Öyle veya böyle bir Fenerbahçe'li olarak bu transfere sevindim ki bu durumda Krasiç transferi kapanmıştır Juve için.
Printable View
Öyle veya böyle bir Fenerbahçe'li olarak bu transfere sevindim ki bu durumda Krasiç transferi kapanmıştır Juve için.
Serie A'yı geçen sezon FC Inter'in ardından ikinci sırada tamamlayan ve gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen AS Roma, Brezilyalı yıldız golcü Adriano'ya resmi imzayı attırarak, sezonun ikinci transferini gerçekleştirdi.
AS Roma'nın eski FC Interli futbolcu Adriano ile seneliği 5 milyon avro olmak koşuluyla 3 yıllık anlaşma yaptığı bildirildi.
İmza töreninin ardından duygularını ifade eden Adriano, ''Bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Umarım her şey yolunda gider. Buradayım çünkü ne yapabileceğimi göstermek istiyorum. Söz vermek hoşuma gitmiyor, ama sahada ne yapmam gerektiğinin farkındayım. Size her şey yolunda gidecek diyorum'' dedi.
Adriano'nun ardından konuşan AS Roma Başkanı Rosella Sensi de ''Bu anlaşmadan dolayı ben de çok mutluyum. Taraftarımız sürekli beni arıyor. Hepsine teşekkür etmek durumundayım. Umuyoruz ki, bundan sonra her şey daha güzel olacak'' ifadelerini kullandı. Dün sabah sağlık kontrolünden geçirilen Brezilyalı golcünün yarın TSİ 18.00'de Roma'daki Flaminio Stadı'nda taraftarlarla buluşacağı duyuruldu.
09.06.2010Kaynak : AA
Totti'yi bile yıllık ücretinden dolayı eleştiren taraftar acaba Adriano'ya ne diyecek? Şahsen merak içindeyim. :)
Foto falan yokmu yav :D Adriano bence şhow yapar bu sezon..Onu yeniden Avrupa'da izlemek çok güzel olacak..
göbeğe bak hey maşallah.
adriano yine kilo almis bir ara vermisti kilolari :)
Bedeli 10 milyon € 4 taksitle.
http://www.juventus.com/site/filesit...elli_cover.jpg
Adriano o kilolarla oynucaksa bende oynarım adrionadan biraz zayıfım :n:
Ben ondan dahada kiloluyumdur ama boyum uzun olunca kilo göstermiyor :D :D beni alsınlar süper amc oynarım :D
Krasiç Juve'ye doğru!
Juventus, adı Fenerbahçe ile de anılan Sırp futbolcu Milos Krasiç'in transferini bitirmek üzere...
İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport'ta yer alan haberde, Milos Krasiç'in menajeri, Juventus ve CSKA Moskova Kulübü yetkililerinin dün bütün gün bu transfer konusunda çalıştıkları belirtildi. Dün yapılan görüşmeler neticesinde, 25 yaşındaki futbolcunun Juventus'un yapmış olduğu yıllık 2,5 milyon avrodan olmak üzere 4 senelik anlaşmayı kabul ettiği bildirildi.
Haberde, varılan anlaşmaya rağmen halen giderilememiş küçük detaylardan da söz ediliyor. Rus takımının Krasiç'in bonservis bedeli olarak 15 milyon avro talep ettiği, Juventus'un ise 13.5 milyon avro teklif ettiği kaydediliyor. Küçük detaylara rağmen ilerleyen saatlerde imzaların atılabileceği de haberde yer alıyor.
Gazete, dünkü görüşmeler sırasında Fenerbahçe'nin yeni bir teklif daha yaptığını, ancak Juventus'un buna teklifi yükselterek cevap verdiğini yazdı.
Anlaşma kesin olarak sağlanırsa Krasiç, Dünya Kupası'ndan önce kendini siyah-beyaz renklere bağlamış olacak.
Roma’nın yeni transferi Adriano kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.
Roma yönetimi yeni transferleri Adriano’yu bugün basına tanıttı.
28 yaşındaki Brezilyalı golcüyle resmi sözleşme imzalanırken, transferin bonservis bedeli ödenmeden gerçekleştirildiği belirtildi.
Roma Teknik Direktörü Claudio Ranieri’nin transferde önemli rol oynadığını belirten Brezilyalı yıldız, “Ranieri, Chelsea’de çalıştığı dönemde de beni istemişti” dedi.
Takımın önemli isimleri Francesco Totti ve Daniele De Rossi’yle de görüştüğünü belirten Adriano, “Totti ve De Rossi’yle görüşmemden sonra anlamdım ki Roma büyük bir aile. Beraber bu kulübü hak ettiği başarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Brezilyalı yıldız oyuncu 3 yıllık sözleşme karşılığı 5 milyon avro alacak.
Inter yönetimi Liverpool’un önemli iki oyuncusu Javier Mascherano ve Dirk Kuyt için 33 milyon £ gibi bir bonservis bedelinin yeterli olacağına inanıyor.
Jose Mourinho’nun Real Madrid’e gitmesinin ardından kısa süre içinde takımın başına Rafa Benitez’i getiren İtalyan devi, geçtiğimiz sezom elde ettiği başarıları tekrar ettirmek için kadrosunu güçlendirmek istiyor.
Daily Mail’in haberine göre, Liverpool’un mali durumunu iyi bilen İspanyol teknik adam iki oyuncusunu İtalya’ya getirmek için çok yüksek teklifler yapmaması gerektiğinin farkında.
Her iki oyuncu da Benitez ile çalışmaya devam etme fikrine sıcak bakıyor.
Diğer yandan Liverpool’dan Fernando Torres’i de almak isteyen Inter, Chelsea’nin de devreye girmesiyle bu transferden vazgeçti.
Balotelli kalsa iyi olur inter için ama kendi gitmek istiyor galiba.
Balotelli , Milan'da oynamalı
Salı günü İnter, Rafa Benitez ile sözleşme imzalayacak. İlk transfer ise rakibimizin(juventus) transferi için yoğun çaba sarfettiği Milos Krasic.
Benitez büyük düşünüyor!
İnter'in yeni teknik direktörü Rafael Benitez, gelecek sezon 6 kupa hedeflediğini söyledi
Real Madrid ile anlaşan Jose Mourinho'nun yerine geçen Benitez, bugün basına tanıtıldı. Liverpool'dan ayrılıp, İnter ile 2 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol teknik adam, burada yaptığı konuşmada, ''Mourinho ile geçen mükemmel bir sezondan sonra, İnter'in gelecek sezon 6 kupayı da kazanma şansı var, bunun için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Geride kalan sezon lig şampiyonu olup, Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran İnter, gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi, Serie A şampiyonluğu, İtalya Kupası, Kıtalararası Dünya Kulüpler Kupası, Avrupa Süper Kupası ve İtalya Süper Kupası için mücadele edecek.
LigTv
Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim... :)
Benitez 6 kupa diyor.. bence imkansız.. öncelikle Inter'in eskiye oranla ligde çok zorlanacagını düşünüyorum.. Kanımca ilk sezon Inter'de hayal kırıklığı olabilir Benitez için..
Düzelttim.
Juventus, Milan'da fazla forma şansı bulamayan kaleci Storari'yi kadrosuna dahil etti.
http://media1.ntvspor.net//C/I/43/storari3_FOGCM.jpg
İtalyan medyasına göre, Marco Storari'nin dün akşam saatlerinde Milan Asbaşkanı Adriano Galliani ile bir görüşme yaptığı ve görüşme sonunda Galliani'nin 33 yaşındaki tecrübeli eldivene gitmesi için yeşil ışık yaktığı belirtildi.
Juventus'un bu transfer için AC Milan'a 4,5 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.
Juventus'ta forma giymek istediğini daha önce dile getiren Storari'nin, 2010 Dünya Kupası'nda Paraguay ile oyanan ilk maçta Buffon'un sakatlanmasıyla forma giyme şansı artabilir.
Kariyeri boyunca milli takım formasını giyemeyen Storari, 2007 yılında transfer olduğu Milan'da çok az forma şansı bulurken, Cagliari, Fiorentina, Sampdoria ve İspanya'nın Levante takımlarında kiralık olarak oynadı.
33 yaşındaki Stori ve 4,5M€... Juve'nin seneye de şampiyonLuk hedefi yok sanırım...
Yedek bir kaleciye bu kadar ucret verilir mi akil var mantik var. Zaten hicte sevmem Juventusu.
Siyah beyazlıların resmi açıklamayı yapması an meselesi..
Juventus, Catania'nın golcüsü Jorge Martinez konusunda kulübü ile anlaşmaya vardı.
Sky Sport Italia'da yer alan habere göre iki takımın sportif direktörleri bugün bir araya geldi ve 12 milyon avro karşılığında el sıkıştı.
Bu transferin bitmesi için artık sadece Uruguaylı golcünün imza atması gerekiyor.
Tuttosport'ta yer alan habere göre de siyah beyazlı kulüp, Milos Krasic transferini dondurma kararı aldı. Çünkü Manchester City'nin devreye girmesiyle CSKA Moskova fiyat yükseltti.
Henüz resmiyet kazanmadı ancak yedek olarak değil Buffon'un ameliyat olması nedeniyle ilk kaleci olarak geliyor.
İtalyanlar da Buffon'dan sonra Almanlar ve İngilizler gibi büyük sıkıntı çekecek sanırım kaleci konusunda. Hiç mi genç, yetenekli kaleci yok İtalya'da da 33 yaşında ki Storari'ye o kadar para ödenecek. Gerçi İtalyanlar için 33-34 yaş hala genç sayılıyordur. Adamlar alışmış 40 yaşına kadar kaleci oynatmaya.
4.5 vereceklerini sanmıyorum zaten elleri sıkışık.