güzel paylaşım saol..:D :DQuote:
Originally Posted by piton89
Printable View
güzel paylaşım saol..:D :DQuote:
Originally Posted by piton89
arkadaşlar tekrar merhaba bjk ile 3.sezonu bitirdim 4. sezona başlıayacam kalemde volkan babacan ve polat keser var ikiside milli takıma çağırıldı 3. kalecim yıldırım diye bir çocuk 16 yaşında mecburen 6 hafta bu çocukla oynadım diğer kaleciler under-21 milli takımında hadi tamam idare ederim dedim takım yine yürüdü şampiyonlar ligine kaldım ordada iyi gittim ligde oldu 10 hafta bir maç eksikle 2.yim yalnız sinirimi bozan bir şey var polat keser adlı kalecim bir geçen sene harikalar yarattı adam özellikler çostu adam milli takım kampından bir geldi özellikler yerlerde 4 haftadır antremanda adamın özellikler bir türlü eski haline gelmiyor bu neden olabilir ve bu adam eski haline nasıl gelir önerileriniz ve yardımlarınızı bekliyorum
ellerine sağlık da kardeş başlık biraz acayip geldi
Kardeş tam biliemicem ama antrenmandan olabilir.Benim adamlarım da gidiyo milli takıma ama özellikleri düşmüyo
liste güzel olmuş. Ayrıca Babam FM nin F'sinin ne anlama geldiğini bilmiyo bırak shortlisti :D:D
paylaşımın güzel
gökhan ünalı al
emeğine sağlık
necati ateş ,sinan kaloğlu
bende iki tane ekiyeyim. Sergey Kisliy 17 yaşında inanılmaz hızlı gelişiyo 20 yaşlarında henryden üstün olabilicek düzeye geliyo. Costil kaleci 17 yaşında. bu da 19-20 yaşlarında rakip takımı adeta çıldırtır. Gol yemek kitabında yazmıyo desem yeridir. Bi sezonda sadece 12 gol yedi. Aslında rekor gibi bişey. St. etienne'ye almıştım.
eyvallah kardeş bunlara bakıcam ;)
eline sağlık güzel paylasım
Başlıkla ilgili tartışma mesajları silinmiştir.
Tartışma devam ederse konuyu kapatırım.
bak iş yükünü konrtol et aga eğer iş yükü ağırsa onu biraz ortaya normale çek sonra adamı maçlarda oynat sürekli geri gelir güçleri bence bende beşiktaşta oynuorum polat keser ve espen kalecilerim kolay gele :D
haluk türkeri/gökhan ünal derim ;)
Arkadaşlar ben FM Scout'tan arattım. C.A 0 yaptım P.A en az 190 dedim.Bir sürü ünlü adam çıktı sadece bu adamı duymamıştım.İtalyan Parma'da oynuyor.Ama c.a sı 102 idi.Siz bu adamı hiç oynattınız mı veya tanıyormusunuz........
FILIPPO MATTIUZZOhttp://img323.imageshack.us/img323/4...uzzonl6.th.jpg
ben ilk defa duyuyorum kardeş bu adamı :D:D:D
1 konuyu bir tane açman yeterli
2 adamı duymamıştım
3 ama potansiyeli yüksekse korkmadan alabilirsin .
Diğer konu silinmiştir. Ayrıca böyle konuları sabit oyuncu önerme başlığına yazarsanız forum düzeni açısından daha iyi olur.
Konu taşınmıştır....
sao paolo dan ale adam otunun en ii dmc si bi de forvet olarak pablo vitti defansın soluna malik fathi adam hemde turk vatandası
evet arkadaslar süper bi genc defans tanınan bi oyuncu gabriel tamas
fizikse teknik ve zihinsel özellikleri süper bir rumen oyuncu
resim asagıda
http://img324.imageshack.us/img324/5030/tmasif0.jpg
WAi be Bu Adam Bi Ara GS De oynamı$tı ÖzellikLer full+full qüseL Oyuncu Saolasın Karde$ Denemek LazIm..
eywallah paylasmak için burdayız
Güzel oyuncu kardeş teşekkürler
nengomashe -zimbabwe ülkesi.çok kaliteli bir DM.değeri 500 $ tavsiye ederim.
biz bu adamı niye sattık ki:D özellikler uçmuş yaw geri almalı bunu..
Azar KaradaŞ
necati'yi al bence. Ozgurcan'i da almayi dene super bir gol makinesi oluyor ilerde:D
serkan gedik
abicim giriyosanız yorum yapın iyimi kötümü diye :D
boyle bi liste cooooook goruldu cok
yinemi sen ya kop git be kardeşim senin listen bu bak aşağıya yazıyorum
ronaldinho,lampard,gerrard,drogba,pirlo,kaka,shevc henko bak bunlar senin için hadi yine iyisin kereta :DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
arkadaşım aldırma sen arkadaş FM yi yalamış yutmuş heralde ondan böle yapıyo:D
emeğine ellerine sağlık..
eline saglık kardes baya bi ugras mıssın saol...
efet süper adam
:) Defans=vİncent Kompany,pİeter Collen,zonneweld,iraola Orta Saha=rİcardİnho,zvonİmİr VukİÇ,fernandao,tcho Forvet=zİgİÇ,kerlon,luİzİnho,alex Ambrossİnİ,falcao,pedro Junİor Şİmdİden Yorumlar İÇİn TeŞekkÜr Edİyorum Herkese Bol Fm Lİ GÜnler Umarim Yararim DokunmuŞtur:)
bunları hepsi biliniyor ama yine de teşekkürler
hiç bi yararın dokunmadı kardeş 10 tane oyuncu yazmışsın benim listeme bak 75 kişi var ;) ama yinede düşünmüşsün sağol bide bunların çoğunu herkes biliyor zaten :D
iraola, pieter kollen, fernandao, tcho, luizinho, alex ambrossini ve pedro junior u herkes bilmeyebilir
işe yarar ya oyuna yeni başlayanlar için( ben) güzel bi kadro