tabii siz romagnoli yi bilmiyonuz la adam sayesinde lazio ile inter e rahat 3-1 yendim lazio yu onun sayesinde(asist we golleriyle) lazio yu 10. culuktan aldım takımı su anda 3. lük için milan la kapışıyom
Printable View
tabii siz romagnoli yi bilmiyonuz la adam sayesinde lazio ile inter e rahat 3-1 yendim lazio yu onun sayesinde(asist we golleriyle) lazio yu 10. culuktan aldım takımı su anda 3. lük için milan la kapışıyom
michael ballack,javier mascherano,xabi alonso oyunda bildigim ve gördügüm en ii playmaker lar özellikle alonso
dediğin adamlar biraz daha defansif ve playmaker oyuncusuna yardımcı oyuncular gibi sanki....Quote:
Originally Posted by celepao
baptista-lampard
tabikide ispanyol silva bende 23 yasında ronaldinhodan daha iyi
Steven Batan isveçli yenı buldum 55 k ıle aldım suan 25 yasında degerı 25 m oldu tansıye ederım
Arkadaşlar sol kanatta kimi oynatacağıma bi türlü karar veremedim.Hepsi de formayı kapmak için deli gibi oynuyo.
Hasan Şaş,Sezer Öztürk,Yasin Karaca,Denilson,De Rossi,Emre belözoğlu
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
emre veya de rosssi de bazılarını gönder adamın kafası karısıo :D
De rOssi tabi be
sorduğun kabahat de rossi tabiki
Aimar-Rafael Van der Vaart..
de rossi en iyisi
sarki mevkisi DM 18 yasında mükemmel oynuo tebi Orlando piratesten Mokoena ile Pablo Vitti var
fatih sen 25 yaşında(sanırsam) çok iyi bir forvet süper hatta
Evet beyler yeni macerama başlamadan önce sizlere danışmam gereken çoook önemli Hususlar var
İngiltere liginin dibinden başlayıp yükselmek yükselmeek ve yükselmeeeek istiyorum.
Bunun için hangi takımı alacağımı sormayacağım çünkü hangisini alsam da para vermiyor (:
Ama sizlerden ucuz oyuncular istiyorum. Yani tavsiyeleriniz...,,
Bu işleri bilen diplerden takım aLıp çıkarmış olanlar elbette var..
Acaba hangi oyuncular benim işimi görür??
Zaten ilk takımın başına geçtiğimde fazla oyuncu alamam parasızlıktan dolayı :)
Ama bir iki tane genç-ihtiyar ne bulursam transfere çalışaccağım ..
Satıp savıp birşeyler yapacağız artık ;)
İnşallah yardımcı olursunuz ....
Şimdiden teşekkürler..
NOT: Takımı neye göre seçeceksin? derseniz ==>> İsmini beğendiğim bir takım alacağım :)
ben yeni nuneaton ile başladım.balance'ı en yüksek takım.Toplam olarak 200k balance'ları var.Bence sen de bir bak.
Scott Gibbons
steve Dixon
Matt jones
kendini geliştirebilecek bedava oyuncular hepsi.
balance ne oluyoQuote:
Originally Posted by Silent Island
Ben Newport County i al derim çok genç bir kadrosu var
Kadroda Sam O'sullivan, Dale Evans, Dale Clarke gibi güzel adamlar var
Bakiye Denge anlamında...Quote:
Originally Posted by ulumemo295
Kesinlikle aynı fikirdeyim...
Quote:
Originally Posted by akrepveumut
arkadaşlar 10 milyon sterline uygun ii bi defansın göbeğine oyuncu sölerseniz çok sevinirim...
roque junior,edcarlos,nicolas burdisso
tam senlik bir oyuncu Vİncent Kompany oyun başında 19 yaşında.Ben portsmouth'a getirdim.5 aydır ayın oyuncusu ödülünü kimseye bırakmıyor.
vincent kompany, gladstone, leandro castan
10 milyon sterline mükemmel defans adamları alabilirsin
Huth'un fiyatını bilmiyorum ama bir bak istersen...Kompany , VanDen Borre , Billy Jones , Gioda , Gonzalo(Emin Değilim Fiyatından).....
Kompany den iyisi yok:)
abi sen bi juan a bak süper defans ayrıca 7 milyon sterline alabilirsin
gLadstone,gioda,kompany
we at.madridde bnm oyuncum war adı pabLo super oynuo kacırma bence yasıda genc
pablo da ii zaten ispanya milli takımında da oynadı ve fm'de de gayet ii yapmıslarQuote:
Originally Posted by Atakan38
Kompany yi al büyük katkı sağlar Anderlecht te oynuyo sanırsam