Kesin bir şey söylemiyim ama gelirim ben yüksek ihtimalle :) tabi nerde ve kaçta olacağına da bağlı :D
Printable View
Kesin bir şey söylemiyim ama gelirim ben yüksek ihtimalle :) tabi nerde ve kaçta olacağına da bağlı :D
Ataköy'de olur yine.
oğuz'a msnde ayarlayın gelirim diyerek verdiğim ümidi işim var gelemiyorum diyerek geri alıyorum.
Serhat bey işinizi alınız ve gidiniz.
Heyt be şu hâle bak.
haydi bir maç düzenleyin de maç yapalım.
Bu İstanbul buluşmalarını kim organize ediyosa onu Ankara'ya transfer etmek istiyoruz, kaç paraysa verecez, yeterki bizide organize etsin..
Yok arkadaş, bi halısahayı almaya gidecek adam bulamadık. Kesinlikle organizatör lazım. 8-9 mu 9-10 mu karar veremedik.
Ankara bile buluştu İstanbul 2 kez üst üste organize oLamadıı :n::n:
Serkan millet buluşma istiyor. Senle yarın bi kahvaltı yapalım. Resim falanda çekeriz koyarız buraya hevesleri geçer. :D
İstanbul organize olmaya çalışmıyor en azından benim işlerim yoğun vaktim kalmıyor, başkasına emanet edince gördük durumu.
Şu vizeleri bir atlatalım bakarız.
Şu askerlik bitsin.... :)
bitmedi mi vizeleriniz,askerliğiniz :)
ayın 18'ine 19'una felan maç organize edinde oynayalım.
Donalım sonra :D
Ben maç organizasyonuna girişmem, okula zor uğruyorum bir de halı saha için mi gideyim oralara.
Maç dışında her şeye tamamım.
naz yapmayın be.
Sen de mi Brütüs etkisi yaratacak Serkan ama maç olayı zor aga.Organize etmesi zor,heleki soğukların başladığı şu sıralar.Geriye bir tek seçenek kalıyor o zaman.:icon_biggrin:
hava soğuk yav maç yapılır mı bu havada :n::n:
biz kiiii karda maç yapmış. gaza gelirseniz.
PES 2011 :icon_cool:
Pes mi ? :icon_eek: Ondan sonra da resmi yemek yeme yerimize gideriz.:icon_smile:
pizza hut turksportal istanbul buluşmasını sunar.
21.yüzyılın İstanbul'unda hala pes oynayalım diyenler var.Pessssssss vallahi.
:icon_biggrin:
bizim maça gidelim :) ordan da yimek yeriz:) ha şemsi, ha oğuz,:D
Buluşmayı sabote edeceğim.
Abi sen gel de sabote olsun yeter :)
saat uygun zamanıma denk gelirse, hava güzel olursa, avrupa yakasında olursa ben de gelebilirim belki.