.
http://www.worldstatesmen.org/
eee yok mu yaz okuluna kalanınız ? :)
Arkadaşlar aranızda daha önce Teknosa'dan teknokredi kullanan oldu mu ?
Hayırlı Ramazanlar gençler
Hayırlı sahurlar. Allah tuttuğumuz orucu kabul etsin.
Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun arkadaşlar, Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin.
Merhabalar, insan güne fm08 ile başlamayı ancak bu kadar özleyebilir herhalde :)
Yine Bir Ramazan Ayında İlk Başlangıçlar Yapıldı ve Yapılmak Üzere Herkese Hayırlı İftarlar Allah Gönlünüze Göre Versin
Ankara'nın mevsimi Muson mevsimimiydi ? Bu nasıl yağmur arkadaş,nasıl yağıyor yahu aman aman.
Yahu daha ne istiyorsun Antalya'da yola yumurta kırıyor adamlar o derece yanıyor oralar. :D Şanlıurfa'da 50 dereceyi görmüş. Şanlısın yani. :D
Sıkıntı yağmur değil aslında abi :D Çok fazla şimşek çakıyor :D
Eridik, bittik arkadaş. Yaz gelsin diyoruz tamam da, gelince de fena geliyor yahu. Kışın yaz gelsin, yazın kış gelsin. Zaten bahar kavramı kalmadı. Mevsimler de kutuplaştı aralarında iyice. Ya yaz yaşanıyor ya da kış.
Ege ve Akdeniz'de otelsiz, tail köyüsüz sahil kalmayınca o tarafa yönelecek açgözlüler. Bugün de Adrasan'da 50 dönüme yakın yer yanmış. Yakılmış demek daha doğru olur bence.
Cümleten selamlar. Herhalde 2-3 sene olmuştur foruma girmeyeli. Aklıma esti bir gireyim ne var ne yok bakayım dedim. Sanki Türkiye'den Almanya'ya gidip, yıllar sonra eski köyüne bakmaya gelmiş gurbetçi gibi oldum. :} Kullanıcı isimleri falan çok değişmemiştir inşallah.
Captan Tsubasa Dönmüş :D Hoşgelmiş Sefa Gelmiş :D
Hoşbulduk Mehmet abi. Nasılsın ? :)