Sen al bi kazık yersen bize söyleme yemezsen ver bizde faydanalım :n:
Printable View
Bir de acı kahve söyleyim mi? :icon_biggrin:
Kazıklanacak olsak kapıda ödeme seçeneği de var, para ödemeden yapıyorsun yani işlemleri. Bu durumda nasıl kazık yiyebilirsin ki? :) İşlemi yaptıktan sonra onların seni telefonla aramaları, onu da geçtim bilgilerine ulaşacak olmaları var diğer tarafta da. Vallahi bilemedim. :) En iyisi hiç bulaşmamak. 69 TL.'lik formadan da hayır gelmez zaten. 130 TL'yi verir, Kartal Yuvası'ndan istediğim bir formayı hem üzerime deneyerek alırım hem de kulübüme kazandırmış olurum. Böylesi daha iyi sanırım. :)
Yarı yarıya fark var üstad bea bırak kulüp 130 liradan ölmez :D
Siteyi atar mısın bana :D
Üstte yazmıştım zaten, bir daha yazayım: http://taraftarkampanya.com/
İnşallah, adminler reklam yapıyoruz diye bizi forumdan önce hüpletip sonra gümletmezler. :D
Bizim takımın yok ki işime yaramaz :D 130'u ver hocam sen takımına destek çık beğenmedim şimdi bu siteyi :D
Türkiye forması al sen de, maksat ayağın alışsın. :icon_smile:
Ben de vazgeçtim ya! Forma, isim, numara, kargo hepsi 69 TL. Orijinal formanın sadece kendisi 130 TL. Güven olmaz o yüzden, boşver!
Valla baskıda çalıştığım için bu tarz şeylere inanmıyorum biz ne Adidaslar nike ları cillop gibi yapardık :D
Türkiye formam var yeni ^^
İnstagramda moda oldu bu tür şeyler.newseasonjersey diye bi kullanıcı var adam yurtdışındaki takımların formalarını veriyor 69tlye bizim arkadaş aldı hiçbir fark yok dedi.BVB,ManU hepsi var valla :D
Kapıda ödeme seçeneği yanıltmasın ama sizleri, kapıda ödüyorsun evet ama kargo parayı almadan size teslim etmiyor, önce parayı veriyorsun, sonra kargonu alıp açıyorsun, ola ki beğenmedin o anda kargodan paranı geri alıp al bunu diyemiyorsun, iade şartları farklı, okumak lazım alınan yerden.
Gelmedi, herhal meşguldü, kısmet iyi sinerji yaratamadık demek ki...
Haa elele tutuştunuz yani.
Yok işte tutuşamadık, orasu eksik kalmış haa...
O olay 3 kişiyken yapılmıyo muydu ya.Biz 2 kişiyiz diye olmamıştır :icon_confused:
Şartlara göre 3.olurum :D
Hayalimdeki lider profilinin tam karşılığı, büyük başgan :zuhaha
http://i.imgur.com/yp5R0Wh.png
Korkunc..
Tana Toraja'da kara büyü ile uyandırılan bir kadın cesedi, bakımı yapılıp tekrar mezara konulacak.. (Endonezya)
https://pbs.twimg.com/media/BwNuvEKIAAAoj2x.jpg
Nasıl oluyor bu ? açıklayın bana abi :/
Bence gerçek bir olay
Guldurduysek sıkıntı yok. Ama araştırdım videosunu da izledim olay gerçek 3 yılda bir mezardan çıkarıp kıyafetlerini değiştiriyorlarmış
Yahu çıkarıp değiştirmek ayrı diriltti demek ayrı.
Diriltmek lafının anlamını bilen herkes aradaki farkı anlar. Diriltmek nedir beyler allah aşkına?
Cok hassas konular bunlar.Belli olmuyor yani.Buyu diye bir sey var.
Ama gelgelelim diriltmeye ben de inanmadim.
büyü diye bir şey var ama ölüleri yalnızca Allah diriltir
bu olayı bilmiyorum belki komadaydı belki gerçekten ölmemiştir
Cahilliğime verin yanmıştır belki uydurmuşlardır
Endonezyali arkadasima Facebook`tan sordum, o yeri bildigini, 1 yil once orada bulundugunu soyledi.Ayrica ``kendi gozlerimle gormedigim ve tecrube etmedigim icin inanmiyorum.Ama bolge halki hala bunlara inaniyor ve bu rituelleri yapiyorlar.Artik bu bir sir degil.Baska yerlerden gelen bir cok insan bunu goruyor.`` dedi...
Ben işin dinsel boyutunda değilim.
Neresinden bakarsan bak ''Diriltme'' lafı havada balon kalır. Böyle bir olay olsa zaten ölümsüzlüğün bir bakıma demosunu bulmuş olur insanlar.
Bana aşırı saçma geliyor bu olay. Bak sitede okuduğum ''mezardan çıkarıp kıyafetlerini değiştiriyorlar'' bu lafta bir şey yok. Bu onların gelenek gibi bir huyu olabilir ama ''diriltiyolar'' lafı çok ağır.
Bu laf tamamen balon. Büyü diye bir olay yok demiyorum bana göre de vardır ama bu büyü ile de bana göre imkansız.
Boş verin bunları genşler dirilende ölüyor dirilmeyende :schaf:
İnsan gercekten hayret ediyor :p
O degil, kadincagizi da rahat uyutmuyorlar.
Buna ne diyeceksiniz. :D Videoda ceset var haberiniz olsun midesi kaldırmayan bakmasın.Nasıl kekliyorlar milleti şaka gibi izleyenlerin %75i de begenmis.
http://www.youtube.com/watch?v=H48c7...has_verified=1
Heralde bu kadar manyakca materyal sadece bu forumda var. Ne psikopatsiniz olm siz :) yok ruyalaniyorlar yok oluyu diriltiyorlar ne ayaksiniz olm siz la :)
Forum bu konuda çizgisini kaybetmiyor hiç. :D
İnternet üzeri izlenen tivibu üyeliği olan varsa bana ödünç versin ya? :icon_biggrin: